Přejít na obsah

Egi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Egi

  • Narozeniny 12.3.1990

Oznámení Egi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Egi

    Vrzající sedadlo

    Tak mi pánové vyměnili celej rám sedadla a od tý doby je v autě ticho jak v knihovně.
  2. Pořád na to niko nepřišel? To je blbý, je to jedna z mála věcí, které mi opravdu chybí.
  3. :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:
  4. Teda, já myji auto již několik let na zahradě. Tedy na cestě k zahradě, máme zahradu v kolonii. A nejlepší je, že na tom místě, kde myji auto, je ta nejzelenější a nejkrásnější tráva z celý kolonie. myslím, že trávě ten šampon nevadí. A to jsem původně používal nějakej, už ani nevím co to bylo, potom to byl coyote a nakonec sonax.
  5. Egi

    MaxiDot

    Mám problémy s MaxiDotem, tak jak už tady bylo několikát popsáno. Nefunguje zobrazení rádia. A teď mi řikal můj servisman, že mu ze škodovky přišla beta-verze novýho softwaru a že by se to pak mělo spravit. Nevim, jestli to tu už náhodou někdo nepsal. Zajedu tam až za tyden, teď nemám čas, ae pak určitě napíšu, jak to dopadlo.
  6. Egi

    Držák na mobil

    To sice jo, ale viděl jsem fotky, co držák z ventilace dokáže s hlavou člověka při prudkym brždění.....a nějak mě to od toho odradilo. A navíc je pak omezený nastavování výdechů.
  7. Egi

    Držák na mobil

    Ještě jsem našel tohle http://www.amilo.cz/drzak-do-auta-na-mobil/, docela se mi líbí, že se nic nevrtá, jen se to přilepí.
  8. Egi

    Vrzající sedadlo

    jj, přesně je to pravá zadní strana sedadla. Ale absolutně nic tam nevidim. Asi to zkusim vyndat a kouknout se pořádně, ale to až v červnu. Nejprve mě čeká maturita.......
  9. No, chtělo by to nějak vyzkoumat. To je jedna z věcí, která mi na fábii chybí. Mám elegance a přijde mi jako pitomost , že když mám dálkový ovládání, tak okna musim ovládat přes běžnej zámek.
  10. Egi

    Držák na mobil

    Děkuji za nápady. Nejspíš to opravdu udělám nějak takhle.
  11. Jsou to starší práce. Ta béžová je nejstarší a nejnovější ta žlutá. Myslim, že je docela vidět pokrok. To RS Combi jsem dělal tak dva roky zpátky a zatim je to poslední práce co jsem udělal. Teď se chystám na Novou Fabii. Až bude hodim to sem.
  12. Egi

    Držák na mobil

    Díky za radu, ale přeci jen bych radši něco elegantnějšího. Nevíte kde by se dal ten origo držák sehnat?
  13. Egi

    Držák na mobil

    Chtěl bych do auta držák na mobil, jenže originální je mi na nic. Mám Nokii 5300 a na tu se nedělá adaptér. Nechtěl bych vrtat do přístrojovky a určitě bych nechtěl nic na okno (nemám rád, když mi něco brání ve výhledu). Nejprve jsem uvažoval na uchycením dovětráků, ale pak nejde hejbat větrákama a navíc je to docela nebezpečný při prudkym brždění. Poraďte někdo. Napadlo mě dokonce, že koupim takovej ten origo držák a navrtám něco až na něj, ale nikde ten origo nemůžu sehnat. Je to ten, co se dává místo záslepky vedle ovládání klimatizace.
  14. Egi

    Vrzající sedadlo

    Tak jsem se svým vrzjícím sedadlem byl v servise a tam mi řekli, že prý nevrže sedadlo, ale loketka. Něco s ní udělali a je pravda, že sedadlo nevrzalo. Asi tak pět minut. zkouším to tedy najít sám, ale mám pocit, že tam vrže buďto molitan o plast a nebo ta dečka vyhřejvání sedadel. blbý je, že se tam špatně dostanu a nechce se mi vyndavat sedadlo.
  15. Tady taky nikdo nic. Koukám, že jsou asi lidi líný sem něco psát
×
×
  • Vytvořit nový...