Grauňa Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Ahoj všichni, vrže někomu přední stabilizátor na dvojkové oktávě?? Mám najeto 6000Km a je to hrúza pro prújezdu třeba kruháčem. Díky za připomínky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 loňskou zimu jsem měl klid, ale letos jsem ho už "slyšel", občas při přejezdu zpomalovacího prahu, jinak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39810 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 13. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 loňskou zimu jsem měl klid, ale letos jsem ho už "slyšel", občas při přejezdu zpomalovacího prahu, jinak ne. Myslíš že pomúže promazat gumy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 14. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Ahoj kluci, Psal jsem o tom už včera že mě vrže na dvojkové octávě přední stabilizátor. Chci se zeptat vrzalo vám to taky? Nebo je to ojedinělá závada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 na obou dvou OI to vrzalo, jak svině, ale na OII ne. Najeto 120 t. km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 14. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 na obou dvou OI to vrzalo, jak svině, ale na OII ne. Najeto 120 t. km Dík za info já mám najeto 6000Km a je to děs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 tak co řešíš ? Záruka, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 14. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 tak co řešíš ? Záruka, ne ? Ne ne je to dovoz z německa měla najeto 300Km a měla nabouranej předek ale trošku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Ne ne je to dovoz z německa měla najeto 300Km a měla nabouranej předek ale trošku. no i tak by se snad dala záruka uplatnit. Nezkoušel jsi to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 14. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 no i tak by se snad dala záruka uplatnit. Nezkoušel jsi to ? No je pravda že mě to taky napadlo mám tam najeto 6000Km a servisku originál Německou a je to modelovej rok 2008. A to že to bylo bouraný nejde poznat tam se měnil jenom blatník,nárazník a jedno světlo ale všechno sedi jak má dávaly se originál díly. A ten blatník nebyl na výměnu ten si nechal klempíř protože sem dovezl novej a řekl sem mu že ho nechci klepat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 JirkoK mě to začlo taky vrzat. Vždy to promažou a chvíli klid. Teď to vrže při propružení nebo při přejezdu zvýšených přechodů. Mám tam 62t a v lednu to bylo 2 roky. Chci s nimi o tom mluvit. Dost mě to leze na nervy. Pokud je mokro, tak je to v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 tak tohle jsou naštěstí relativně "laciný" závady, ale je to protivný, to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 na krátkou dobu pomůže, ale je lepší je vyměnit. Moderátoři, spojte to někdo dohromady. A ty prosím tě nezakládej zbytečně stejný témata, je v tom pak chaos a stejně se víc nedovíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 na krátkou dobu pomůže, ale je lepší je vyměnit. Moderátoři, spojte to někdo dohromady. A ty prosím tě nezakládej zbytečně stejný témata, je v tom pak chaos a stejně se víc nedovíš. Jojo promiňte všem se omlouvám za založení dvou témat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Tak pokud máš najeto 6 tisíc,tak si myslím,že auto nemá ještě dva roky a tudíž je v záruce a je jedno,že si ho kupoval venku.Mám dovezeno auto z německa,prasklá guma na pravém předním stabilizátoru pri 74t kilometrech,vše vyřešeno v servise na záruku,technik mi říkal,že by to stálo přes 4 tisíce,kdyby to nebylo na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Jojo promiňte všem se omlouvám za založení dvou témat ne dvou, ale TŘECH !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivls Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 tak tohle jsou naštěstí relativně "laciný" závady, ale je to protivný, to je pravda u oktavie I jsem to nastříkal sprejem na řetěz pro motorové pily - je takovej mazlavej a dlouho odolá vodě dvojka mi zatím vrzla jen parkrát, tak jsem to zatím neřešil, ale slyšel jsem, že se tam u dvojky nedá dostat - je to pravda? osobně jsem se ještě nedíval děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 u oktavie I jsem to nastříkal sprejem na řetěz pro motorové pily - je takovej mazlavej a dlouho odolá vodědvojka mi zatím vrzla jen parkrát, tak jsem to zatím neřešil, ale slyšel jsem, že se tam u dvojky nedá dostat - je to pravda? osobně jsem se ještě nedíval děkuji Na ty gumy se sice dostaneš,ale bude ti to k ničemu,ty jsou totiž na stabilizátoru navulkanizovány a to mazivo se tam nedostane....když ty gumy odejdou tak se mění celej stabilizátor. Navíc na OII vržou zadní lůžka na ramenou+u starších ročníků horní lůžka tlumičů....taky jsem si myslel že mi povrzává stabil.a známej z autor.servisu mě vyvedl z omylu.....vyměnil v záruce ty lůžka na ramenou a bylo ticho po pěšině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeD Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Zdravím, problém...při přejezdu nerovností mi vrzne přední náprava...čepy i ramena jsou OK...můžou to být stabilizátory?Nebo tlumiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3TDI Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Pravděpodobně to budou stabilizátory, mám to také tak. Ovšem u mě je to i vůle v ramenou ....... celý předek mám K.O. O II 1.9 2010 70.000,- km Jiří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeD Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 To je teda kvalita.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michálek TDI Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Cau zda se mi ze od te doby co je pod nulou me neco skripe na predni prave strane u kola.Je to mozne ze je to tou zimou nebo tam je neco v prd...?Auto je r.v.2008 124tis km najeto 77kw tdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michálek TDI Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 To je teda kvalita.... A jak si dopad ,co to bylo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeD Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 dopadl jsem tak...že mi zjistili že mi drnčí dvouhmota...a ty stabilizátory taky...,ale s tou dvouhmotou je to divné ,auto má dle servisky najeto necelé 190tis km...a řazení je těsné bez větší vůle, spojka bere tak v polovině.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.