Host Hero Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Je tam opět ten podvodník u koryta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 ale ono to tak bohuzel je stale a to sem tim taky chtel rict...porad se to takhle praktikuje, radeji to nekde vyplni sami v hospode a nemusi se s tim otravovat proto si taky za tim stojim, ze to neni presne... Jak sem rekl, statistika je jasna a cisla mluvi za vse ... +- 3% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 To se mas cim chlubit ! jasně, to máš pravdu. To víš, byl jsm ještě nevyzrálý jedinec, ale taková je realita a nevěř tomu, že se to dělá dneska příliš odlišně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Jak sem rekl, statistika je jasna a cisla mluvi za vse ... +- 3% jasne bezmyslenkovite ver tomu co se nekde napise mas svoje cisla tak si jim ver, timto tuhle nikam nemirici debatu koncim...je to porad o tom samem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Je tam opět ten podvodník u koryta. v čem tě u toho koryta podved ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Tak a je po srandě.No snad se to povede příště Jen nevím jestli by mě takové vítěztví tešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Myslim, že to brzy bude lock, cóó? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Tak a je po srandě.No snad se to povede příště Jen nevím jestli by mě takové vítěztví tešilo Doufám, že ne, protože Švejnara na hradě nechci, ať si zase sbalí kufry a vrátí se odkud přijel. Nemyslím, že by jsme potřebovali cizáka prezidentem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Doufám, že ne, protože Švejnara na hradě nechci, ať si zase sbalí kufry a vrátí se odkud přijel. Nemyslím, že by jsme potřebovali cizáka prezidentem. Ja jsem člověk který ma rad změnu.Nemám nic ani proti jednomu z nich. Podle toho co jsem viděl a co se okolo té volby dělo jsem ztratil dost ilizí o spoustě lidí. Mě Klaus nic neveme ani nedá akorát jsem chtěl říct že okolo jeho zvolení bylo moc intrik a házení bahna, což mu určitě kazí jeho radost ze zvolení. Mě osobně by takové vítěztví asi moc netěšilo. To že mame každy svého favorita je uplně normální.A cizák pro mě Švejnar není Madlein Olbraitová asi taky není považována v USA za cizáka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 (editace) Ja jsem člověk který ma rad změnu.Nemám nic ani proti jednomu z nich.Podle toho co jsem viděl a co se okolo té volby dělo jsem ztratil dost ilizí o spoustě lidí. Mě Klaus nic neveme ani nedá akorát jsem chtěl říct že okolo jeho zvolení bylo moc intrik a házení bahna, což mu určitě kazí jeho radost ze zvolení. Mě osobně by takové vítěztví asi moc netěšilo. To že mame každy svého favorita je uplně normální.A cizák pro mě Švejnar není Madlein Olbraitová asi taky není považována v USA za cizáka. Jo, ale v USA není nikdo cizák, respektive všichni a druhak Magda nikdy nebyla prezidentkou. Umím si ho představit na ministerském křesle, ale ne jako prezidenta. A vzhledem k tomu jak se vyvíjela situace a jak přistupoval k občanství a pod. spíše koukal, co z toho kápne pro něj. Čí zájmy by vůbec hájil? Kde je pro něj doma? Prostě si ho jako prezidenta nedokážu představit. EDIT: od 1989 měl dost možností se vrátit sem a neudělal to. Jak se naskytla šance, že by mohl prezidentovat, tak tu byl rázem i s emerickou familíí. Editováno: 15. Únor 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Jo, ale v USA není nikdo cizák, respektive všichni a druhak Magda nikdy nebyla prezidentkou. Umím si ho představit na ministerském křesle, ale ne jako prezidenta.A vzhledem k tomu jak se vyvíjela situace a jak přistupoval k občanství a pod. spíše koukal, co z toho kápne pro něj. Čí zájmy by vůbec hájil? Kde je pro něj doma? Prostě si ho jako prezidenta nedokážu představit. EDIT: od 1989 měl dost možností se vrátit sem a neudělal to. Jak se naskytla šance, že by mohl prezidentovat, tak tu byl rázem i s emerickou familíí. něco jako GM nějaký firmy, na pár let přijet šéfovat firmu, a pak zase naschle. Jenže tohle je o něčem trošku jiném. