Přejít na obsah

goosy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

630 zobrazení profilu

Oznámení goosy

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak poznám zda li je auto na chipováno? Prosím žadné posměšné odpovědí. Jsem pouze uživatel. Koupili jsem údajně auto které je na chipováno ale nějak extra se mi nezdá rozdíl když jsem si sedl do stejného auta kolegy. Jedná se o octavii 1,9 TDI PD 77kW. Prostě kde by mi změřili zda li je výkon nějak poladěný Děkuji za odpovědi M.
  2. Já se modlím týden v kuse a nějak to nepomáhá. Jsou to stále větší a větší pecky
  3. To jak máš vyfoceno u toho golfa? No mě se to stalo tak že jedu po dálnici a najednou tkaovej zvuk jako když praskne pneumatika. Proste takove seveleni. Ale jak jsem lehce sešlapl plyn tak to dělalo pořad a motor ztrácel výkon. Takže jsem zajel ke krajnici vypnul klíček a chtěl zkusit to nastartovat a nic. Nešlo to ani nastartovat. Nic se nerozsvítilo, žádná rána. Pouze takove ševelení jak když je prasklá pneu. Rozvody jsou nedotčeny.. Ano vačka a zdvihátka jsou ...... poškozeny. Prostě nechápu jak se tohle můůže stát. Hlava mi to nebere. A znova říkám jsem pouze uživatel a auto mam na ježdění ale tohle mě vážně mrzí o auto se starám. Nechápu jak se tohle prostě stane.
  4. Jo jo sundana jen skřín a tam je to vidě. Ještě se sundá hlava. Ale pořád mě straší že bude i nějaká chybka dole v motoru. a to už je vážně na výměnu motoru. Jenže koupit novej(jinej) motor tak to je že do něj člověk taky nevadí. ach jo
  5. Ahoj chtěl jsem se jen zeptat jestli má někdo zkušenosti se zadřeným motorem. Zatím to vypadá jen na hořejšek motoru ale straší mě že to odnesl i spodek. Má někdo zkušenosti? Jestli rovnou měnit celej motor to se mi vážně nechce. Hlavně se ani neví proč se to stalo. Auto servisované. Výměna rozvodů před 30 tisíci. Olej každý rok nebo po 15 tis. Vážnw jsem z toho hrozně špatný a moc mě to mrzí. Jedná se o motor 1,9 77kW najeto 200 tisic. Jsem pouze uživatel tak se ptám na vaše rady názory atd.
  6. Já bych říkál tam moje škodovka ta má :) Stříbrnou barvu v combiku
  7. A nevzali by jste mezi sebe majitele oktávky?
  8. Ahoj tak jsem byl na technické a tam mě vyhodili že mi nefunguje naklápění světel na své Oktávce r.v. 2002. 1,6 75kw nejsou to xenonová světla. Normální H4 žárovky Poradí mi někdo prosím kde je chyba? Setkal se s tím někdo? Je to někde v elektronice? Pojistka?(tam si nejsem jistý jestli vůbec tam na to je) Nebo to jsou motorky? Předem děkuji za odpověd
  9. Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá černé výplně dveří nebo RS ( ty černé jsou z elegance?) pokud ne tak se omlouvám. Kdyby někdo chtěl tak mam doma origoš výplně žluté do L&K. Jsou uplně nové nepoužívané(jen zaprášené jak tam leží na půdě)
×
×
  • Vytvořit nový...