Publikováno Březen 5, 200817 r Nazdar chlapi, Mal by som dotaz. Nedavno som daval menit rozvody na mojej 1,4 MPi (44 kW) a vsimol som si, ze odvtedy mi zacal kvapkat olej a ostavat skvrny v garazi. Nemate s tym niekto skusenost? Co by to mohlo byt? Dik
Březen 5, 200817 r Nazdar chlapi,Mal by som dotaz. Nedavno som daval menit rozvody na mojej 1,4 MPi (44 kW) a vsimol som si, ze odvtedy mi zacal kvapkat olej a ostavat skvrny v garazi. Nemate s tym niekto skusenost? Co by to mohlo byt? Dik Proč trochu nehledáš, máš to na té samé stránce http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39581
Březen 5, 200817 r Ocec veď to pozri odkial to kvapká! Môže to byť olejová vaňa,gufero na kluke alebo hocičo iné
Březen 5, 200817 r Ocec veď to pozri odkial to kvapká!Môže to byť olejová vaňa,gufero na kluke alebo hocičo iné Přesně, jak píšeš "alebo hocičo iné" už milionkrát tady popsané...
Březen 5, 200817 r Autor Proč trochu nehledáš, máš to na té samé stránce http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39581 To hej.......az na to, ze v tomto prispevku kvapka chladiaca kvapalina a mne olej.....ale inak je to presne to iste
Březen 5, 200817 r Autor a kvapka to furt ? alebo len tak 4 az 5 dni do mesiaca ???nemas auto samicu ??? Ja sa na Vas obraciam s prosbou o pomoc resp. radu a nepotrebujem pocuvat takyto bullshit ako tu pises.......ak nemas k teme co povedat, tak sa nevyjadruj......
Březen 5, 200817 r tak sorry ja som len chcel vycarit niektorim chlapom unavenym po praci usmev na tvari. ak sa aspon jeden usmial popod fuz tak to stalo za to.
Březen 5, 200817 r Ja sa na Vas obraciam s prosbou o pomoc resp. radu a nepotrebujem pocuvat takyto bullshit ako tu pises.......ak nemas k teme co povedat, tak sa nevyjadruj...... To je OK ale ty musíš bliššie popísať závadu a hlavne aspoň sa tam pozrieť! Aj u zubára musiš povedať na ktorej strane ťa bolí zub-inak prídeš o všetky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.