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Tak i já musím pogratulovat V. Klausovi ke znovuzvolení. Nicméně komora bohužel znovu zvolila setrvání na stejném místě, žádné změny a směr k lepšímu. Proti Václavu Klausovi hovoří mnohem více to, že OUTSIDER od počátku JAN ŠVEJNAR s ním bojoval více než statečně a VK vyhrál skutečně jen o prsa. Myslím že i sám VK to ví a jeho vítězství není tak jednoznačné, jak se snažila původně demonstrovat ODS. A ukázalo se, že mnohem více lidí si přeje změnu, s čímž souhlasím, protože Jan Švejnar by byl minimálně stejně dobrým prezidentem jako VK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Jezis ty si naivni ... rika ti neco pojem reprezentativni vzorek ? Vidas nekdy z jakeho posctu lidi se tydle pruzkumy delaji ? Jako sorry .... ty agentury sou vlastne uplne stupidni, ale jeste, ze mame Tebe hned jim pisnu, ze si odbornik na verejne pruzkumy a sociologii a ze jim rad poradis jak to udelat presneji Týýýý jo Michale ty fakt věříš, že průzkumy jsou pravdivý? Proč je všeobecně známá a pravdivá myšlenka a otázka "řekni mi co potřebuješ aby ti vyšlo a já ti udělám průzkum" V čechách zveřejňují výsledky dvě agentury jedna "pravicovější" a jedna "levicovější" je to hnus neskutečnej, ale to sis nikdy nevšiml různých výsledků preferencí? Průzkum je to poslední čemu kdy uvěřím, to snad už raději v boha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Tak i já musím pogratulovat V. Klausovi ke znovuzvolení. Nicméně komora bohužel znovu zvolila setrvání na stejném místě, žádné změny a směr k lepšímu. Proti Václavu Klausovi hovoří mnohem více to, že OUTSIDER od počátku JAN ŠVEJNAR s ním bojoval více než statečně a VK vyhrál skutečně jen o prsa. Myslím že i sám VK to ví a jeho vítězství není tak jednoznačné, jak se snažila původně demonstrovat ODS. A ukázalo se, že mnohem více lidí si přeje změnu, s čímž souhlasím, protože Jan Švejnar by byl minimálně stejně dobrým prezidentem jako VK Jinak Já byl vždy tak nějak zastánce VK odpočátku. Ale ta schůzka Šlouf/Weigel mě strašně od VK zklamala. A proto jsu v podstatě fandil Švejnarovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 něco jako GM nějaký firmy, na pár let přijet šéfovat firmu, a pak zase naschle. Jenže tohle je o něčem trošku jiném. Možná máš pravdu.Nepřu se o to. Když někomu nedám šanci nedozvím se co v něm je a už vubec ho nemohu hodnotit že by to stejně nedokázal. Tak že je to jak to je,a ať je to lepší než si já myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Tak i já musím pogratulovat V. Klausovi ke znovuzvolení. Nicméně komora bohužel znovu zvolila setrvání na stejném místě, žádné změny a směr k lepšímu. Proti Václavu Klausovi hovoří mnohem více to, že OUTSIDER od počátku JAN ŠVEJNAR s ním bojoval více než statečně a VK vyhrál skutečně jen o prsa. Myslím že i sám VK to ví a jeho vítězství není tak jednoznačné, jak se snažila původně demonstrovat ODS. A ukázalo se, že mnohem více lidí si přeje změnu, s čímž souhlasím, protože Jan Švejnar by byl minimálně stejně dobrým prezidentem jako VK Muj názor je podobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Mejstřík- bývalý