TomášT Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Když tak pozoruju množící se dotazy na motorizace mám takový nápad-což udělat vlákna o jednotlivých motorizacích v Oktávce? Třeba ve stylu: Octavia 1.6 55Kw vše o ní-----Octavia 1.6 74Kw vše o ní---atd.???????????? :palec2: Majitelé těchto motorizací by tam mohli přispívat se zkušenostmi, závadami a problémy, ale i s provozními vlastnostmi atd. atd. :) A pokud by chtěl někdo pořídit Oktu, tak by si prostě přečetl to správné vlákno a bylo by to. Co vy na to? Teď jde jen o to jestli to udělat v sekci Motor nebo Ostatní. A jestli by moderátoři a majitelé motorizací podali pomocnou ruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Nápad to není špatný, jen musím říct, že pořádné motory již toto oddělení mají: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;hl=zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Ano ja bych byl taky pro aby kazdej motor mel svou sekci a tam by se shromazdovali informace o danem agregatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 napsal jsem to do sekce pro adminy, tak třeba to projde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 23. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 napsal jsem to do sekce pro adminy, tak třeba to projde :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Tak to je super nápad. Každej motor vlastní stáj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Jsem pro vsema jednadvaceti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Doby napad,tiez som na to myslel ze by to tu mohlo byt,RS a 2.0 maju,vyhledavac je dobra vec ale kazda motorizacia s vlastnou sekciou to je ina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Tak já sem rozhodne za, aspoň když se bude neco hledat tak nemusíme prohledávat celé fórum než neco najdeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Já bych řekl, že pro bude asi většina lidí tady na fóru. Zajímá mne ale, jak to vidí moderátoři tohohle fóra. Takže pánové moderátoři, bude se to dělat nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 :skoda: :skoda: :skoda: :skoda: :skoda: :skoda: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Kluci souhlas s vama a prosim vyvesit 1.6 74kW abych to mel co nejblize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 4. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Kluci souhlas s vama a prosim vyvesit 1.6 74kW abych to mel co nejblize Táááák sekci 1.6 55Kw jsem už založil. Ale ostatní zakládat nebudu, protože na to nemám právo, jelikož Okty s jinými motory nevlastním Tak to přenechám jiným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.