Combi2002 Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Netvrdím nic takového. Ale můžu porovnat jen to co jsem zkusil. Pokud nasadíš box před zimou a po zimě sundáš. Matičky třmeny tě nerozhodí, ale zkus ho nandat při -15°C v devět večer,všude tma jak ve tmě a manželka čeká vedle tebe. To bych byl zvědavej. Můžu porovnat HAKR a THULE. To jsem měl na střeše jezdil s tím, nandaval sundaval. Nemám nic proti nikomu, určitě budou rozhodovat peníze. Ale já s boxem jedu jen na hory a zpátky, potom s ním hajdy dolů. Proto jsem ocenil THULE za super upínání. A v boxu od HAKRU se mi po dvou hodinách jízdy sekly lyže do zamykání a přál bych ti vydět ty pohledy ostatních když jsem s ním lomcoval, nakonec se povedlo. S THULE se mi nic takovýho nestalo. Nehaním HAKR, ale jak jsi napsal cena odpovídá kvalitě výrobku. ( Ale někdy taky ne ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivas Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 bude sa dat na fabii hatchback otvorit kufor s boxom Pacific 200 alebo je to uz moc dlhe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAXIN Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Ahoj,mám fabii combi 2001 a chtěl bych si přidělat autozahrádku,nevíte jestli mají všechny fabie přípravu ve střeše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Ja mam social edition a uchyty (2000, classic, hatchback) ve strese tam jsou, rekl bych ze to je asi standartni vybava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Všechny FI mají v těch černych lištách pod krytkama uchyty na uchycení do střechy u FII je to řešeno jinak a to uchycením mezi dveře a lem střechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Fabi 1 hatchback a sedan maji uchyty v te cerne liste. Dve krytky nad kazdymi dvervi. Combi nema zadne drazky. Bude jsou namontovane hagusy a nebo se to dava za lem strechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kachna80 Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Tak ja celou zimu pouzival na FI kombi box od fi Neumann (CZ) delka 235. Na to aby sli otevrit zadni dvere jsem musel do dna vyvrtat nove diry. Box teda sedi na prednim pricniku zhruba svou polovinou a velka cast trci nad predni okno... nevypada to zrovna dvakrat krasne, ale funguje to.. na pristi zimu pro jistotu zpevnim plastove dno boxu nejakou hlinikovou vyztuhou. Jinak antena samozrejme dolu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.