goosy Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá černé výplně dveří nebo RS ( ty černé jsou z elegance?) pokud ne tak se omlouvám. Kdyby někdo chtěl tak mam doma origoš výplně žluté do L&K. Jsou uplně nové nepoužívané(jen zaprášené jak tam leží na půdě) Editováno: 27. Únor 2008, autor: goosy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá černé výplně dveří nebo RS ( ty černé jsou z elegance?) pokud ne tak se omlouvám.Kdyby někdo chtěl tak mam doma origoš výplně žluté do L&K. Jsou uplně nové nepoužívané(jen zaprášené jak tam leží na půdě) Mam cele cierne elgance tak by sme mohli spravit vymenu? odkial si? dufam ze tie zadne mas combi lebo ja som kombajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venda_46 Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá černé výplně dveří nebo RS ( ty černé jsou z elegance?) pokud ne tak se omlouvám.Kdyby někdo chtěl tak mam doma origoš výplně žluté do L&K. Jsou uplně nové nepoužívané(jen zaprášené jak tam leží na půdě) Máš SZ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Pěkné ale pro tohle je tu spešl sekce v Bazaru. Jmenuje se vyměním daruji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.