Publikováno Únor 26, 200817 r Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá černé výplně dveří nebo RS ( ty černé jsou z elegance?) pokud ne tak se omlouvám. Kdyby někdo chtěl tak mam doma origoš výplně žluté do L&K. Jsou uplně nové nepoužívané(jen zaprášené jak tam leží na půdě) Upraveno Únor 27, 200817 r od goosy
Únor 27, 200817 r Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá černé výplně dveří nebo RS ( ty černé jsou z elegance?) pokud ne tak se omlouvám.Kdyby někdo chtěl tak mam doma origoš výplně žluté do L&K. Jsou uplně nové nepoužívané(jen zaprášené jak tam leží na půdě) Mam cele cierne elgance tak by sme mohli spravit vymenu? odkial si? dufam ze tie zadne mas combi lebo ja som kombajn
Únor 27, 200817 r Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá černé výplně dveří nebo RS ( ty černé jsou z elegance?) pokud ne tak se omlouvám.Kdyby někdo chtěl tak mam doma origoš výplně žluté do L&K. Jsou uplně nové nepoužívané(jen zaprášené jak tam leží na půdě) Máš SZ :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.