člen SSM..?? Ten "antikomunista" co cituje latinské citáty a koktá jak kretén? Je opravdu jedinný, Petře. Já bych ho tak nepodceňoval. Je snad jediný, kdo se neschovává pod osvědčená klišé,ale mluví tak, co si myslí většina lidi v diskudích k článkům či kauzám. Myslím, že s ním i souhlasím: za hlasy pro Klause se dají ve prospěch KDU očekávat miliardy odškodnění za majetek církví a dále zamezení dalšího stíhání Čunka. A to je ech morálně odouzení hodný akt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Jinak Já byl vždy tak nějak zastánce VK odpočátku. Ale ta schůzka Šlouf/Weigel mě strašně od VK zklamala. A proto jsu v podstatě fandil Švejnarovi. Jestli jsi fandil Svejnarovi jen pro toto, no potes. M.Slouf se zna s kde kym... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 vzhledem k tomu, že VK už o nic nejde a protože má silné ego, bude dobrým prezidentem, o tom nepochybuji. Jemu jde hlavně o slávu a aby se dobře zapsal do hystorie. O to mu jde, nic jinýho nepotřebuje. Je to takovej "narcis", což je dobrá kombinace s tím, že nic jinýho mu nechybí. Spíše by mně zajímalo, kým bude za 5 let nahrazen. Doufám, že bude adekvátní kontinuita. Havel byl důstojným prezidentem, Klaus také. Bohužel jiná důstojná mediálně známá osobnost zde chybí. No tak z čeho vybírat? Doufám, že se někdo během 5ti let objeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Tak i já musím pogratulovat V. Klausovi ke znovuzvolení. Nicméně komora bohužel znovu zvolila setrvání na stejném místě, žádné změny a směr k lepšímu. Proti Václavu Klausovi hovoří mnohem více to, že OUTSIDER od počátku JAN ŠVEJNAR s ním bojoval více než statečně a VK vyhrál skutečně jen o prsa. Myslím že i sám VK to ví a jeho vítězství není tak jednoznačné, jak se snažila původně demonstrovat ODS. A ukázalo se, že mnohem více lidí si přeje změnu, s čímž souhlasím, protože Jan Švejnar by byl minimálně stejně dobrým prezidentem jako VK já nevím, proč si řada lidí myslí, že bojoval úspěšně Švejnar s Klausem. To byl přece jen stranickej souboj ODS versus ČSSD. Švejnar byl jen nástroj a bylo to z počátku jasně řečeno, že se hledá antiklaus. Co mně se týče, taky nemám bůhví jakou radost, ale co dělat, když nebyůla lepší alternativa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Tak má Klaus ještě pět let a pak má smůlu minim. na 5 let.. tak uvidíme co bude dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 vzhledem k tomu, že VK už o nic nejde a protože má silné ego, bude dobrým prezidentem, o tom nepochybuji. Jemu jde hlavně o slávu a aby se dobře zapsal do hystorie. O to mu jde, nic jinýho nepotřebuje. Je to takovej "narcis", což je dobrá kombinace s tím, že nic jinýho mu nechybí. Spíše by mně zajímalo, kým bude za 5 let nahrazen. Doufám, že bude adekvátní kontinuita. Havel byl důstojným prezidentem, Klaus také. Bohužel jiná důstojná mediálně známá osobnost zde chybí. No tak z čeho vybírat? Doufám, že se někdo během 5ti let objeví. jj, taky to tak beru - Klausik je jediná osoba, kterou si v této době dovedu představit ve funkci prezidenta... Švejnar ani náhodou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 teda vzdycky sem vedel ze santa je mazanej hrabos ale vzdycky radsi jeho nez Svejnara, podle me nema na to byt prezidentem nikdy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 teda vzdycky sem vedel ze santa je mazanej hrabos ale vzdycky radsi jeho nez Svejnara, podle me nema na to byt prezidentem nikdy ... Aaaa dalsi co ho nejspis zna osobne a muze o nem rici sve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.