EPC - porucha - Elektrika - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

EPC - porucha

Vinca

Doporučené příspěvky

:help: Zdar zdar, vcera jsem vyjel takovy mensi prutky kopecek z ulice do ulice a rozsvitila se me kontrolka ASR - trojuhelnik v kolecku se sipkou - mno tak jsem vypl klicek a porad to svitilo a cudlik na ovladani ASR nereaguje , takze kontrolka porad svitila. asi za 5 hodin jsem nastartoval auto, rozjel se a zacala svitit kontrolka EPC spolu s oranzovou ikonou na rychlostnim budiku ( ta kontrolka me pripada jak ponorka s vrtulama ale nejspis to bude motor ). Docetl jsem se, ze to ma neco spolecnyho s vykonem motoru. Asi s tim zajedu do servisu. Co si mam predstavit pod tim EPC ? A nez tam zajedu, tak bych si to chtel zkontrolovat sam, jest-li neni neco vypadli ho apod. Mel nekdo uz takovou zavadu? :feve:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tomina napsal:
Zkus se kouknout, jesi ti fungujou spolehlive brzdovy svetla...

na brzdovy svetla?to by me nikdy nenapadlo.Ale nadcim premyslim, tak estli kontrolka EPC nema neco spolecnyho s brzdama v zadu ( bubny ) protoze me to dre a mam pocit,ze je po nich, ale nejsem si jisty. :feve:

Odkaz ke komentáři

quicksilver napsal:
Zkontroluj ta brzdová světla, může být špatný brzdový spínač ;)

uz jsem se docetl a to nahodou ve fabia foru, tam je toho...ok,vyzkousim ten spinac, pak zkusim pojistky, a pak v motoru vyzkousim, zda-li mam vsechny konectory zacvakle, jak maji byt.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...