burek Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 zdravim! chci se zeptat jestli kdyz zapnete sterace vam zacne cvakat u ridice v tom levym rohu nebo tam nekde.vzdy me tam lupne kdyz sterace dojizdi do startove polohy a zastavi se tak to lupne.dela vam to taky?nebo nevite cim to?nevim jestli to cvaka od jakziva proste jsem si toho ted najednou vsimnul.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 zdravim! chci se zeptat jestli kdyz zapnete sterace vam zacne cvakat u ridice v tom levym rohu nebo tam nekde.vzdy me tam lupne kdyz sterace dojizdi do startove polohy a zastavi se tak to lupne.dela vam to taky?nebo nevite cim to?nevim jestli to cvaka od jakziva proste jsem si toho ted najednou vsimnul.diky Když máš zaplej cyklovač, tak tam cvaká relátko, ale nevím jestli je to to co myslíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 zdravim! chci se zeptat jestli kdyz zapnete sterace vam zacne cvakat u ridice v tom levym rohu nebo tam nekde.vzdy me tam lupne kdyz sterace dojizdi do startove polohy a zastavi se tak to lupne.dela vam to taky?nebo nevite cim to?nevim jestli to cvaka od jakziva proste jsem si toho ted najednou vsimnul.diky asi ti jezdi sterac pres torpedo,myslim tim ten cerny plast co je pod oknem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Když máš zapelej cyklovač, tak tam cvaká relátko, ale nevím jestli je to to co myslíš. presne tak.zapnu ciklovac a nad mrizema na topeni u ridicova okna respektive nad zapinanim svetel neco lupe kdyz zapnu ciklovac?je to normal nebo je neco spatneho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 dělá mi to taky, auto mám cca 14dnů a dost mě to štve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 dělá mi to taky, auto mám cca 14dnů a dost mě to štve me to taky prave stve.jen nevim jestli to je normalni nebo spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Vzhledem k tomu, že to dělá asi všem, tak to bude asi normální. Mě to dělá taky a fakt je to docela hlasitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Vzhledem k tomu, že to dělá asi všem, tak to bude asi normální. Mě to dělá taky a fakt je to docela hlasitý. nikdy jsem si toho nevsiml az ted jak porad lije a ja stiram tak co silene cvaka.neda se to nejak utlumit?asi ne ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Chlapi, je to úplne normální. To tak cvaká relátko cyklovače steračú--teda když je to tak zapnutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Chlapi, je to úplne normální. To tak cvaká relátko cyklovače steračú--teda když je to tak zapnutý. super diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one_lemon Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 super diky moc. Já myslím, že to normální není. Táta má OI já OII a ani mně ani jemu to nijak hlasitě necvaká. A už vůbec né někde ze středu palubky. Já si myslím, že tam bude něco překážet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 a nemohla by to dělat ta mechanika ovládání stěračů, to ramínko pod torpedem? mně to teda necvaká ale vrže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 cvaka to jako relatko prave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Chlapi, je to úplne normální. To tak cvaká relátko cyklovače steračú--teda když je to tak zapnutý. cvaká cvaká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 hasicu tobe to taky cvaka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm. Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 mne to taktiez cvaka, nie je to nic nezvycajne, zatial to cvakalo v kazdej OI co som sedel, takze treba si len zvyknut...zrejme zabranit tomu zvuku alebo ho potlacit nie je moc mozne...bohuzial... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 mě necvaká řekl bych ani s cyklovačem ani bez něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Me taky cvaka, holt to bude v Oktavicach asi hlasitejsi relatko/spinac.. Mozna jsou nejake tissi, chtelo by zkusit vymenit a pak se ukaze pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Mě to taky cvaká, ohulit rádio neřešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Mě to taky cvaká, ohulit rádio neřešit asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 taky cvaka nahlas - proste je to dost slyset. Hruza co to je za vyrobek relatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.