Publikováno Únor 15, 200817 r Zdravim všechny a mám dotaz... Neví někdo k čemu slouží "plastová krabice"(viz. obrázek) vedele expanzky na servo kapalinu? Podle mého nějaká pumpa, ale nevim na co, popřídadě k čemu.... A co víc, začalo se mi zní ozývat divný cvakání v pravidelnym intervalu, tak proto se ptám, bo se mi asi zase něco sype Předem díky.
Únor 15, 200817 r Autor Je možný ji nějak otevřít, vyčistit?...hlavně chci zjistit proč to cvakání. Jinak děkuju za objasnění "sočástky"
Únor 15, 200817 r Autor a na ní je el.magnet.ventil.Asi ti cvaká,že? Jo, to bude asi ono! Dá se s tim něco dělat?
Únor 16, 200817 r Autor To je divný....nikdy předtim to takhle necvakalo To vim 100%...leda by se mi to rozběhlo až teď Pokud to někdy cvakalo, tak určitě ne takhle nahlas....ale pokud je to v pořádku
Únor 16, 200817 r Ale i tak - pokud cvaka je ok - je slyset ventil ktery spina odvetravani - za aktivnim uhlim to leze podtlakem ke spaleni - tedy do saciho potrubi
Únor 17, 200817 r Ale i tak - pokud cvaka je ok - je slyset ventil ktery spina odvetravani - za aktivnim uhlim to leze podtlakem ke spaleni - tedy do saciho potrubi Lépe bych to nenapsal
Únor 17, 200817 r a co kdyz mi to cvaka rychle????pretankoval som nadrz,a zacalo mi to obcas cvakat rychle....nie vzdy,ale stava sa ze zastavim a na volnobeh pocujem to cvakani az do kabiny..
Duben 3, 200817 r a co kdyz mi to cvaka rychle????pretankoval som nadrz,a zacalo mi to obcas cvakat rychle....nie vzdy,ale stava sa ze zastavim a na volnobeh pocujem to cvakani az do kabiny.. Dělá mi to taky,ale myslím,že je to v pořádku-jak se tady už psalo.
Duben 8, 200817 r CO kdyby byl ten elektromagnet ventil spatny..Muze zpusobovat vyssi "coudivost" na volnobeh..? RE: Mel jsem na mysli 1,8T AUQ.... Upraveno Duben 8, 200817 r od Martyp
Duben 8, 200817 r U me je to stejny. Zajímavé je, ze to cvakaní slysím jenom pod teplotou10-12 stupnu C a na základní otáckách. Pokud je studeny motor nebo venku je teplejsí, není slyset. Proc? Upraveno Duben 14, 200817 r od janos_kadar
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.