Říjen 7, 20168 r No snad. By mě nenapadlo, že tohle můžou dělat svíčky, když jinak jednou suprově bez problémů. Ale vzpomínám si, že již někdy kdysi jsem na téma neklidný volnoběh a LPG něco četl a na vině také byli svíce. Tak snad uvidím. Celkově mi přijde, že pro ten motor AQY jsou vhodnější tříbodové svíčky, jak doporučuje výrobce než jednobody, i ta životnost. Nikdy mi nevydržely víc jak 20 tisíc km a to ani ty, co mi namontovaly ve Strakách v AGC. Původně jsem tam mě právě Brisk Extra tříbod, to v době, kdy jsem nechával auto přestavět na LPG, měly najeto tak 10 tisíc km, proto jsem je s přestavbou hned neměnil. Najeli na plyn dalších 30 tisíc, takže jsem je měnil po 40 tisících a to bez jakýchkoliv problémů, kdy mi to právě doporučily ve Strakách a dávat hlavně jednobody. Tak jsem zvědav.
Leden 23, 20187 r Poslední týden mám problém s prvním přepnutím auta na LPG. Po noci co auto stojí, tak se klasicky voda zahřeje na cca 40°C, kontrola začne blikat rychle, jako vždy, takže je vše připravené k přepnutí na plyn, ale jakmile se to přepne, tak se to hned vrátí do benzínu. Musím auto pořádně prohřát, až tak k těm 80°C a pak se to přepne na plyn a pohoda. I po denním stání v práci se pak hned také přepne klasicky při 40°C na plyn a jede jako by nic. Jen ty delší odstávky tomu nějak vadí. Po přepnutí to jede dobře, žádné cukání atd, prostě pohoda. Napadl mě špatný plyn, ale tankoval jsem naposledy na čerpačce kde tankuji spoustu let a i pravidelně a neměl jsem nikdy tento problém, ale je zase pravda, že jsem po natankování plné a ujetí asi 10 km dal auto na víkend do garáže a poprvé se ta závada objevila, když jsem z té garáže po víkendu vyjel. Napadá někoho, v čem by mohl být problém?
Leden 23, 20187 r Taky mě to napadlo, ale když jsem je měl zalepené minule, tak to při přepnutí cukalo a vždy byl zalepený jen nějaký. Tady přepnutí ani nepoznám. Tak se mi to moc nezdá. až vyjedu nádrž, natankuji někde jinde , ať aspoň můžu vyloučit ten špatný plyn.
Leden 25, 20187 r Dnes po dvou dnech stáni auta v garáži naprosto hladké první přepnutí, ani jsem si toho nevšiml.
Leden 28, 20187 r Tak natankování u jiné čerpací stanice nepomohlo, což jsem samozřejmě tušil, ale nechtěl jsem si to připustit, tak jsem to dnes lehce omrknul, kdy jsem zjistil, že se asi neotvírá ventil na reduktoru na přívodu plynu. Prostě za studena necvaknul a autíko nepřeplo na plyn. Až když se reduktor pořádně prohřál, kdy ventil je v něm, tak cvaknul a jelo to na plyn. Takže bude zřejmě chyba v něm a myslím, že bude jen špinavý a zalepený. Koukal jsem na net a jeho funkce a složení je podobné vstřikovačům Valtek atd., prostě pístek a pružina. Takže mrknu jestli mám nebo koupím nový O kroužek a dám se do jeho vyčištění a uvidím, snad to bude fakt jen tím. Logiku to má.
Leden 31, 20187 r Sice to nikoho asi moc nezajímá, ale i tak píši. Ještě v neděli jsem na to vlítnul, rozebral, vše očistil, pístek byl z vetší části pokryt nějakou hnědou glazurkou, takže obroušeno, složeno a od té doby všechny přepnutí bez problémů.
Leden 31, 20187 r To tě ještě čeká reduktor, pak vstřikovače, otázka času...tento měsíc jsme takto kompletně i s membránama dělali 9 aut...a teď píchnu do vosího hnízda- u BRC takový problém nebývá, má totiž u pístku o kroužek, takže když pístek vtáhne jádro dovnitř, ten prostor se utěsní a nečistoty se tam tak nikdy nedostanou...
