franz9 Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 zdravim vsechny cleny budu menit rejdovy cep a chtel bych se zeptat jesti se musi na geo a kolik stoji na octu dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 zdravim vsechny cleny budu menit rejdovy cep a chtel bych se zeptat jesti se musi na geo a kolik stoji na octu dik spodní čepy ramene - nemusíš vrchní čepy řízení - musíš cena v origo servisu asi 800 kč,zřejmě to bude jak kde,kolik počítají jednotek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 spodní čepy ramene - nemusíš Věc názoru. Mě maník na geo řekl, že po každém zásahu je potřeba nastavení zkontrolovat. A to i při obyč výměně teláků. Můj názor je, že při výměně spodku určitě geometrii ano. A to k vůli odklonu kola. Teď mi budeš oponovat tím, že si před demontáží kuláku omaluješ původní pozici šroubů na rameno. To je ale nepřesné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Věc názoru. Mě maník na geo řekl, že po každém zásahu je potřeba nastavení zkontrolovat. A to i při obyč výměně teláků.Můj názor je, že při výměně spodku určitě geometrii ano. A to k vůli odklonu kola. Teď mi budeš oponovat tím, že si před demontáží kuláku omaluješ původní pozici šroubů na rameno. To je ale nepřesné. Souhlas, i se spodníma čepama musíš na geo. I když jsem se sebevíc snažil je dát tak jak byly nikdy se mi to nepovedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Souhlas, i se spodníma čepama musíš na geo. I když jsem se sebevíc snažil je dát tak jak byly nikdy se mi to nepovedlo. jasná páka... Já dal za gumy 17 000,- Tak se pro pár stovek nepotentuju... Jinak soukr. servis Olomouc p. Vyhlídal dělá laser. geo za 350,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Věc názoru. Mě maník na geo řekl, že po každém zásahu je potřeba nastavení zkontrolovat. A to i při obyč výměně teláků.Můj názor je, že při výměně spodku určitě geometrii ano. A to k vůli odklonu kola. Teď mi budeš oponovat tím, že si před demontáží kuláku omaluješ původní pozici šroubů na rameno. To je ale nepřesné. nebudu ti oponovat,jak píšeš věc názoru,ale já mám zkučenost na několika vozech že po výměně spodních čepů ramene byla návštěva v servisu na geo zbytečná,takže asi po 6-7 výměnách a následného pročtení protokolu už toto nedoporučuji,někteří pak koukají divně jako že si vymýšlím blbosti atd.!hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 nebudu ti oponovat,jak píšeš věc názoru,ale já mám zkučenost na několika vozech že po výměně spodních čepů ramene byla návštěva v servisu na geo zbytečná,takže asi po 6-7 výměnách a následného pročtení protokolu už toto nedoporučuji,někteří pak koukají divně jako že si vymýšlím blbosti atd.!hm? Tak to si to, ale neměnil na Octávkách, ale třeba na citroenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Tak to si to, ale neměnil na Octávkách, ale třeba na citroenu... pravda,favority,felicie,opel,fiat a 1 toyota celica a honda prelude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 pravda,favority,felicie,opel,fiat a 1 toyota celica a honda prelude Tak to je třeba ono, nevím jak to ty auta maj řešený, ale třeba maj přesně danou polohu "kuláku". Když jsem měl citroena, tak tam se kulák šrouboval tuším do těhlice a naklepnul se do ramene a tam to jinak nešlo. U OI se s tím dá hýbat v rozmezí několika milimetrů a to na pěkný rozhození geo stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glose Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Zdravím všechny,chtěl jsem se zpetat jestli někdo nemá zkušenost co se týče výměny pouzder(zadní) předních ramen,uložení tlumičů,čepu řízení.Jedná se mi o to,že provedu geometrii a zhruba ujedu nějakých 2000km. i méně.A mám úplně rozhašenou geometrii(sbíhavost)Všechno jsem kontroloval jestli je dotažené a je.A i přesto se sbíhavost stále mění.Jsem z toho v pasti a už nevím co by to mohlo být :-(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Treba urobit komplet G.O. prednej napravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bar.j Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Dobrý den, potřebuju poradit. Mám škoda octavia 1,9 TDI 81kw a sjíždí se mi vnějšek pravé přední gumy. Tento problém jsem měl již u letních gum a při přezutí na zimní jsem nechal udělat geometrii, kde mi bylo řečeno že je třeba vyměnit silentbloky. Ty jsem tedy vyměnil, nechal udělat geometrii, ale kolo se na vnějšku stále sjíždí.V čem by mohl bejt problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Zajel bych někam jinam a nechal udělat znovu pořádně geometrii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboss9999 Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Co tlumiče jak jsou na to?Jaké jsou odklony a záklony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Právě ty odklony a záklony udělají na té geometrii.A nebo řeknou proč to nejde seřídit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.