Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Cavte, pomaly prichadza jar... :) :) a ja riesim nove pneumatiky. Nie som ziaden zavodnik, jazdim standardne, chcem bezpecne a tiche gumy 195/65/15. Rozhodujem sa medzi Bridgestone Turanza ER300 a Pirelli P6. Za nazor kazdeho z vas vopred dakujem! :)

Vloženo
Cavte, pomaly prichadza jar... :) :) a ja riesim nove pneumatiky. Nie som ziaden zavodnik, jazdim standardne, chcem bezpecne a tiche gumy 195/65/15. Rozhodujem sa medzi Bridgestone Turanza ER300 a Pirelli P6. Za nazor kazdeho z vas vopred dakujem! :)

Jasna volba - Bridgestone..

Vloženo
... apodľa mňa si pozri test a hodnotenie pneumatík, cenovo sú približne rovnaké ...

A tím pádem to budou skoro stejné gumy ;) Já myslím, že nezkazíš ani jedněma nic, kup si ty, které se ti více líbí na pohled, jelikož kvalitativně budou skoro stené, pokud tam je malý rozdíl, tak my laici, kteří normálně jezdíme to nemůžeme poznat. Jestli možná jak tady někdo píše jsou jedny více hlučné, ale kdo ví?

Vloženo

Mám Pirelli P6 v rozměru 195/65/15. Nedám na ně dopustit, jsou to super pneu. Taky jsem vybíral mezi P6 a Bridgestone Turanza ER300, ale majitel pneuservisu mě doporučil P6, že prý ty Bridgestone Turanza ER300 by byly lepší až na R16.

Vloženo

ono to vyjde na stejno.možna pirelli o malinko min hlučné,pro bridg mluví zase použitá směs,pulka pneu obsahuje siliku kvuli prilnavosti a zase se ale nedá otáčet,kdyby se to blbě sjíždělo,já osobně bych mezi těmi dvěmi volil piraky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Mam na Pirelli P6 najeto 5000 km a muzu jen doporucit.Maji vyborne vlastnosti na vode i na suchu.A po predchozich Continentalech jsou mnohem tissi.Bez do Pirelek jednoznacne.

Vloženo
Máte někdo zkušenosti s Bridgestone Turanza ER 300 ve velikosti 205/60 R15?

Jak uz jsem psal nekolikrat, zkusenost mam velice pozitivni v 195/50 15" na F jak mokro tak sucho.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...