ace ventura Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Já doufám, že to potvrdí. Nemají jinou možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 potvrdit to potvrdi, jen to bude az v pondeli, dam hned vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Taky bych se připojil v Praze !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MenXB Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Určitě jeto hodně zajímavě a rád bych jel taky takže počítejte se mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan-zlin Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 pátek = supermoc práce a dovolenou mi generální v pátek nedá. Já tedy asi bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 pátek = supermoc práce a dovolenou mi generální v pátek nedá. Já tedy asi bohužel... Pátek je malej svátek, jak nedá ..... neznám ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) já se v Praze připojím, uděláme kolonku tak to s Váma nikaam nejedu, ještě by si mysleli že se někam přesouvá vládní delegace a plivali by mi na Okinu No ne ale jelikož jsme UL a DC, tak nejspíš pojedem na MB a Jičín.. ps: jen mi uniklo, že je to pátek.. ale nevadí: kdo uteče, vyhraje.. Editováno: 18. Květen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Páteček,to mám většinou hodně práce,ale tohle si přeci nenechám ujít.JEDU 100%,počítejte se mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Kuci parada bude krasny vas videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Kuci parada bude krasny vas videt Tak tak souhlas.Těším se jak malé děcko.Asi by bylo dobré dát za přední sklo nějakou jmenovku s nickem který používáme na netu ať víme vo c go.Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 To nejde tam uz mam www.skodahome.cz :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Tak tak souhlas.Těším se jak malé děcko.Asi by bylo dobré dát za přední sklo nějakou jmenovku s nickem který používáme na netu ať víme vo c go.Co vy na to? ja mam spz jako nick tak si ji tam pak muzu dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Ja myslim ze Tebe pozname Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 ja leda podle auta poznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 (editace) Takze potvrzeno na patek 20. 6. 2008 - navsteva vyrobniho zavodu probehne kolem 13 az 14 hod. odpoledne, jeste upresnime, predvadeci jizdy apod. pred navstevou - takze prijezd do Kvasin muze byt nekdy kolem 10:00 az 11:00 hod. (zitra jeste dodam doplnujici informace). Ted bych od vas vsech potreboval vedet, kdo vse pojede a v jakem poctu - prosim, poslete mi vzdy SZ a do SZ uvedte pocet osob, prozatim zadne dalsi udaje neni potreba. Tato akce je tedy prozatim ze strany SA oznacena jako prvni sraz majitelu a priznivcu vozidel znacky Skoda Superb (nez nas napadne neco jineho). Jeste jedna vec - na SZ nebudu odpovidat, udelam vsak seznam, ktery pak vyvesim sem a kazdy sebe odkontroluje. Diky za pochopeni! Editováno: 19. Květen 2008, autor: Vytlacil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 takze kluci superbaci Vyražim z Domažlic okolo 6 hodiny rano okolo 8 bych mel byt v praze a na tu 10 musim byt V Kvasinach.Takze kdo se chce pripojit v praze a pod tak ¨treba na nejake benzince hned za prahou a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 no jestli pojedeme na HK po D11, tak hned na zacatku je benzina (trochu blba a plna kamionu), pak kolem 30 km Esso a pak u Podebrad OMV - tak to muzeme nekde domluvit; jinak je asi kvuli provozu fakt blbost davat sraz primo v Praze, nejlepe tedy nekde cestou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Nemůžem jet po starý kolínský? Myslim, že by se to panu Vytlacilovi líbilo a ta cesta je o dost zábavnější než po dálnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 perfekt jinak bych navrhoval ( brnakum) sraz u globusu.Videl bych to pred 8 ranní odjezd.... http://www.mapy.cz/#x=138076320@y=13304108...:brno%3Ekvasiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 prizpusobim se vetsine , je mi to v zasade jedno, pak muzeme dat sraz treba v Trilobitu na Kolinsky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 perfekt jinak bych navrhoval ( brnakum) sraz u globusu.Videl bych to pred 8 ranní odjezd....http://www.mapy.cz/#x=138076320@y=13304108...:brno%3Ekvasiny Já uvidím jak se domluví Ostravsko a okolí.Ale i tak by na nás mohli brňáci a spol počkat třeba někde kolem Ústí nad Orlicí.Je to jen návrh.Pokud bude mít někdo jiný typ,tak sem sním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Vassa uz vidi jak reze Podhoransky kopec na horu :smich: .... Ja jedu z Chrudimi kdyby nekdo jel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MenXB Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 (editace) no jestli pojedeme na HK po D11, tak hned na zacatku je benzina (trochu blba a plna kamionu), pak kolem 30 km Esso a pak u Podebrad OMV - tak to muzeme nekde domluvit; jinak je asi kvuli provozu fakt blbost davat sraz primo v Praze, nejlepe tedy nekde cestou... Editováno: 5. Říjen 2009, autor: MenXB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rr1 Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 No nevěřil jsem tomu,ale ted to dostalo spád.Určitě pojedu i s mojí polvičkou,výjezd z Českého Těšína kolem 06h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Paráda. Už se nemůžu dočkat. Pojedu z Prahy, je mi jedno jestli D11 - tam bych navrhoval Esso na tom 30. kilometru. Bývá volnější. Nebo klíďo na starokolínský u Trilobita, to je taky dobrej návrh. Podřídím se většině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.