karlos3 Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) Min.týden ve čtvrtek jsem zabrousil do salónu Škoda z důvodu že se mi blíží výměna 2-3ks Oct.II které mají už hodně km,tak už v AutoJarov jsem byl unešen akčími výprodejními cenami za Superby,např.Superb-Classic 2.0TDi s rádiem na CD,MP3,kožen.volantem, za 566.000kč a takové stejné tam měli tři kusy,ale jelikož mé zkušenosti z 2.0TDi jsou děsné tak jsem o jeho koupi ani nepřemýšlel,tak jsem tam aspoň objednal opět dvě Oct.II v Eleganci............pak ještě ten den jsem zabrousil náhodou na Prosek a tam jsem navštívil AutoBranka a tam jsem už padnul na hubu s těch cen.......Superb-výbava Classic Plus-1.9TDI 85kw,Cappuccino metal,rádio Symphony CD+MP3,16"kola Bolid,Malý kož.paket,Tempomat,multi-volant pro rádio a temponat,maxi-dot a to vše ze 728.900kč na 519.900kč což je 209.000kč sleva.......tak jsem ho tam okamžitě zamluvil a dnes jsem si tam pro něj dojel.....i když mě Superb nikdy moc neohromil,ale tohle za tu cenu...to jsem aspoň jednoho pořídil. Ještě ten prodejce řikal že předemnou tam prodal najednou 3x Superby 1.9TDI 85kw,ale ve výbavě Comfort a za 559.000kč tak mi utekla trochu lepší výbava. Editováno: 27. Únor 2008, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Kurňa karlosi, kdyz tak nakupujes, nechces mi koupit jednou O2RS TFSI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Nemám to jako koníčka..neboj,vždy jednou za čas přijde hold období na obměnu aut když už maj přes 350.000km a více. Taky jsem jim tam zas nechal ojetou Oct.II......celkem mi nabidnul slušný prachy protiúčtem,až jsem byl překvapen,tak jsem to neřešil.................Akorát mě ted sere ten leasing že už to nejde jako dřív na 36.měsíců. U Superba jsem to ted neřešil,to jsem doplatil hotově to co chybělo z protiúčtu,ale ted u těch dvou Oct.II co mám objednaný to už budu řešit přes moji banku......škoda u Škofinu už jsem byl veden jako VIP zákazník po těch 14letech a měl jsem takové výhody že mě ty auta přišly po odpočtu pojistek pomalu levněji než při koupi za hotovku.No uvídíme jak to ted bude fungovat přes tu banku...příští týden tam mám s nima schůzku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 a to třeba Škofin sám od sebe nic nevymyslí jak těch 5let obejít? vždyt jim musí bejt jasný, že takhle přijdou o dost významných zákazníků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak být soukr.osoba tak neni problém,ale jelikož já jako podnikatel když bych chtěl smlouvu na koncesní listinu tudíš auta do nákladů apod.je min.doba smlouvy 60.měsíců,vůbec o tom nediskutujou a stejná je i doba odpisů.Přitom moje účetní řikala že neni pořád problém odepsat i tak auto v intervalu pod 60.měsíců(48,36 a dokonce i 30),asi v tom má fígl..nevim,tak nevim co blbnou ty leasingovky s těma min.60.měsícema pro podnikatele a živnostníky. Ještě přemýšlim dojet si přímo na Škofin za tou ženskou která měla vždy mé smlouvy na starosti a pořádně se jí na to proptat protože v autosalónu jakmile vytáhnu koncesi tak se semnou nikdo pod 60.měsíců nehodlá bavit to už mám vyzkoušený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jinak k Superbu,mám ho tady ted na zahradě tak ho tu prolejzám....je v tí výbavě Classic-plus(to je nějaká paketová akční výbava),odpovídá to tak +- Oct.II v Eleganci(akorát že Supík nemá dvozón.climatronika kterej je teda co jsem poznal po zkušenosti z přechodu z předchozích Passatů do Oct.II výkonější)....každopádně