lukascb Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 (editace) čau, ahoj mam favorita ls 135 bez reproduktoru a chci si tam nechat namontovat repraky s autoradiem. Repraky prijdou do mrizky, ktera se nachazi u spolujezdce mezi dverma a pojistkama a u ridice 2. mrizka mezi dverma a pedalama, kdyztak dodam foto. Mrizka je tam uz z tovarny, jak se favority driv vyrabeli, takze zadna vlastni vyroba :-) Do tohohle maleho prostoru bych chtel dat nejake male repro, ale nevim jaky rozmer, aby tam pro ne bylo dost mista do hloubky, do sirky i na vysku a zaroven byla tahle ¨kapsa¨ vyuzita. Poradte mi prosim jake repro se tam obvykle davaji a jake rozmery? nejake odkazy, kde by se dali koupit, pokud mozno ne moc drahe, a aby dobre hrali :-) Vim ze od takto malych repro nemuzu cekat zazraky, ale preci jenom, aby byli za jizdy slyset a neprehlusil je zvuk motoru ;-) Jo a shanim do facka i autoradio, pokud mozno do 2 500,- MP3, USB pro flashku, vystup pro pripojeni iPodu, pokud mozno modre podsviceni s odklapecim panelem :-) taky prosim o nejake typy. diky moc :-) Editováno: 29. Únor 2008, autor: lukascb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolec Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Ohledně toho rádia zkusil bych se podívat tady http://autoradia.roadstarshop.cz/autoradia...l.php?zbozi=459 nebo trochu tu stránku prolézt, něco se tam snad najde. A ohledně těch beden bych dal podle výstupu z rádia, v tomto případě 4x50W tak asi nějaké 2 padesátky, nejspíše nějaké, ale kvalitnější, chceš něco aby ti to přehlučilo motor, ale nečekej nějaké velké hudební představení od dvou 50w repráčů. Zkusil bych tohle http://www.autohifi.cz/index.php3 ale je jeden problém toto se ti tam nevleze. Já mám Favorita 135 Lx a tam to je už tapecu. Tak být tebou tak bych zkusil to dát do dveří ono to vypadá lépe a řekl bych že to i možná lépe hraje. Nebo je zde ještě další možnost dát to do těch přddefinovaných děr, ale tam nepočítám z velkým místem tak bych to moc neriskoval. Tak hodně zdarů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 nikdy by som tam repraky nedal. V zime az mas plne nohy snehu a zabudnes ze tam mas repro tak ich doslova zaplavis ,podobne z blatom v lete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 nikdy by som tam repraky nedal. V zime az mas plne nohy snehu a zabudnes ze tam mas repro tak ich doslova zaplavis ,podobne z blatom v lete ale tak toho bych se zase tolik nebál, i když ideální místo to určitě není, na druhou stranu asi o moc lepší bez práce nenajdeš...(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano696 Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Ohledně toho rádia zkusil bych se podívat tady http://autoradia.roadstarshop.cz/autoradia...l.php?zbozi=459 nebo trochu tu stránku prolézt, něco se tam snad najde. A ohledně těch beden bych dal podle výstupu z rádia, v tomto případě 4x50W tak asi nějaké 2 padesátky, nejspíše nějaké, ale kvalitnější, chceš něco aby ti to přehlučilo motor, ale nečekej nějaké velké hudební představení od dvou 50w repráčů. Zkusil bych tohle http://www.autohifi.cz/index.php3 ale je jeden problém toto se ti tam nevleze. Já mám Favorita 135 Lx a tam to je už tapecu. Tak být tebou tak bych zkusil to dát do dveří ono to vypadá lépe a řekl bych že to i možná lépe hraje. Nebo je zde ještě další možnost dát to do těch přddefinovaných děr, ale tam nepočítám z velkým místem tak bych to moc neriskoval. Tak hodně zdarů. Nevieš mi poradiť či mi do dveri vojde reprak 165mm s montaznou hlbkou 51mm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.34 Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Na tvojom mieste,by som tam repráky vôbec nedával,nebude to mať kvalitný zvuk,lebo ich tam bude dusiť,za reprákmi nemáš vôbec akustiku.Daj ich do dverí,trocha viac roboty,ale zato super zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.