martyx Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 V rámci funkčního paketu jsou schránky pod sedadly...prodejce mi říkal, jsou malé, maximálně na servisní knížku...ale ejhle, ani ta servisní knížka se tam nevejde...tam se nevejde vlastně skoro nic... Kam dáváte servisní knížku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Já ji mám v kastlíku u spolujezdce ale auto je po záruce tak přemýšlim,že ji nechám doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Kam dáváte servisní knížku?? Do schránky v pravých předních dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 mam ji porad v knize provozu ve schrance ve dvrich u ridice. Pod sedackama mam par CD, reflexni vestu, skrabku na snih, hadr, nejaky papiry a tuzky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) Asi nic jineho nezbyde, tam sem teda spis chtel nechat misto na praktictejsi veci, co je potreba mit po ruce... jeste dotaz: dokoupil si nekdo kryt zavazadloveho prostoru? To, co se dava mezi zadni sedadla a plato, aby to zakrylo diru do kufru. Jak to vypada, ma to vubec cenu? Editováno: 19. leden 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 jeste dotaz: dokoupil si nekdo kryt zavazadloveho prostoru? To, co se dava mezi zadni sedadla a plato, aby to zakrylo diru do kufru. Jak to vypada, ma to vubec cenu? Někde to tady je, i s fotkama. Zkus hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) nekde sem nekomu sliboval rozmery tech schranek. Maj cca 13cm hloubka ,10 cm vyska a 25 cm sirka, ale jsou podivne profilove uvnitr. Editováno: 2. Březen 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) presne, jsou tak profilovane, ze jsou jeste mensi....a mensi.... Editováno: 19. leden 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubakk Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 mam je taky,vozim tam vestu lekarnicku skrabku a ruzne drobnosti, servisku ve spodni prihradce spolujezdce asi jako vetsina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narrator Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 nevie niekto ci a ako sa daju tieto schranky dokupit? mam tam len taky zaslepovaci plast a aj maly priestor je lepsi ako ziadny priestor... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 (editace) akurat vcera som si objednal tie schranky pravu aj lavu . .stali cca 400sk ,1ks .. Editováno: 19. leden 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 nevie niekto ci a ako sa daju tieto schranky dokupit? mam tam len taky zaslepovaci plast a aj maly priestor je lepsi ako ziadny priestor... dik jj presne. v kazdym servise. Za tu cenu to stoji. A montazi jeto sranda, je lepsi sedacku vyndat. Drzi na 4 torxem v lyzinach. to uz se ale nekde psalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 mam je taky,vozim tam vestu lekarnicku skrabku a ruzne drobnosti, servisku ve spodni prihradce spolujezdce asi jako vetsina To se ti tam ta lékárnička vejde? Někdo psal, že je to malé i na servisní knížku. Mě tedy auto čeká cca za 3 týdny, takže si předem okukuju informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 No nesmíš mít tu plastovou krabicózní lékárničku...ta co je v tom tzv. textilním obalu se tam vejde dobře.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 No tak to je přesně tak plastová, kterou teď mám, ale půjde asi s Fávem, takže díky za radu, jakou koupit a kam s ní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 U OII je docela šikovné místečko pod sedadlem spolujezdce...tam se dá schovávat hodně věciček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 No tak to je přesně tak plastová, kterou teď mám, ale půjde asi s Fávem, takže díky za radu, jakou koupit a kam s ní... s nový autem jsem dostal taky tu krabici.....ale od ČP jsem dostal novou v textilním obalu a dokonce v barvě auta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 vazne? a ta barva je nahoda, nebo maj ruzny? mam porad tu krabici z zadnim podbehu, ale myslim, ze pod to sedadlo je to praktictejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Egi Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Mohl by sem někdo hodit fotky schránky pod sedadlem u FII, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 myslim, ze u R to bude stejny. Pokud se neozve nikdo z FII, tak k veceru ti sem hodim fotku z R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Tak to je určo stejný, jak v R, ale já sem fotky budu moct házet až tak za 3 týdny nejdřív:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 vazne? a ta barva je nahoda, nebo maj ruzny? mam porad tu krabici z zadnim podbehu, ale myslim, ze pod to sedadlo je to praktictejsi. Ta barva byla zcela jistě náhoda ...ty textilní jsem viděl jen bílé a červené....a mě se hodila červená :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Ono ti stejně přeju, abys jí nikdy nemusel z té podsedačky vyndat, krom výměny, až téhle skončí životnost;) takže barva obalu je pak zcela irelevantní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 tak teda fotky. je to u ridice. u spolujezdce je to to samy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Ono ti stejně přeju, abys jí nikdy nemusel z té podsedačky vyndat, krom výměny, až téhle skončí životnost;) takže barva obalu je pak zcela irelevantní No manželka je zdravotní setra a pracuje na emergenci, a tam Ti stejně každej doktor řekne, že autolékárna je v podtatě k ničemu....mnohem důležitější je mobilní telefon, popř. navigace na sdělení přesných souřadnic.....to jen policajti to nechápou a myslí si, že když mám prošlou lhůtu na obvazu, že je to děsněj průšvih.......a můžu Vám říct, že je to zcela jedno....jestli někomu zavážete nohu nebo ruku sterilním obvazem, nebo Vaší košilí.... Sorry za OT.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.