Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Taky jsem si říkal, že už dnes přezuji, ale ve středu má fakt sněžit, 800 m a výš, tak to ještě asi týden počká. není opravdu kam chvátat. :)

Jedes na Snezku jo ?

Návštěvník
Vloženo

Ja jeste radsi ne - zimaky dojezdim a pristi zima nove

Vloženo

Tak si je uzij :

Středa (9. 4. 2008)

5/1 - 13/17 °C

zataženo dešťové přeháňky

Čtvrtek (10. 4. 2008)

6/2 - 13/17 °C

oblačno dešťové přeháňky

Pátek (11. 4. 2008)

6/2 - 13/17 °C

oblačno dešťové přeháňky

Sobota (12. 4. 2008)

7/3 - 12/16 °C

oblačno dešťové přeháňky

Neděle (13. 4. 2008)

7/3 - 13/17 °C

oblačno

Vloženo
Tady si můžete zahlasovat v anketě: http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/Mate-prezuto.htm

A já jsem spokojen, , možná někde na moravě se ještě zimní budou hodit. Ale tady u práglu ne.

Sem říkal že rosničkářům a jejich předpovědím nevěřím. Po ránu sice kosa, ale teď už nádherně svítí oskar !!! Nebejt zpráv v televizi tak pomale ani nevím jak sních vypadá !!!

Vloženo (editace)

Včera, při té sněhové smršti jsu jel do Tábora..

Nad Voticemi na kopci a v horní části nově dostavěné dálnice D3 leželo 5 cm sněhu.. :prc:

Takže: vzhledem k tomu, že potřebuji odjezdit zimní pneu jsu ještě nepřezul, ale povím Vám:

Ti, co už přezuli na letní byli v příkopech. Takové jsu včera viděl 3 (!) lol

Editováno: , autor: Petr
Vloženo

kdo si pocka ten se docka, nevystavim svoje 18ky rannimu mraziku

bydlim sice v praze, ale rano v sobotu jezdim poravidelne do bolky a tam na ceste pada teplota rano na 4 stupne... :) navic i praze 8 nahore v troji mame rano dost kosu

Vloženo
kdo si pocka ten se docka, nevystavim svoje 18ky rannimu mraziku

bydlim sice v praze, ale rano v sobotu jezdim poravidelne do bolky a tam na ceste pada teplota rano na 4 stupne... :) navic i praze 8 nahore v troji mame rano dost kosu

Tož to tady na protějším kopci (Suchdol) taky ráno kosa :) , ale nějaký 4° mě nezabijí. A už ty zimáky moc hučely. :)

Vloženo

No já taky dneska RONAL + Bridgestone , to sem se ale plácl přes kapsu : ventilky 200,- , šrouby 600,- , středové kroužky 1000,- a přezutí a nasazení 600,- . A to ještě musím koupit bezpečnostní šrouby , na ty už mi nezbylo sakra ! RONAL 15 v Německu za 215 ,- Euro a Bridžky za 4800,- všechny. Tak a je po penězách !

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

dneska jsem přezul pracovní, podle nálady možná o víkendu i Octu. Jen jsem teda koukal jak ty gumy strašně hučí. Mám tam Pirelli 205ky a hukot jak sviňa. Tak nevím, jestli to je tím, že jsem přední nechal dát na zadek a naopak a časem si to sedne nebo čím to je. Na zimu jsem měl 195ky Michelin.

Editováno: , autor: TomasB
Vloženo
dneska jsem přezul pracovní, podle nálady možná o víkendu i Octu. Jen jsem teda koukal jak ty gumy strašně hučí. Mám tam Pirelli 205ky a hukot jak sviňa. Tak nevím, jestli to je tím, že jsem přední nechal dát na zadek a naopak a časem si to sedne nebo čím to je. Na zimu jsem měl 195ky Michelin.

No já už nepřehazuju, páč to bylo hrozný.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...