interiér Supíka na Oct.II vzhledově nemá ani náhodou....jsou na tom Superbu znát ty léta no(a vůbec bych ho nazval spíš horší kopií starého Passatu)....jako takovej ale špatnej vůbec neni,hlavně toho místa vzadu je až přehnaně moc až se tam já se svýma 178cm bojim. Taky je znát to řízení,už jsem celkem rozhýčkanej ze servotroniku a ted ta stará hydraulika v Superbu mi přijde divná a i na toho Superba to nemá dobrej vliv při silnym bočnim větru,co vim teda od kolegů co ho maji,že boční vítr jim vadí jak sviňa....uvidíme,svezu pár dní a pak ho vrazim jednomu z řidičů..já už jsem zvyklej na Oct.II která mi přijde daleko modernější a víc se mi i líbí. Ještě k maxi-dotu....u Superba je dobrý že ukazuje stále kromě hodin(jako u Oct.II) i stále rádio což je dobrý a vypadá to lépe ten základ.displej...ale co má zas horší je to že nemá vůbec žádný jiný nastavení v menu,to má jednu položku a tim to hasne,žádné přepínání km,mile,jednotek,nastavení letního,zimního času,nastavení centrálu v zamykání dveří atd.atd.,v tomto má zas Oct.II navrch.A co taky nemá a prej ani v max.výbavě je to komfort.blikání na to jsem už tak zvyklej že jsem u Supíka ted při cestě pořád jen jednou blikal jak jsem zblblej z Oct.II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 A co taky nemá a prej ani v max.výbavě je to komfort.blikání na to jsem už tak zvyklej že jsem u Supíka ted při cestě pořád jen jednou blikal jak jsem zblblej z Oct.II. No ja ti nevim jak to ma Supik s blikanim, ale kolega si koupil loni v kvetnu Fabii jeste ten stary model v sedanu (zrovna byla nejaka akce a tak to bylo za hodne slusne penize) a me pozadal at mu tam nadiktuji nejakou vybavu a jak jsme to dali dohromady, Fabca mu prisla a ja ji projizdel tak zvykly ze sve Octy klepnout do packy smerovek a ejhle ono to taky jako Octa 3x zablikalo a vyplo. A to jsem si pri vyberu vybavy na to ani nevzpomel a je to tam asi v zakladu. Tak je to divne ze Sup to nema a ten je o 2 tridy vyse nez Fabca! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Blahoželám k staro "novému" Superbu. Nejak Škodovka dáva na nich akcie, je vidieť že už tu onedlho bude nový Superb. Tak veľa štastných kilometrov. Ale tých 60 mesiacov je poriadny výmysel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 A co taky nemá a prej ani v max.výbavě je to komfort.blikání na to jsem už tak zvyklej že jsem u Supíka ted při cestě pořád jen jednou blikal jak jsem zblblej z Oct.II.No ja ti nevim jak to ma Supik s blikanim, ale kolega si koupil loni v kvetnu Fabii jeste ten stary model v sedanu (zrovna byla nejaka akce a tak to bylo za hodne slusne penize) a me pozadal at mu tam nadiktuji nejakou vybavu a jak jsme to dali dohromady, Fabca mu prisla a ja ji projizdel tak zvykly ze sve Octy klepnout do packy smerovek a ejhle ono to taky jako Octa 3x zablikalo a vyplo. A to jsem si pri vyberu vybavy na to ani nevzpomel a je to tam asi v zakladu. Tak je to divne ze Sup to nema a ten je o 2 tridy vyse nez Fabca! Fakt nemá,ptal jsem se a prý se to dá extra dodělat.Mám známý co maj Superby v Comfortu,Eleganci a nemaj to tam. Ono 2.třídy výše než Fábie už dávno neni.....dle posledního čísla SM a článku "Mezitřídní boje" kde jsou srovnávána auta rozdílných tříd,tak tam srovnávají současného Superba vs.Oct.II a dle hodnocení britského J.D.Power jsou tyto dva vozy ve stejném třídnim segmentu a + je tam pro Oct.II která např.po technické stránce je mnohem vyspělejší auto než