cilak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Zdravím všechny, mám takovej problemeček, koupil jsem ťuklou fabii s tímto motorem a po opravě mám pochybnosti s její funkčností a kompatibilitou... Chtěl jsem se zeptat, zdali tady někdo neví, s jakým číslem tam jednotka patří, nebo neví kde se dají takové info sehnat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) Ahoj, moc údajů si o motoru nedal. Záleží jaký model motoru máš - AUA,BBY,AUB,BBZ.Motor 1.4 16V 74kW má označení AUB,BBZ. Takže k tomuto danému motoru musíš mít řídící jednotku a čísla zjistíš pomocí ETKY. V ETCE je několik typů PR-0GG:AUB - Jednotka řídící motoru číslo dílu 036 906 034BK PR-0GS:AUB - Jednotka řídící motoru číslo dílu 036 906 034FB PR-0GV:AUB - Jednotka řídící motoru číslo dílu 036 906 034FA PR-0GG:BBZ - Jednotka řídící motoru číslo dílu 036 906 034DF PR-0GS:BBZ - Jednotka řídící motoru číslo dílu 036 906 034FG PR-0GV:BBZ - Jednotka řídící motoru číslo dílu 036 906 034FF Editováno: 27. Únor 2008, autor: jendam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilak Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 pro jendam: Tak to byla rychlost... A nevíš třeba, ještě jaký je rozdíl mezi těmi třemi typy od každého motoru?? Kód motoru mám AUB. Jinak i tak ti děkuji za napomáhající info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Rozdiel je medzi A-čkovými a B-čkovými aj v ovládaní zapalovacieho systému sviečok, keď Axx má jedno "trafo" pre všetky sviečky, Bxxx má osobitné zapalovacie moduly pre každú sviečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 pro jendam: Tak to byla rychlost... A nevíš třeba, ještě jaký je rozdíl mezi těmi třemi typy od každého motoru?? Kód motoru mám AUB. Jinak i tak ti děkuji za napomáhající info. PR čísla jsou údaje o modelu, ale bohužel ti toho moc neřeknu bo ETKA mi hlásí chybu při dotazu na PR čísla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.