vick Vloženo 21. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 a ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 a ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 a ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 (editace) Přesně, jak řekl mistr Vytlačil, písněte mi na SZ svůj nick a SPZ (RZ), a já to přiřadím nad příslušného SUPíka ! Editováno: 21. Červen 2008, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Jo jo,srazík super,hlavně ta prohlídka.Jsem moc rád,že jsme se konečně poznali osobně a doufám,že se nás příště sejde víc na nějakej ten pokec a spanilou jízdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Tady jsem přiřadil nicky podle toho, jak jste se mi ozvali a podle vlastního pátrání, pokud se chybička vloudila, dejte vědět a já to napravím ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 no parada, mam to vytisteny a je fakt super !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Jo je to paráda.Ještě musíme počkat až tu někdo dodá fotky jak jsme u těch aut stáli.Ať kromě nicku vidí ostatní i obličej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Tak tady nějaký jsou,ale všichni najednou se mi tam nevešly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 twe, ještě že jsem se tam necpal s Otesánkem... takovejch Supů pohromadě, to by nemuselo dopadnout dobře! ... jinak prima srázek... hlavně Ostraváci byly super! tím bych chtěl Víťu a jeho přituli pozdravit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Kluci brecim koukam jak vyvorana mys,ted me to mrzi oto vic ze sem nemoch stat mezi vama a pokecat Fotky moc pekny Tak povidejte jak bylo jak ste pokecali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 ...tak to je sleha pani, musela to byt fajna akcia _ tolko krasnych nablyskanych auticiek pokope... len skoda ze som sa nemohol pridat for Mr. Vytlačil: po strasne dlhej dobe vidim Supika v rovnakej farbe jak mam ja (teda aspon myslim ze je to canadian) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 ne ne neni, je to highland :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rr1 Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 (editace) Zdravím vás pánové. Koukám že jsem přišel o hodně,ale přihodilo se mi něco s čím jsem vůbvec nemohl počítat.Musel jsem poslat ŠUPLÍK do světa a v pátek na který jsem měl domluvené volno pro sraz,jsem se trápil v německu a vybíral si jiný vůz.Hold rodina je rodina Seat alhambra rv.7\04 plná vyb.s 90tkm.v top stavu za 290000 i s papírama se nepodaří sehnat každý týden. Tak se s váma loučím,ale nabíka koplet servisu+odzkošených(emise i v prozu) chipů stále platí.Radim Editováno: 23. Červen 2008, autor: rr1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quakmen Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 (editace) fotečky nějaké mam a jsou podobné těm Vašim, takže nevím zda má cenu je sem dávat, jinak sraz byl dobrej, až bude další tak jedu zase. Editováno: 23. Červen 2008, autor: quakmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Pekny fotky,jen by jich mohlo bejt vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan-zlin Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Pekny fotky,jen by jich mohlo bejt vic Víš co nechápu? - proč celkem často píšeš za větama ty fakáče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Tak vidím, že sraz se vydařil.......káry pěkný, jak na seřadišti Co nějaký informace z továrny? Jaká byla prohlídka? Fotit uvnitř se předpokládám nesmělo.... P.s. Já byl dnes na výměně ložiska, samozřejmě se to neobešlo bez problémů. nešly povolit ramena a mě ze záhadných důvodů tam mám místo náboje z 1,9, který tam měl být, náboj z 2,5, takže výměna ložiska...no byla to chuťovka Cestou domu jsem zjistil, že problém je asi ještě někde jinde, protože pořád to není ono. Uvidím při delší jízde, co to bude dělat, třeba jsem paranoik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Takže chlapi, s vašim přispěním jsme nyní komplet !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Dane co je an tom spatneho,ja to nemyslim jako urazku Ale jestli ti to vadi tak toho necham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan-zlin Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Dane co je an tom spatneho,ja to nemyslim jako urazku Ale jestli ti to vadi tak toho necham mě je to jedno, jen mě to zajímalo... pokud to není jako urážka - ok... i když se mě to netýká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 (editace) to Vytlačil: zelená je stejně nejhezčí já mám zelenej island OII combajn .. to Paolo: No teda sedám si na zadek a klobouk dolů před tou panoramatickou fotkou s NICKama.. fakt bezva.. nalepím si to na čelní sklo místo stínítka abych viděl koho mám zdravit.. to Laras: ty kluku ušatej, příště nebuď tak stydlivej a zapoj se do debaty u stolu.. my Octaviani nekoušeme.. ještě mě napadlo, že jsme vedli tak trapný řeči, že Vám bylo jen stydno si odsednout od stolu to Dan ze Zlína: jsou dva druhy fakáčů: fakáč číslo jedna je tenhle: - což je ta lepší a přátelštější varianta.. pod tou si můžeš třeba představit fakt, že Tě předjede na silnici trabant a spolujezdec se Ti vysmívá do halelůja.. fakáč číslo dvě: to je ta horší varianta a pod tou si třeba představ, když přivalíš domů, partnerka má rozjetou Ordinaci v růžové zahradě a ty se dožaduješ (pro ní nepochopitelně) přepnutí na Primu aby jsi mohl s lahváčem v ruce sledovat Euro 2008 !! Editováno: 24. Červen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 tak nato koukam a mrzi me ze jsem nemohl jed. urcite to byla superb akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 ne ne neni, je to highland :-) ty jo, odtienovo sa teda od mojej nelisi vobec (aspon z fotky) alebo to mam v technicaku inak ten smotanovy intros v kombinacii so zelenou a chrom listami je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 twe, ještě že jsem se tam necpal s Otesánkem... takovejch Supů pohromadě, to by nemuselo dopadnout dobře! ... jinak prima srázek... hlavně Ostraváci byly super! tím bych chtěl Víťu a jeho přituli pozdravit! Buď pozdraven dobrý muži.Díky ti za zdravici a doufám že se uvidímé i na dalších srazech,byť jak ty říkáš máš otesánka.Ale o tom to přece není.Už teď se těším.Ale už by to měl být minimálně dvoudenní sraz abysme to všechno probrali hi hi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.