Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
já se v Praze připojím, uděláme kolonku :scooter:

tak to s Váma nikaam nejedu, ještě by si mysleli že se někam přesouvá vládní delegace a plivali by mi na Okinu lol

No ne ale jelikož jsme UL a DC, tak nejspíš pojedem na MB a Jičín..

ps: jen mi uniklo, že je to pátek.. ale nevadí: kdo uteče, vyhraje..

Editováno: , autor: superfatty
Vloženo
Kuci parada bude krasny vas videt :D

Tak tak souhlas.Těším se jak malé děcko.Asi by bylo dobré dát za přední sklo nějakou jmenovku s nickem který používáme na netu ať víme vo c go.Co vy na to?

Vloženo
Tak tak souhlas.Těším se jak malé děcko.Asi by bylo dobré dát za přední sklo nějakou jmenovku s nickem který používáme na netu ať víme vo c go.Co vy na to?

ja mam spz jako nick tak si ji tam pak muzu dat :palec2:

Vloženo (editace)

Takze potvrzeno na patek 20. 6. 2008 - navsteva vyrobniho zavodu probehne kolem 13 az 14 hod. odpoledne, jeste upresnime, predvadeci jizdy apod. pred navstevou - takze prijezd do Kvasin muze byt nekdy kolem 10:00 az 11:00 hod. (zitra jeste dodam doplnujici informace).

Ted bych od vas vsech potreboval vedet, kdo vse pojede a v jakem poctu - prosim, poslete mi vzdy SZ a do SZ uvedte pocet osob, prozatim zadne dalsi udaje neni potreba.

Tato akce je tedy prozatim ze strany SA oznacena jako prvni sraz majitelu a priznivcu vozidel znacky Skoda Superb :) (nez nas napadne neco jineho).

Jeste jedna vec - na SZ nebudu odpovidat, udelam vsak seznam, ktery pak vyvesim sem a kazdy sebe odkontroluje. Diky za pochopeni!

Editováno: , autor: Vytlacil
Vloženo

takze kluci superbaci Vyražim z Domažlic okolo 6 hodiny rano okolo 8 bych mel byt v praze a na tu 10 musim byt V Kvasinach.Takze kdo se chce pripojit v praze a pod tak ¨treba na nejake benzince hned za prahou a pod.

Vloženo

no jestli pojedeme na HK po D11, tak hned na zacatku je benzina (trochu blba a plna kamionu), pak kolem 30 km Esso a pak u Podebrad OMV - tak to muzeme nekde domluvit; jinak je asi kvuli provozu fakt blbost davat sraz primo v Praze, nejlepe tedy nekde cestou...

Vloženo (editace)
no jestli pojedeme na HK po D11, tak hned na zacatku je benzina (trochu blba a plna kamionu), pak kolem 30 km Esso a pak u Podebrad OMV - tak to muzeme nekde domluvit; jinak je asi kvuli provozu fakt blbost davat sraz primo v Praze, nejlepe tedy nekde cestou...

:palec2:

Editováno: , autor: MenXB
Vloženo

Paráda. Už se nemůžu dočkat.

Pojedu z Prahy, je mi jedno jestli D11 - tam bych navrhoval Esso na tom 30. kilometru. Bývá volnější. Nebo klíďo na starokolínský u Trilobita, to je taky dobrej návrh. Podřídím se většině.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...