Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim všechny a mám dotaz...

Neví někdo k čemu slouží "plastová krabice"(viz. obrázek) vedele expanzky na servo kapalinu?

Podle mého nějaká pumpa, ale nevim na co, popřídadě k čemu....

A co víc, začalo se mi zní ozývat divný cvakání v pravidelnym intervalu, tak proto se ptám, bo se mi asi zase něco sype :feve:

Předem díky.

Vloženo

To je divný....nikdy předtim to takhle necvakalo :o To vim 100%...leda by se mi to rozběhlo až teď :D

Pokud to někdy cvakalo, tak určitě ne takhle nahlas....ale pokud je to v pořádku ;)

Návštěvník
Vloženo

Ale i tak - pokud cvaka je ok - je slyset ventil ktery spina odvetravani - za aktivnim uhlim to leze podtlakem ke spaleni - tedy do saciho potrubi lol

• o 1 měsíc později...
Vloženo
a co kdyz mi to cvaka rychle????pretankoval som nadrz,a zacalo mi to obcas cvakat rychle....nie vzdy,ale stava sa ze zastavim a na volnobeh pocujem to cvakani az do kabiny..

Dělá mi to taky,ale myslím,že je to v pořádku-jak se tady už psalo.

Vloženo (editace)

CO kdyby byl ten elektromagnet ventil spatny..Muze zpusobovat vyssi "coudivost" na volnobeh..?

RE: Mel jsem na mysli 1,8T AUQ....

Editováno: , autor: Martyp
Vloženo (editace)

U me je to stejny. Zajímavé je, ze to cvakaní slysím jenom pod teplotou10-12 stupnu C a na základní otáckách. Pokud je studeny motor nebo venku je teplejsí, není slyset. Proc?

Editováno: , autor: janos_kadar

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...