Superb a že jen lidé u nás v ČR rozdělujou Oct.II do nižší střed.třídy a Superba dokonce do vyšší střed.třídy,ale že to jsou dle průzkumů jen názory lidí v ČR,ale v zemích EU je Oct.II brána už jako vozidlo střední třídy od jejího počátku kam spadá i Superb a né do žádné vyšší střed.třídy a že Oct.II do střední třídy spádá dle jejich rozměru scela oprávněně. To jsem se tu už dříve v jiném tématu z někým dohadoval,ten dotyčnej tvrdil že předchozí Passat je na vyšší úrovni než Oct.II a to je prostě blbost,měl jsem všechny Passaty od 1994 až do 2005 a vím ze zkušenosti že Oct.II je jednoznačně ve střed.třídě,protože v mnohém předčí i toho předešlého Passata a dnes jsem si to zas připoměl po odpoleni proježděním v tom Superbu kterej jsem dnes pořídil.....prostě Superb má oproti Oct.II jediné plus a to místo vzadu které třeba mě přijde až nepříjemný,ve všem ostatnim o dost zaostává.........třeba už jen v jízdních vlastnostech......tam kde suveréně vletim z Oct.II do zatáčky 50km/h(kousek od mého baráku) jsem dnes ze Superbem stejným stylem jízdy málem zbořil přilehlé zabradlí jak mě odskakující prdel rozhodila.....prostě ta více-prvková zadní náprava u Oct.II je proti Superbácký která jí má alá Oct.I naprosto o něčem jinym a Superb má navíc motor uloženej podélně což taky k nějakym bomba jízdnim vlastnostem nepřispívá.....jediné v čem je toto uložení motoru dobré dle mě je to že hluk motoru je odváděn spíše do stran než ke kabině,takže kapku je zvukový projev nižší,ale žádný zas mega rozdíl to neni. Jediné co teda musim do toho Superba nechat okamžitě zítra pořídit jsou Xenony......ted jsem přijel domu s tim Superbem a jak jsem z Oct.II a předešlích Passatu zvyklej na Xena,tak jsem ted s tim Superbem myslel že mi př.světla snad ani nesvítěj......to je děsný ty normál.světla. Jsem docela zvědavej....kamarád co dost střídá na firmě služebáky mi totiž tvrdil že Xena na Oct.II svítěj mnohem lépe než Bi-Xena na Superbu.....to se mi zrovna nezdálo..myslel jsem že Xena prostě svítěj u každého auta stejně a dle něj co už toho fakt vystřídal mraky to tak neni...Superb mu prý připadl proti Oct.II jak z lepšíma žárovkama.....tak na to srovnání jsem teda sám zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 To jsem se tu už dříve v jiném tématu z někým dohadoval,ten dotyčnej tvrdil že předchozí Passat je na vyšší úrovni než Oct.II a to je prostě blbost,měl jsem všechny Passaty od 1994 až do 2005 a vím ze zkušenosti že Oct.II je jednoznačně ve střed.třídě,protože v mnohém předčí i toho předešlého Passata a dnes jsem si to zas připoměl po odpoleni proježděním v tom Superbu kterej jsem dnes pořídil.....prostě Superb má oproti Oct.II jediné plus a to místo vzadu které třeba mě přijde až nepříjemný,ve všem ostatnim o dost zaostává...... Presne mame stejny nazor na Octu II. Mel jsem kdysi Passata, ale kvuli kocarku (maly otvor) musel jit se slzou v oku z domu a jako prechodne auticko na kocarek jsem si poridil Octu I. v kombiku. Auto super, ale porad jsem ji srovnaval s Passatem az jednoho dne jsem se svezl Octou II (ktera mi hodne komfortem pripomela toho VW) a bylo rozhodnuto. Stara Octa sla na prodej a hned se kupovala nova. Ten inetrier je z meho pohledu udelan dost dobre. Celkove i unava na delsich cestach se mi zda byt mensi nez v Octe I (sedadla ve stare byly az moc tvrde a nepohodlne). Mista vzadu je hodne (i kdyz Pasik i Sup maji jeste o dost vice), ale pro me 2 deti je ho ted