Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak pánové,kdysi to tu už zaznělo,ale rychle to vyšumělo,takže co udělat přes léto sraz?Celá republika.Prostě uděláme jeden víkend volný a nejlépe všichni se někde sejdem a pokecáme a poznáme se.A hlavně mě láká ta společná kolona samých vlajkových lodí.To musí být pastva pro oči.Vím že pro někoho to bude dál a pro někoho blíž,ale to není podstatné.Jde o to setkat se.

Nemusí to být ani celý víkend,stačí den.

Schválně jsem to rozpitval už teď,ať máme čas na návrhy a eventuelní poznámky.Takže kdo má nějaký návrh,tak sem sním. :palec2:

Vloženo
Tak pánové,kdysi to tu už zaznělo,ale rychle to vyšumělo,takže co udělat přes léto sraz?Celá republika.Prostě uděláme jeden víkend volný a nejlépe všichni se někde sejdem a pokecáme a poznáme se.A hlavně mě láká ta společná kolona samých vlajkových lodí.To musí být pastva pro oči.Vím že pro někoho to bude dál a pro někoho blíž,ale to není podstatné.Jde o to setkat se.

Nemusí to být ani celý víkend,stačí den.

Schválně jsem to rozpitval už teď,ať máme čas na návrhy a eventuelní poznámky.Takže kdo má nějaký návrh,tak sem sním. :palec2:

ok,co tak v Bratislave lol

Vloženo

no jasně.Ono ale nejdříve by to chtělo zjistit přibližnou účast to je jasné.Skrz 5 aut to nemá cenu.Ale myslím si že by to nemělo chybu.představa nějakých 20 supů v koloně mě láká.A musí to vzbudit i pozornost.A dálka není žádná překážka. :aggressive:

Vloženo

tak ja opet muzu zkusit kontakt do MB, aby to bylo do fabriky v Kvasinach vcetne vreleho prijeti a pod zastitou SA - jediny problem muze byt nabeh noveho supa, respektive combika - uvidime, zavolam a dam vedet, je to jedna z variant

Vloženo
tak ja opet muzu zkusit kontakt do MB, aby to bylo do fabriky v Kvasinach vcetne vreleho prijeti a pod zastitou SA - jediny problem muze byt nabeh noveho supa, respektive combika - uvidime, zavolam a dam vedet, je to jedna z variant

jasně tak to by bylo úplně stylové.Kuknout kde nám ty naše krasavce udělali.

Vloženo
Jo tak MB bych bral :palec2: To by byla fakt stylovka... ;)

jj,uvidíme jak pořídí kolega Vytlacil.Kdyby to vyšlo tak máme obrovský zážitek.Jen se hlaste další.Čím víc,tím líp.Návrhy,poznámky,vše vítáno. lol

Vloženo
jj,uvidíme jak pořídí kolega Vytlacil.Kdyby to vyšlo tak máme obrovský zážitek.Jen se hlaste další.Čím víc,tím líp.Návrhy,poznámky,vše vítáno. lol

No myslim ze do MB by som sa aj dal nahovorit :)

Vloženo
taky bych přijel, i když nemám žádnou úpravu...

Kámo ale to vůbec není o úpravách.To auto ani žádné zvláštní úpravy nepotřebuje.Je dokonalé samo o sobě.Takže nezoufej a v případě se srazu se klidně přidej. :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...