Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, potřebuju poradit:help: nefunguje mi na zadních levých dveří centrál u OI. Nevý někdo čím by to mohlo být.

Ahoj, potřebuju poradit:help: nefunguje mi na zadních levých dveří centrál u OI. Nevý někdo čím by to mohlo být.

stará známá bolest, prohledej pořádně tuto sekci, už se to řešilo několikrát, naposledy tak před týdnem řekl bych ;)

• Autor

Díky -_-

Díky -_-

ni zač -_-

NevÝm o zamIkání nic. Možná o zamykání. :ble

• Autor

No, jo no, nikdo není dokonalý :D přepsat se může každej. Hlavně že víte na co se ptám -_-

???

Trošku divné fórum.

možná divný, ale ocení tam tvoje rady ;)

myslím, ýe se nikdo na mne zlobit nemůže, protože to co jsem vytknul bije do očí a je to fakt síla.

Asi se na Tebe nikdo nezlobí,proč taky,ale někoho zesměšňovat jenom proto,že mrskne hrubku,je trapné.

???

Trošku divné fórum.

možná divný, ale ocení tam tvoje rady ;)

myslím, ýe se nikdo na mne zlobit nemůže, protože to co jsem vytknul bije do očí a je to fakt síla.

hele, neřešej se tu náhodou auta a ne pravopYs? -_-

• Autor

bohužel jo, člověk se přepíše a už stoho je 3 světová :horse:

to neřeš, zas jeden z chytrejch, kterej se nikdy neupsal..... -_- a co ty dveře? mně to zas dělá to, že jen zamyká, ale neodemyká..... :angry:

to neřeš, zas jeden z chytrejch, kterej se nikdy neupsal..... -_- a co ty dveře? mně to zas dělá to, že jen zamyká, ale neodemyká..... :angry:

s tím tvrzením o upsání bych byl opatrnější ;)

Zkus vydělat dveřní jednotku (ta co je na motorku stahování) a vyměň ju z funkčních dveří. Měl jsem tu případ kdy odešla právě tato jednotka,

Stropní světlo normál reagovalo i vedení bylo OK a odemykání nešlo.

na stahování oken???? -_- jak vypadá? fotečka by se nenašla?

našla :)

post-28-1149446696.jpg

• Autor

tak tuhle tu věcičku vyměnit za funkční, Jo.tak já to skusým a uvidíme -_-

našla :)

Úžasný, hned zkusím....

• Autor

Tak už jsem problém vyřešil :D rozebral jsem motůrek do šroubku, trvalo sice celý den než jsem ho dal zase do hromady, ale začal fungovat.Ale pořád nefungoval v těch ZL dveří, tak jsem hledal chybičku dál. Odpojil jsem kabel který vedl do auta a vyndal a zjistil jsem že tam jsou asi tři utržený kabely, tak jsem je spájel dohromady a závada byla opravena(konečně) :D:D-_-:w00t1:

• 8 měsíců později...

Prosím, nemáte někdo schéma centrálního zamykání té černé krabičky co je pod palubovkou na Octávu r.v 1997. Kam který drát vede.Montuji dálkové zamykání s alarmem a stále nemůžu najít drát který auto otevře. Zavírací jsem našel. Děkuji všem ....MOC TO SPĚCHÁ :wallbash:

Skús toto, a daj vedieť potom či pomohlo.... máš tam aj popis vodičov, len si to poriadne prečítaj!

ca320_octavia.pdf

Skús toto, a daj vedieť potom či pomohlo.... máš tam aj popis vodičov, len si to poriadne prečítaj!

:palec2: Děkuji mockrát

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.