Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Já doufám, že to potvrdí. Nemají jinou možnost :kol-29:

potvrdit to potvrdi, jen to bude az v pondeli, dam hned vedet :)

Taky bych se připojil v Praze !!! :)

Určitě jeto hodně zajímavě a rád bych jel taky :palec2: takže počítejte se mnou.

pátek = supermoc práce a dovolenou mi generální v pátek nedá. Já tedy asi bohužel... kol100

pátek = supermoc práce a dovolenou mi generální v pátek nedá. Já tedy asi bohužel... kol100

Pátek je malej svátek, jak nedá ..... neznám ! :aggressive:

já se v Praze připojím, uděláme kolonku :scooter:

tak to s Váma nikaam nejedu, ještě by si mysleli že se někam přesouvá vládní delegace a plivali by mi na Okinu lol

No ne ale jelikož jsme UL a DC, tak nejspíš pojedem na MB a Jičín..

ps: jen mi uniklo, že je to pátek.. ale nevadí: kdo uteče, vyhraje..

Upraveno od superfatty

Páteček,to mám většinou hodně práce,ale tohle si přeci nenechám ujít.JEDU 100%,počítejte se mnou. :specool:

Kuci parada bude krasny vas videt :D

• Autor
Kuci parada bude krasny vas videt :D

Tak tak souhlas.Těším se jak malé děcko.Asi by bylo dobré dát za přední sklo nějakou jmenovku s nickem který používáme na netu ať víme vo c go.Co vy na to?

To nejde tam uz mam www.skodahome.cz :smich: :smich: :smich: :smich:

Tak tak souhlas.Těším se jak malé děcko.Asi by bylo dobré dát za přední sklo nějakou jmenovku s nickem který používáme na netu ať víme vo c go.Co vy na to?

ja mam spz jako nick tak si ji tam pak muzu dat :palec2:

ja leda podle auta poznam :)

Takze potvrzeno na patek 20. 6. 2008 - navsteva vyrobniho zavodu probehne kolem 13 az 14 hod. odpoledne, jeste upresnime, predvadeci jizdy apod. pred navstevou - takze prijezd do Kvasin muze byt nekdy kolem 10:00 az 11:00 hod. (zitra jeste dodam doplnujici informace).

Ted bych od vas vsech potreboval vedet, kdo vse pojede a v jakem poctu - prosim, poslete mi vzdy SZ a do SZ uvedte pocet osob, prozatim zadne dalsi udaje neni potreba.

Tato akce je tedy prozatim ze strany SA oznacena jako prvni sraz majitelu a priznivcu vozidel znacky Skoda Superb :) (nez nas napadne neco jineho).

Jeste jedna vec - na SZ nebudu odpovidat, udelam vsak seznam, ktery pak vyvesim sem a kazdy sebe odkontroluje. Diky za pochopeni!

Upraveno od Vytlacil

takze kluci superbaci Vyražim z Domažlic okolo 6 hodiny rano okolo 8 bych mel byt v praze a na tu 10 musim byt V Kvasinach.Takze kdo se chce pripojit v praze a pod tak ¨treba na nejake benzince hned za prahou a pod.

no jestli pojedeme na HK po D11, tak hned na zacatku je benzina (trochu blba a plna kamionu), pak kolem 30 km Esso a pak u Podebrad OMV - tak to muzeme nekde domluvit; jinak je asi kvuli provozu fakt blbost davat sraz primo v Praze, nejlepe tedy nekde cestou...

Nemůžem jet po starý kolínský?:) Myslim, že by se to panu Vytlacilovi líbilo a ta cesta je o dost zábavnější než po dálnici.

prizpusobim se vetsine :) , je mi to v zasade jedno, pak muzeme dat sraz treba v Trilobitu na Kolinsky....

• Autor
perfekt :) jinak bych navrhoval ( brnakum) sraz u globusu.Videl bych to pred 8 ranní odjezd....

http://www.mapy.cz/#x=138076320@y=13304108...:brno%3Ekvasiny

Já uvidím jak se domluví Ostravsko a okolí.Ale i tak by na nás mohli brňáci a spol počkat třeba někde kolem Ústí nad Orlicí.Je to jen návrh.Pokud bude mít někdo jiný typ,tak sem sním

Vassa uz vidi jak reze Podhoransky kopec na horu :smich: :smich: :smich: ....

Ja jedu z Chrudimi kdyby nekdo jel.... :)

no jestli pojedeme na HK po D11, tak hned na zacatku je benzina (trochu blba a plna kamionu), pak kolem 30 km Esso a pak u Podebrad OMV - tak to muzeme nekde domluvit; jinak je asi kvuli provozu fakt blbost davat sraz primo v Praze, nejlepe tedy nekde cestou...

:palec2:

Upraveno od MenXB

No nevěřil jsem tomu,ale ted to dostalo spád.Určitě pojedu i s mojí polvičkou,výjezd z Českého Těšína kolem 06h. :palec2:

Paráda. Už se nemůžu dočkat.

Pojedu z Prahy, je mi jedno jestli D11 - tam bych navrhoval Esso na tom 30. kilometru. Bývá volnější. Nebo klíďo na starokolínský u Trilobita, to je taky dobrej návrh. Podřídím se většině.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.