Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny, mám takovej problemeček, koupil jsem ťuklou fabii s tímto motorem a po opravě mám pochybnosti s její funkčností a kompatibilitou... Chtěl jsem se zeptat, zdali tady někdo neví, s jakým číslem tam jednotka patří, nebo neví kde se dají takové info sehnat? Díky

Vloženo (editace)

Ahoj, moc údajů si o motoru nedal. Záleží jaký model motoru máš - AUA,BBY,AUB,BBZ.Motor 1.4 16V 74kW má označení AUB,BBZ.

Takže k tomuto danému motoru musíš mít řídící jednotku a čísla zjistíš pomocí ETKY.

V ETCE je několik typů

PR-0GG:AUB - Jednotka řídící motoru číslo dílu 036 906 034BK

PR-0GS:AUB - Jednotka řídící motoru číslo dílu 036 906 034FB

PR-0GV:AUB - Jednotka řídící motoru číslo dílu 036 906 034FA

PR-0GG:BBZ - Jednotka řídící motoru číslo dílu 036 906 034DF

PR-0GS:BBZ - Jednotka řídící motoru číslo dílu 036 906 034FG

PR-0GV:BBZ - Jednotka řídící motoru číslo dílu 036 906 034FF

post-9055-1204103615_thumb.jpg

Editováno: , autor: jendam
Vloženo

pro jendam: Tak to byla rychlost... A nevíš třeba, ještě jaký je rozdíl mezi těmi třemi typy od každého motoru?? Kód motoru mám AUB. Jinak i tak ti děkuji za napomáhající info.

Vloženo

Rozdiel je medzi A-čkovými a B-čkovými aj v ovládaní zapalovacieho systému sviečok, keď Axx má jedno "trafo" pre všetky sviečky, Bxxx má osobitné zapalovacie moduly pre každú sviečku

Vloženo
pro jendam: Tak to byla rychlost... A nevíš třeba, ještě jaký je rozdíl mezi těmi třemi typy od každého motoru?? Kód motoru mám AUB. Jinak i tak ti děkuji za napomáhající info.

PR čísla jsou údaje o modelu, ale bohužel ti toho moc neřeknu bo ETKA mi hlásí chybu při dotazu na PR čísla.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...