Pawouk Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Já to sloučím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Anebo jak to vidí michal2009? Tady je to jeho doména. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 (editace) Naprosto s tebou souhlasim! Editováno: 4. Srpen 2014, autor: michal2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 chlapi pokud zde máme vlákno odkud kdo je a téměř každý tam napsal bydliště tak nějaká mapa je zanedbatelná co se týká bezpečnosti.To už je dle mého v dnešní době zbytečné,protože pokud ti někdo bude chtít auto vzít tak si tě vytipuje jinak a ne tady na fóru.Navíc jak jsem už napsal máme zde napsáno odkud kdo je takže pokud tu bude mapa kde bude vyznačeno město a nebo si někdo to město najde na mapách,protože bydliště si zjistil přímo od nás tady z fóra tak už to je jedno.Toliko můj názor 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Ajo, tak pokud se uz nekdo napsal tam, rak je to uz asi fakt jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 ne někdo Michale ale skoro všeci.Možná krom tebe,ale ty už jsi taky provařený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Má poznámka (v dobrém smyslu slova) jsou tady tací jedinci s okřídlenýma botama :-D (myslím s velkým humorem) co podle naprosto nevinné a nic neříkající fotky dokážou, vyšpionit přesnou adresu - at žije google mapy :-D. Ti co se znají lepé a osobně to nepotřebují vidět na mapě si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 okridlenyma botama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 :D Trvalo mi to asi pár minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 A nebo taťka Čuzík si na sraze vždy posbírá mobilní čísla a když jede někam s kamionem a má chvíli, tak se ozve dotyčnému ve městě, jestli nemá chvíli se sejít a pokecat Koukám, že okřídlené boty se stále drží Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Mě sliboval, že se staví, a nic , taková devítka s dobrý pivkem a pokecem v Chomutově je ideální pauza, no ne? Jinak já Chomutov a mapka mi vůbec nevadí, protože mám auto pojištěné, když by se chtěl někdo vyřádit, ať se vyřádí. A pokud ho nenajde GPS ani benga, ČP to zacáluje. Mám klidné spaní. Svým způsobem se divím lidem, kteří pečují o auto a mají jen zákonné... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Asi tama zatím neměl trasu Jezdí teď hodně do Španělska a to jezdí přes Plzeň a ne Chomutov Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Ale skoda hudebni aparatury Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.