Přejít na obsah

Výběr auta

raca

Doporučené příspěvky

Chtěl bych se zeptat....otec si chce kupovat na firmu nový vůz,chtěl by ho na leasing na 60měsíců akontace cca 150000kč,měsíční splatka cca 6500kč.Což vychází na cenu kolem 450000kč.Je mu 59let a použival by ho jen na cestu do práce z práce a sem tam na nakupy.Ročně najezdí tak 30 000km.Jediná podmínka klimatizace.Co by ste mu doporučili nejlepšího za těchto podmínek.....díky.... :)

Editováno: , autor: raca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl bych se zeptat....otec si chce kupovat na firmu nový vůz,chtěl by ho na leasing na 60měsíců akontace cca 150000kč,měsíční splatka cca 6500kč.Což vychází na cenu kolem 450000kčJemu 59let a použival by ho jen na cestu do práce z práce a sem tam na nakupy.Jediná podmínka klimatizace.Co by ste mu doporučili nejlepšího za těchto podmínek.....díky.... :)

kolik najezdí km ?

Odkaz ke komentáři

A mate zajem o neco konketnejsiho,nebo je vam uplne jedno,co to bude?Znacka,kombi,sedan...?Atd.. ;)

Vesměs je to jedno bude s nim jezdit starší člověk jen takový "couračky",tzn.objem klidně stačí 1.2,1,4  .jde mi jen o to jaky je podle vás "nejlepší" auto v poměru cena-výbava za častku kolem 450000kč.

Odkaz ke komentáři

Možná bych za ty peníze vzal KIU Ceed a dal si tam lepší výbavičku. Řeknu vám to upřímně, to auto se mi docela dost líbí. Jak 5D tak i Combi. :)

suhlasim, nemam prehlad o konkretnych cenach ale kiu cee'd za 450 000 kc kupis v peknej palbe. skus popozerat cenniky

Odkaz ke komentáři

suhlasim, nemam prehlad o konkretnych cenach ale kiu cee'd za 450 000 kc kupis v peknej palbe. skus popozerat cenniky

Ale je potřeba si uvědomit že výše jmenované auta ztrácí na ceně daleko víc než třeba Škoda, takže po několika letech v případě prodeje se situace obrátí a pak za kiu dostaneš hovno. lol

Odkaz ke komentáři

Vesměs je to jedno bude s nim jezdit starší člověk jen takový "couračky",tzn.objem klidně stačí 1.2,1,4 .jde mi jen o to jaky je podle vás "nejlepší" auto v poměru cena-výbava za častku kolem 450000kč.

:dj:

Editováno: , autor: prtko5
Odkaz ke komentáři

Ale je potřeba si uvědomit že výše jmenované auta ztrácí na ceně daleko víc než třeba Škoda, takže po několika letech v případě prodeje se situace obrátí a pak za kiu dostaneš hovno. lol

Tady bych řek.že ztráci všechny auta... :palec2:

Odkaz ke komentáři

To jo ale podívej se kolik stratí Škoda za 4 roky a kolik nějakej Korejec. lollol

Neřek jsem,že má vybranýho korejce jen sondujem co je tak nejlepší.Ale zatim vede Renault mégane grandtour nebo scénic s nějakou vybavou z důvodu zastoupení tady u nás a že od nich měl před tím dvakrat clio.

Odkaz ke komentáři

Tohle sem přesně nechtěl,protože at sem napíšu jakoukoliv značku tak se najde plno lidí co bude řikat,že to je šmejd atd...atd.....Proto chci doporučit něco,jen ne FII protože půl mega do fabky nedam nejsem šílenec.

Já dal 335.000 bez DPH za OI combi ;)

Odkaz ke komentáři

No mi ale vybíráme něco novýho s nějakou lepší vybavou..... ;)

Nová , vše v el., rádio, loketka, klima, mlhovky, vyp. bagu.Origo park. asisten jsem pořídil tady na fóru za 1/2 ceny tempomat tu koupíš za hubičku lol lol lol lol lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...