dostatek. Akorat to ticho (relativne) co panovalo v passatu ted neni. Ony ty vozy VW jsou se mi zda lepe odhlucnene at je tam takovy ci onaky motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Co sem mel moznost jezdit v OII a pak v Superbu, tak mi pride supik o hodne moc komfortnejsi nez-li OII. Ten podvozek a to misto proste parada v tomdle smeru. Ale je to jen muj nazor a ani s jednim z aut sem nenajel vic jak 5tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 na škoda-auto je v nabídce asi 80 ks Superbů za zvýhodněný ceny. Je to u prodejců po celý republice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 28. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 na škoda-auto je v nabídce asi 80 ks Superbů za zvýhodněný ceny. Je to u prodejců po celý republice. Ty slevy jsou fakt neuvěřitelný....ty pod 200.000kč nejdou,to máš Superba ve výbavě Comfort za cenu Oct.II Ambiente........ Jako kdybych si ho měl koupit jako auto do rodiny třeba na 10let,tak se na něj upřímně řečeno vyseru i za tuhle cenu....pro rodinu je to naprosto nepoužitelný auto,ale takhle do firmy na 3-3,5roku...proč ne.....to i když mi Superb nikdy nic neřikal tak přemýšlim že ještě jednoho vezmu. To když to vemu,tak vedle toho mého Superba na tom salónu stala Oct.II Ambiente 1.6FSi v hnusný modrý pošťácký barvě s pár malýma příplatkama a ze slevou byla za 529.000kč což je o 10.000kč dražší než ten Superb ve výbavě Classic-Plus která odpovídá Oct.II v Eleganci. Hold se jich potřebujou zbavit když už je za dveřmi novej Supík...na kterýho se mimochodem těšim a kterýho si v kombajnu pořídim...ještě aby do něj šouplnuli nějakej ze současných V6 TDI (3.0 nebo aspoň 2.7)a nebude to mít chybu. Dnes jsem navštívil vrakoviště kvůli koupi nových Bi-Xenonů do toho Supa......no dopadlo to tak že jsem odtamtud odjížděl a mám z něj mimo kůže a pár blbostí skoro výbavu Elegance.Jen s Xenon se vyklubalo (lišty nárazníků,boční lišty a spodní lišty oken ty s chromem,DX-Navi.,dekor alá světlá měď na střed.panel komplet až do zadu včetně vnitř.kliček atd...................no mám o víkendu co montovat. Stejně by mě zajímalo kde to tam ty borci na těch vrakárnách berou.....to jsou všechno funglový věci origo.zabalený jako když to koupim v autor.servisu a ještě to tam maj za půlku a třeba jako dnes když jsem jim tam udělal pořádnej nákup jsem to měl ještě za méně jak půlku. ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Ahoj, mam dotaz. Na kolik měsíců teď dává Škofin ty leasingy, když ne už na 36 měs. ??? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Tak už si namontoval tie diely na Superba? Vidis už aspoň niečo s tymi bixenonmi? Hoď foto exterier aj interier ak môžeš. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Ahoj, mam dotaz. Na kolik měsíců teď dává Škofin ty leasingy, když ne už na 36 měs. ???dík Soukrom.osoby by měli být bez změn to ale nevim na 100%,ale podnikatel,živnostník=60.měsíců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Tak už si namontoval tie diely na Superba? Vidis už aspoň niečo s tymi bixenonmi? Hoď foto exterier aj interier ak môžeš. Dik Zítra budu montovat..dnes nebyl čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Budu ty věci montovat až příští víkend(tak pak dám foto)...mám zatim jen namont.tu DX navi na víc zatim nebyl čas.....dělal jsem v neděli u dvou 1.9TDi rozvody a pak už na nic víc kolem aut nebyla nálada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.