Woody Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 (editace) Zdarec hoši, zhánim schéma k orginalnímu centralnímu zamykání na Fabii s centrálem na dálku. Moc prosím ozaslání schématu na mejl Schéma pouze origo!!!!!!!!!!!!!! Zkusím předělat neorigo centrál na origo komfortku, podle mne to jde! Anebo jestli to už někdo máte, dejte prosím vědět . Diky moc :help: Editováno: 18. Únor 2014, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Stiahni si diel. príručku a tam máš všetky schémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Ale kde to najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Že by tu? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7864 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 A ještě prosím jak to funguje, nejde mi to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 A ještě prosím jak to funguje, nejde mi to . A čo ti nejde sťahovať ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Pisni mi prosím na ICQ 356732152 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Prosím, mužete mi to schéma někdo poslat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Ahoj ja ty dílenské příručky mám tak jestli maš ještě zájem tak mi napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.