sidoniuz Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) Tady je jedna rychlá prácička(sorry za chybky). Jak se vám líbí? Koupili byste si něco takového? Edit: tak sem zmenšil kola a firefoxáci tam mají url:-) http://www.ukazto.com/?img=2360526,superbcckola.jpg Editováno: 8. Březen 2008, autor: sidoniuz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Pekne udelany, to se mi libi !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 (editace) celkem hezký.... jen bych chtěl podotknout, že se ten obrázek ve Firefoxu nezobrazuje, v IE 7 jo... Oprava: Už se nečekaně objevil, nevím jak je to možné....předtím ani refreshe nefungovaly Editováno: 6. Březen 2008, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 me to taky ve firefoxu nejde a v IE7 nejde zvetšit jinak drobet přehnaný kola, bych chtěl videt jak s tim bude zatáčet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidoniuz Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 celkem hezký....jen bych chtěl podotknout, že se ten obrázek ve Firefoxu nezobrazuje, v IE 7 jo... Oprava: Už se nečekaně objevil, nevím jak je to možné....předtím ani refreshe nefungovaly Pro firefox sem přidal url...jinak víš že mi je tvoje přezdívka nějak povědomá? GVN, že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Mate pouzivat nejakej poradnej prohlizec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Pro firefox sem přidal url...jinak víš že mi je tvoje přezdívka nějak povědomá? GVN, že jo? jj, jak jsi na to přišel? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidoniuz Vloženo 25. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 jj, jak jsi na to přišel? :-) To víš, jsi známá firma :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 To víš, jsi známá firma :-) nebuď labuť, pověz :-) netuším.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidoniuz Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 nebuď labuť, pověz :-) netuším.... Máš SZ...teda snad :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Krásná práce a ty kola mi příjdou tak akorát. Kdyby byly menší, už by to nevypadalo tak dobře, že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.