Rosta1.8 Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Ahoj chlapi, v novém Auto Tipu je zmínka o úspěšném testu naší OII 1.6FSI na 100 000 km.Okinka je chválená jako šedá nenápadná myška ale spolehlivá.Jediná vítka byla ke spotřebě 1.6FSI a to 9,1 L ale na druhou stranu tyto testy jsou dělány spíše ve sportovním stylu aby se ukázalo co auto vydrží, tedy ne nějaké eco jízdy a tak je spotřeba samozřejmě vyšší.Potěšitelné je, že v tomto testu bylo konstatováno, že jde o vcelku spolehlivý vůz.Jiné vozy dopadly hůře a to včetně Passatu, což mě trochu překvapilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Já pořád řikám, že kokta je prostě good auto. Hlavně se mi líbí design (bez různejch Milotec vychytávek) Je prostě jednička. A to se podržte - kolega z práce mi neustále říká co jsem si to koupil za strašný auto. Podle něj Renault Scénic je daleko lepší......No nechám ho v tom..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 jako ne že by okta byla kdovíjakej designovej zázrak, ale Scenic??? lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 (editace) jako ne že by okta byla kdovíjakej designovej zázrak, ale Scenic??? lol lol Tak tak. Renault se mi vůbec v posledních letech nelíbí a už vůbec nechápu jak ta nová Laguna mohla vyhrát nejhezčí auto roku.....to už je hezčí třeba Citröen..kterej bych si taky ale nikdy nekoupil asi jako všechny fratíky.(ta nová C5 ale bude dost pěkný vozítko už je na netu na jejich stránkách..má dost z desingu A6). Mám v autě časopis kde je srovnávací test OCT.II - CITRÖEN C5 - nová LAGUNA .....výsledek = vyhrála OCT.II. Zítra to naskenuju a dám jsem celej článek. Editováno: 20. Únor 2008, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 jako ne že by okta byla kdovíjakej designovej zázrak, ale Scenic??? lol lol Chlapi, uplne s Vama souhlasim!! Proti gustu zadny disputat, ale zrovna Scenic? To proti nemu je Octa opravdovy kus auta, at designove tak si myslim i kvalitativne. Co jsem se bavil s prodejci aut koncernu VW tak se zhodli, ze nova Octa se jim vice libi nez novy Pasik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Chlapi, uplne s Vama souhlasim!! Proti gustu zadny disputat, ale zrovna Scenic? To proti nemu je Octa opravdovy kus auta, at designove tak si myslim i kvalitativne. Co jsem se bavil s prodejci aut koncernu VW tak se zhodli, ze nova Octa se jim vice libi nez novy Pasik. U Pašíka nemusim hlavně ten interiér..kvalitově bude určitě gut,ale vzhledově je to hnus....to starý dobrý VW třeba Golf3 to byli auta s nejhezčim interiérem své doby,ale od Golfu 4 se mi ty interiéry VW nelíběj,to už byl hezčí u předchozí Oct.I co měl brácha....a takovej Golf5 to už je taky o ničem,to proti tomu Oct.II má interiér super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Tak tak.Renault se mi vůbec v posledních letech nelíbí a už vůbec nechápu jak ta nová Laguna mohla vyhrát nejhezčí auto roku.....to už je hezčí třeba Citröen..kterej bych si taky ale nikdy nekoupil asi jako všechny fratíky.(ta nová C5 ale bude dost pěkný vozítko už je na netu na jejich stránkách..má dost z desingu A6). Mám v autě časopis kde je srovnávací test OCT.II - CITRÖEN C5 - nová LAGUNA .....výsledek = vyhrála OCT.II. Zítra to naskenuju a dám jsem celej článek. Jó byl to test u všech z diesel.motory....jediné mínus pro Oct.II 2.0TDi oproti těm oběma frantíkům byl (1.tvrdý chod motoru a 2.tvrdší podvozek,jinak ve všem ostatnim vyhrála). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Zde je ten Srovnávací test: Oct.II vs. Citröen C5 vs. New laguna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 (editace) co to má ta oktávka za kola? jsem v rozpacích, jestli se mi líbí nebo ne tak ne, nelíbí Editováno: 21. Únor 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 (editace) No dovol ...to jsou Pallasy..ty mám na posledních dvouch Octách Editováno: 21. Únor 2008, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Su to velmi pekne - az agresivne kolesa. Nebola by hanba aj keby boli na RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 No dovol ...to jsou Pallasy..ty mám na posledních dvouch Octách a to se oficiálně na OII nabízí? v životě jsem to na žádný neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 a to se oficiálně na OII nabízí? v životě jsem to na žádný neviděl to jsou kola pro MR 08 pokud se nepletu.. Já jsem si je chtěl koupit ale když je konečně vidim v reálu, na obyč oktu se moc nehodí.. Spíš by byla pěkná na Scoutovi a uplně nejlépe na RS.. jinak alesio je má v nabídce už hrozně dloooouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 aha. to jsem fakt nevěděl, nicméně si stojím za svým, nelíbí se mi. superfatty: hele co to máš za avatar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Já pořád řikám, že kokta je prostě good auto. Hlavně se mi líbí design (bez různejch Milotec vychytávek)Je prostě jednička. A to se podržte - kolega z práce mi neustále říká co jsem si to koupil za strašný auto. Podle něj Renault Scénic je daleko lepší......No nechám ho v tom..... :smich: :smich: Cože? Scénic? Dá se tomu vůbec říkat auto? Spíš bych ho viděl na takové poloauto. Když jsem měl ještě starou 66kW Octavku, tak se vedle mě jeden takovej Scénic postavil před kopcem, že si to rozdáme, tak jsem ho nechal v oblaku kouře za sebou (teda, chci říct pod sebou ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.