stralis Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 No tak jestli je to jednotka, tak mě asi klepne. Kolik tak stojí nová či z vrakáče? Kecal bych,ale mám pocit že se to tady pohybuje okolo 600kč,nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 No tak jestli je to jednotka, tak mě asi klepne. Kolik tak stojí nová či z vrakáče? No já jsem to naštěstí stihnul ještě v záruce, takže to šlo na vrub Škodovky O její ceně nemám ani páru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 No já jsem to naštěstí stihnul ještě v záruce, takže to šlo na vrub Škodovky O její ceně nemám ani páru. Tak nová z krámu vyjde v řádu tisíců,snad někde kolem 20 co mi známej kdysi povídal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 (editace) Měl jsem ten samej problém a byl to snímač uhlu natočení po výměně vše OK. Podle mě to nemůže být BSG . Často to bývá taky svazek v motoru a je ho třeba zkontrolovat jestli je odmotaná izolace na svazku. Editováno: 24. Březen 2008, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Měl jsem ten samej problém a byl to snímač uhlu natočení po výměně vše OK. Podle mě to nemůže být BSG . Často to bývá taky svazek v motoru a je ho třeba zkontrolovat jestli je odmotaná izolace na svazku. No, já měl tohle všechno v pořádku... Oni si s tím už vážně nevěděli rady, tak kontaktovali Škodovku a přišli s výměnou řídící jednotky... Od té doby OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 No, já měl tohle všechno v pořádku... Oni si s tím už vážně nevěděli rady, tak kontaktovali Škodovku a přišli s výměnou řídící jednotky... Od té doby OK Mě to dělá třeba i když stojím na křižovatce,s řízením nehejbu a to pobliknutí není jako když otočíš volantem a mírně pohasnou kontrolky,tohle je přímo na několik milisekund výpadek proudu celý instalace.Regisrtruju to od doby co mám na autě xenony,na žárovkách jsem to nemohl poznat,protože vlákno jen tak nezhasne. S tím blikne i přístrojovka a jakoby na chvilku cukne i motor.Takže bych to tipoval taky na BSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Já bych zkontroloval svazek v motoru a co ti píše za chyby???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Já bych zkontroloval svazek v motoru a co ti píše za chyby???? svazek je ok,mám rok 02,a tam už ani ty svazky tolik něhnijou.ŘJ bez závad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 svazek je ok,mám rok 02,a tam už ani ty svazky tolik něhnijou.ŘJ bez závad V 02 hnijou stejně jako v 01 a 00 (osobní zkušenost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 tak tak, rovněž osobní zkušenost, že i v květen 2002 hnijou - musí se odmotat a vyvěsit. Jinak cena BSG od škocny je 13tkč, tu na foru seženeš za 500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Stralis: Taky mi to dělalo i na křižovatce, když auto stálo a s ničím jsem nehejbal. Probliklo komplet všechno podsvícení vevnitř, přesně tak jak píšeš... Někdy to zablikalo i 2x až 3x za sebou a pak byl třeba celej den pokoj... Pak jsem tejden jezdil a nic, po tejdnu se to zase třeba několikrát objevilo - vždycky z ničeho nic, nešlo na to najít žádné pravidlo, akorát teda vždycky u toho byly zezačátku zapnuté stěrače. Jo a když to probliklo a v tu chvíli jsem měl stěrače na cyklovač, tak v tom probliknutí setřešly mimo cyklus. Potom už to dělalo i bez stěračů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Jak už jsem psal, problikne to jen v okamžiku když jdou stěrače nahoru. Dělá to jen když je vlhko. Jindy to nedělá. Takže si myslím, že BSG to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Stralis: Taky mi to dělalo i na křižovatce, když auto stálo a s ničím jsem nehejbal. Probliklo komplet všechno podsvícení vevnitř, přesně tak jak píšeš... Někdy to zablikalo i 2x až 3x za sebou a pak byl třeba celej den pokoj... Pak jsem tejden jezdil a nic, po tejdnu se to zase třeba několikrát objevilo - vždycky z ničeho nic, nešlo na to najít žádné pravidlo, akorát teda vždycky u toho byly zezačátku zapnuté stěrače. Jo a když to probliklo a v tu chvíli jsem měl stěrače na cyklovač, tak v tom probliknutí setřešly mimo cyklus. Potom už to dělalo i bez stěračů... Mě to dělá i bez steračů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 na diesel foru tam píše jeden maník,že je to údajně nějakej kabel plus na svorkovnici u baterky-co jde jako plus do kabiny-koukal jsem se na to,ale bohužel nenašel jsem nic-problikávám tedy dále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Jsem včera jel delší dobu potmě s novými xenonky a problikavání se nějak ztratilo. Že by altík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Jsem včera jel delší dobu potmě s novými xenonky a problikavání se nějak ztratilo. Že by altík? Ty jsi měnil alternátor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 (editace) Ty jsi měnil alternátor? Ne. Ale xenony by měli mít nižší odběr než obyčejný žárovky, tak jestli to nebude altíkem. Nižší odběr menší zátěž. Když jsem jel tak mi cvakalo uvnitř nějaké relátko když došlo ktomu probliknutí a včera nic. Editováno: 30. Březen 2008, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.