Publikováno Únor 26, 200817 r Omlouvám se všem, vim že to tu někde je ale nemůžu to najít. Mám ručičky z pola GTI a chci to vyměnit. Nevíte někdo jak na to? nevim jak sundat budíky a plexi abych s tim něco neudělal! :-)))
Únor 26, 200817 r Nevim, jestli je tu návod, mám za to, že ne, ale tímhle se zabývá pan Bobika a pan Fidelek, nebo pan Najmis například a tak bych se obrátil na ně
Únor 26, 200817 r Autor Nevim, jestli je tu návod, mám za to, že ne, ale tímhle se zabývá pan Bobika a pan Fidelek, nebo pan Najmis například a tak bych se obrátil na ně Díkes P2M
Únor 26, 200817 r zaden problem, vytrhni tahem k sobe plast pod budikama potom vzsroubuj dva sroubky, opatrne vypac budiky ven, odpoj dva konektory na kazdy strane jeden a pak jenom sundej plexi, je tam jenom zacvakly a vymnen rucicky, pak vse zmontuj a nasad spatky. prace na 5 min.
Únor 26, 200817 r mě je vyměňovala zagorka Bobíková a byl sem překvapenej jak to zvládnul rychle a že auto to zvládlo beu újmy na zdraví :-)
Únor 26, 200817 r Když zejtra bude čas tak zejtra tak to udělame Koudakovi .. Je nadrženej na ty ručičky uplně :-P
Únor 27, 200817 r Autor Když zejtra bude čas tak zejtra tak to udělame Koudakovi .. Je nadrženej na ty ručičky uplně :-P To sem ale kodemimu to nesvítí červeně Doufám že mě bude
Únor 27, 200817 r To sem ale kodemimu to nesvítí červeně Doufám že mě bude Tak tam je rozdíl, že ty jak předpokládám máš RS budíky a tam jsou ty ručičky červený. KDyž to dáš na sériová spojí se zelená a červené vznikne paskvil. Přehození ručiček je hračka jen je musíš správně napolohovat. Vyhodit budíky sundat přední plexi ( na zácvaky a přetrhnout papírový nálepky ) Vycvaknout rucicky ... nejlíp mi to šlo tupým kuchynským nožem. Nacvaknout nový ... jen já jsem si je radši zapojil a nacvak na běžících, abych je měl pěkně na nule. Když jsem to zvládnul já tak už musí každý.
Únor 27, 200817 r Autor Tak tam je rozdíl, že ty jak předpokládám máš RS budíky a tam jsou ty ručičky červený. KDyž to dáš na sériová spojí se zelená a červené vznikne paskvil.Přehození ručiček je hračka jen je musíš správně napolohovat. Vyhodit budíky sundat přední plexi ( na zácvaky a přetrhnout papírový nálepky ) Vycvaknout rucicky ... nejlíp mi to šlo tupým kuchynským nožem. Nacvaknout nový ... jen já jsem si je radši zapojil a nacvak na běžících, abych je měl pěkně na nule. Když jsem to zvládnul já tak už musí každý. Díkes moc! takže mi to bude svítit červeně?
Únor 27, 200817 r Autor jo bude . hehe no tak dneska to udělame ne? jasný ne! :-))) jestli to nebude svítit zabiju tě :D:
Únor 27, 200817 r a tady už skoro hotová prace až na ten chuj .. nesli ven tak sme to čaplai za tu hranu a už to bylo ..
Únor 27, 200817 r Autor Tak nevim jestli se mám smát nebo tě zabít, ale vypadá to dobře! Furt sem na to čuměl a málem sem se vysekal! kdo mi sežene to plexi? nabízím za ručičky z rska co mi zbyli :-) lol
Únor 28, 200817 r ja chcem tie RS rucicky ! co za ne? okrem plexi samozrejme to plexi nemam:( Upraveno Únor 28, 200817 r od Reso
Únor 29, 200817 r a tady už skoro hotová prace až na ten chuj .. nesli ven tak sme to čaplai za tu hranu a už to bylo .. ty voe, vy jste umělci , kdybyste pořádně četli , budíky jsou nahoře zaklesnuté do kapličky, jsou tam dva výstupky a proto nejdou ven, pokud je vyndáváš vůbec poprvé v daném autě jde to ještě hůř, v tématech je to tu popsané, kaplička se musí jakoby nadzdvihnout v pravé a horní levé části.
Březen 1, 200817 r jste umělci teda. Ručiček jsem vyměnil snad pytel na brambory, ale tohle se mi nestalo nikdy. Měl jsi mi zavolat o radu Jestli chceš plexi - nové, tak se ozvi, mohl bych ti (vám) pomoci.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.