Přejít na obsah

Lze dát převodovku z 1,6 55 kw do 1,64 kw?

kolecko

Doporučené příspěvky

Pokud pasuje, tak by tam asi šla, ale bál bych se kroutícího momentu (ze slabšího dávat do silnějšího - obráceně by to vadit nemělo, až na jiné zpřevodování). Nemusela by to chudák vydržet - i když je samozřejmě dimenzovaná na vyšší krouťák.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 roky později...

Chcel by som sa spýtať ako je to s prevodovkou keby ju chcem vymeniť na 6kvalt.

Jedná sa o Octaviu Tour II 1.6MPI ...... rok 2009

Toto auto žalostne potrebuje tu 6. rýchlosť ako soľ. Na diaľnici by sa človek dostal z 4000ot. na 3000ot. a to by malo za následok zníženie hluku a aj spotreby v aute.

Viem že sa vyrábali VW Lupo 1.6i s 6kvaltom. Prípadne nejakú inú prevodovku s 5kvaltom ale lepšie sprevodovanú.

Zohnať nejakú zánovnú v dobrom stave by nebol problém len ktorá tam pasuje ??? :help:

Odkaz ke komentáři

tour II r. 2009 ??? to asi né

tak to bysme žalostně chtěli všichni 6Q, zvykneš si, já jezdím týdně 300 tam a 300 zpět do práce po tankodromu D1

někde jsem četl že pasuje z tourana ale stejně ji neseženeš

Editováno: , autor: ben06
Odkaz ke komentáři

tour II r. 2009 ??? to asi né

tak to bysme žalostně chtěli všichni 6Q, zvykneš si, já jezdím týdně 300 tam a 300 zpět do práce po tankodromu D1

někde jsem četl že pasuje z tourana ale stejně ji neseženeš

Tak nasiel som na nete Touran 1.6 MPI 75kw + 6kvalt takze urcite sa to tam dalo len aby nebolo treba vymenit pol auta... pozistujem

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...