octavia Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Chlapi, chtěl jsem koupit al kola, ale byli poníčené lemy, tak z kupu sešlo, ale dostal jsem radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 (editace) Chlapi, chtěl jsem koupit al kola, ale byli poníčené lemy, tak z kupu sešlo, ale dostal jsem radu.CITUJI!!!Poničená kola??? Co je na nich poničeno? Jedná se jen o ten ochrannej rantlík, kterej chrání paprsky-pokud bude někdo tak moc citlivej, tak ho nechá odsoustružit a budou kola jako nová... Takový chytráky, kteří chtějí super kola za cenu plecháčů opravdu miluji... Editováno: 16. Únor 2008, autor: octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 No nekup to néééééé . Tak bych chtěl vidět poničený kola podle odborníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 CITUJI!!!Poničená kola??? Co je na nich poničeno? Jedná se jen o ten ochrannej rantlík, kterej chrání paprsky-pokud bude někdo tak moc citlivej, tak ho nechá odsoustružit a budou kola jako nová... Takový chytráky, kteří chtějí super kola za cenu plecháčů opravdu miluji... Tohle může říct jen vůl! Přeci nedáš za takový ohrabky peníze! Jo, osoustružit lemy není problém. Ale nejprve musíš sundat pneu a najít opravdu spolehlivého maníka, který ti alu opraví podle nejlepšího vědomí a svědomí. Další otázkou je, jak pak zapravíš přechod opracovaného hliníku a stříbrného laku. Tohle všechno taky stojí velký many. To musí být zohledněno v ceně prodávaných kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 (editace) a to za ty kola chce podle něho jenom 10000,- Editováno: 16. Únor 2008, autor: octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 a to za ty kola chce podle něho jenom 10000,- Řekni mu, "ať si je strčí do špic"! A to jsem se ještě vyjádřil slušně... Raději chvíli počkej, z výplaty si utrhni dalších cca 3 - 4 tkč a kup si nový voňavý kolečka se vzorem tvích snů. Pak se budeš chodit do garáže kochat nádherným pohledem na lesk. Sedřený kola tě asi těžko uspokojí. Teda aspoň mě ne. Mě se totiž taky stalo, že jsem si jedno přední ohrábnul. Hned na to, jsem si koupil ještě jeden pátý disk. Ten odřený nechám opravit a schovám ho na horší časy. Jóó, za blbost se platí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Řekni mu, "ať si je strčí do špic"! A to jsem se ještě vyjádřil slušně... Raději chvíli počkej, z výplaty si utrhni dalších cca 3 - 4 tkč a kup si nový voňavý kolečka se vzorem tvích snů. Pak se budeš chodit do garáže kochat nádherným pohledem na lesk. Sedřený kola tě asi těžko uspokojí. Teda aspoň mě ne. Mě se totiž taky stalo, že jsem si jedno přední ohrábnul. Hned na to, jsem si koupil ještě jeden pátý disk. Ten odřený nechám opravit a schovám ho na horší časy. Jóó, za blbost se platí... jo jo moje řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Kazdopadne ten elektron na tom obrazku je pekne servanej !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Zdarec,no dotz dobra znacka ale setnul je dobre!:)Ja jsem taky pekne prohrabnul kdyz jsem spadnul do kanalu a mam predni podrapany,a taky uvazuju ze nez to nechat opravit koupim 5 a mam to na haku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 CITUJI!!!Poničená kola??? Co je na nich poničeno? Jedná se jen o ten ochrannej rantlík, kterej chrání paprsky-pokud bude někdo tak moc citlivej, tak ho nechá odsoustružit a budou kola jako nová... Takový chytráky, kteří chtějí super kola za cenu plecháčů opravdu miluji... Někde dole jsem četl, že za kola chtěl 10 000 kc, za to by byli plechace ze zlata ne? . Měl si ho pořádně nakopnout do... Jinak oprava kola jen chemicke odbarveni, odmasteni a lakovani pri vysoke teplote stoji kolem 800 kc, takze cena už by byla větší než za nová a měl bys omezen výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 a to za ty kola chce podle něho jenom 10000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Napsal jsem mu, až ty kola prodá za desítku, tak at se mi ozve, jsem zvědavy, kdo je koupí a nebude to nikomu vadit to poničení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 (editace) Napsal jsem mu, až ty kola prodá za desítku, tak at se mi ozve, jsem zvědavy, kdo je koupí a nebude to nikomu vadit to poničení. za 10k sem koupil tyhle úplně nový nechápu tu cenu edit: ty mý sou teda 17" Editováno: 19. Únor 2008, autor: ph007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Chtít za to může co chce. Ale jestli to prodá za 10ku tak je to frajer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia Vloženo 19. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 za 10k sem koupil tyhle úplně nový nechápu tu cenu edit: ty mý sou teda 17" pěkny kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.