Leden 31, 20187 r Ten reduktor bude asi opravdu časem chtít repas, zatím má za sebou skoro 9 let a 160 tisíc km a krom O-kroužků na kolínkách jsem o něm až do dnešní doby nevěděl. Když to nebude zlobit, asi se do něj dám příští rok s výměnou nádrže, nebo spíše koupím za 1200,- Kč celý nový reduktor.
Leden 31, 20187 r před 8 hodinami, karel.lpg napsal: To tě ještě čeká reduktor, pak vstřikovače, otázka času...tento měsíc jsme takto kompletně i s membránama dělali 9 aut...a teď píchnu do vosího hnízda- u BRC takový problém nebývá, má totiž u pístku o kroužek, takže když pístek vtáhne jádro dovnitř, ten prostor se utěsní a nečistoty se tam tak nikdy nedostanou... bud rád, aspon máš práci.. kdyby měli všichni BRC, tak by jsi musel na poště tahat balíky, bo by jsi neměl co servisovat..
Leden 31, 20187 r Pro Karel LPG JEEP GRAND CHEROKKE 4.8 V8 162 KW-LPG ZAVOLI / Jenom tak pro zajímavost vidím Karle ,že už nemáš BMW X5 , ale máš teď konkurenci. Měl jsem tu možnost se povozit v úplně novém Cherokke ,ale byl to 6 valec v naftě a 8 st automat ,prostě paráda jenom nemám na to příjem. Ono 2 mega nemám nazbyt .
Leden 31, 20187 r Před hodinou, JirkaBrno napsal: bud rád, aspon máš práci.. kdyby měli všichni BRC, tak by jsi musel na poště tahat balíky, bo by jsi neměl co servisovat.. A viš že máš pravdu...BRC servisujeme(myslím opravy) podle zakázkových listů když hodně tak 20%, zbytek jsou stále se opakující repase vstřikovačů Valtek a jím podobným, asi je to z jiného oddílu...
Leden 31, 20187 r před 37 minutami, GOLF10 napsal: Pro Karel LPG JEEP GRAND CHEROKKE 4.8 V8 162 KW-LPG ZAVOLI / Jenom tak pro zajímavost vidím Karle ,že už nemáš BMW X5 , ale máš teď konkurenci. Měl jsem tu možnost se povozit v úplně novém Cherokke ,ale byl to 6 valec v naftě a 8 st automat ,prostě paráda jenom nemám na to příjem. Ono 2 mega nemám nazbyt . nevím co jsi tím myslel....jo BMW se prodalo, mělo malou zátěž na kouli, nechtěl jsem riskovat, že nás někde vyberou policajti za to, že převážíme auta a jsme přes váhu(nejsem ten typ, co si koupí 1.9 Tdi, za to podval a veze na ní Audi combi a má tam 1200 kolo navíc), a hlavně, bylo mi líto, že by se zničil automat, protože měla převodovku GM, ta je lepší než německé ZF, ale je citlivější, Jeepa jsem pořídil za 45 tisíc(rok 99) se zadřeným motorem, takže dělám GO motoru...a hlavně má na kouli skoro 3.5 tuny a má uzamykatelnou převodovku právě kvůli tahání, takže je to super tahač......a komu Jeepovi, naftu nikdy, švagr má Audi Q7 3.0 v naftě, já měl BMW X5 3.0i v beznínu(plynu) a jízdní vlastnosti Q7 žalostné, samá díra za turbem, když se pak svezl s BMW i když bylo o 9 let starší tak uznal, že na ní nafta nemá....takže za mě, pokud 6 nebo 8V tak jedině benzín,,,,
Únor 1, 20187 r Nic ve zlém Karle jenom sem si toho všiml.Jo starý Cherokke to je ještě kovářská práce, to měl od ženy strýc na Slovensku a jezdil s tím hlavně v lese.Co to dokázalo na takový velký auto jsem nevěřil ,co vše se s ním dá dělat ,projet,vyjet atd. Chci se tě ještě zeptat, přemýšlým o lpg do mé Caddy ,co jsem teď si pořídil.Je to ještě starý poctivý benzín 1,4 l 16 V motor BUD. Mám ve svém druhém autě Roomstru BRC od tebe namontované a předtím jsem měl Fábii s BRC Plug Drive.Uvažuji nad montáží Zavoli do ní.Jaký je rozdíl mezi Zavoli a BRC. Díval jsem se na stránky výrobce. A u Bora direct to vypadá na stejné vstřiky ,jak mám u Brc ,jak je to s komponenty. U Zavoli je docela příznivá cena ,je ta kvalita trochu srovnatelná s BRC,taky mám na autě tažné ,které sem tam využiji,ale spíš nepravidelně (spíš míň).
