Publikováno Březen 5, 200817 r Tady je jedna rychlá prácička(sorry za chybky). Jak se vám líbí? Koupili byste si něco takového? Edit: tak sem zmenšil kola a firefoxáci tam mají url:-) http://www.ukazto.com/?img=2360526,superbcckola.jpg Upraveno Březen 8, 200817 r od sidoniuz
Březen 6, 200817 r celkem hezký.... jen bych chtěl podotknout, že se ten obrázek ve Firefoxu nezobrazuje, v IE 7 jo... Oprava: Už se nečekaně objevil, nevím jak je to možné....předtím ani refreshe nefungovaly Upraveno Březen 6, 200817 r od dastax
Březen 6, 200817 r me to taky ve firefoxu nejde a v IE7 nejde zvetšit jinak drobet přehnaný kola, bych chtěl videt jak s tim bude zatáčet
Březen 8, 200817 r Autor celkem hezký....jen bych chtěl podotknout, že se ten obrázek ve Firefoxu nezobrazuje, v IE 7 jo... Oprava: Už se nečekaně objevil, nevím jak je to možné....předtím ani refreshe nefungovaly Pro firefox sem přidal url...jinak víš že mi je tvoje přezdívka nějak povědomá? GVN, že jo?
Duben 3, 200817 r Pro firefox sem přidal url...jinak víš že mi je tvoje přezdívka nějak povědomá? GVN, že jo? jj, jak jsi na to přišel? :-)
Prosinec 17, 200816 r Krásná práce a ty kola mi příjdou tak akorát. Kdyby byly menší, už by to nevypadalo tak dobře, že jo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.