Únor 1, 20187 r možná je problém v tom plynu, který se tu prodává, na což dojela i škodovka se svými tovarními přestavbami na LPG, který byly průserové na kvalitu LPG, který stojí za hovno.. jak kde teda.. aby si to zase někdo nebral osobně.. a co se týká těch stále se opakujících oprav valteků, já mám na vstřikách 140 000km a čištěny byly ve 45 000 v květnu 2014 díky právě tankovanému nekvalitnímu plynu, který zeleným slizem zalepil vstřiky.. oprava gumiček a vstřikovačů stála i s novým filtrem a celkovou prohlídkou 1200 kč.. od té doby na střiky nikdo nesahal.
Únor 1, 20187 r Ten rozdíl mezi Zavoli a BRC by mě též zajímal. Nabízí ho dnes řada montážníků, ale značka Zavoli mě nic neříká. Snad Karel napíše nějaké podrobnosti.
Únor 2, 20187 r před 12 hodinami, JirkaBrno napsal: ... a co se týká těch stále se opakujících oprav valteků, já mám na vstřikách 140 000km a čištěny byly ve 45 000 v květnu 2014 díky právě tankovanému nekvalitnímu plynu, který zeleným slizem zalepil vstřiky.. oprava gumiček a vstřikovačů stála i s novým filtrem a celkovou prohlídkou 1200 kč.. od té doby na střiky nikdo nesahal. nj, Jirko, ale ty nemáš Valteky, máš ty samé Tartariny EVOčka jako já a mimochodem já na nich mám 170t km bez zásahu.
Únor 2, 20187 r rekl bych, ze to funguje na stejnym principu... jak to tu tusim Karel nebo kdo kdysi popisoval..
Únor 2, 20187 r no to možná ano, nicméně mnohem méně náchylné na nečistoty, protože na Valteky jsem rozhodně 170t bez zásahu nenajel
Únor 10, 20187 r Zdravím pánové, chci se zeptat, potřebuji vyměnit reduktor na plynu. V servise mi řekli, že je v hliníkovém těle reduktoru zespodu díra (prasklinka) a uniká tudy chladící kapalina (problém trvající asi půl roku). když mám Stag 300 a reduktor Elpigaz Vega (který se již nevyrábí) musí být nový reduktor také značky Elpigaz nebo se může zaměnit za reduktor jiné značky? Ptám se proto, protože mi v servise, kde jsem tenkrát plyn nechával dělat řekli, že to vyjde na min. 5000,- a výše. Jel jsem se tedy zeptat jinde a tam mi řekli, že by to udělali za cca 2000,- ale dali by tam reduktor Magic 3, když jsem se ptal, jestli se můžou takto míchat jiné značky produktů, tak mi řekli, že není problém, tak se raději ptám tady... Dík za případnou odpověď.
Únor 10, 20187 r no tak servis by měl vědět co tam dá a mělo by to být funkční a kompatibilní.. vždyt za to nesou odpovědnost ne..
Únor 10, 20187 r Každá typová zástavba má schválené komponenty a jejich homologační čísla, takže by se tam měly měnit díly s těmi čísly, co jsou v typovce...bohužel realitya je poněkud jiná, jsou u nás firmy, které s klidem dají do auta zrovna co jim leží na polici ve skladě....bohužel...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.