alpako Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Hledal jsem to tady, ale nenašel tak prosím nekamenovat jestli to tady někde je Mám 1.4MPi 2002 s originál centrálem a dodělaným Jablotronem s dálkou asi před měsícem se mi stalo, že jsem vystoupil z auta abych oškrábal okno, auto bylo nastartované a najednou po zabouchnutí dveří se samo zamklo. Potom mi to udělalo ještě několikrát. Odemknu, nasednu zabouchnu a cvak auto se zamkne, někdy se zamknou všechny dveře kromě řidičových někdy všechny. Co to je za závadu ?? (podle toho co jsem tady četl tak asi mikrospínač v zámku) Dá se to opravit svépomocí ??? případně Kolik za to chtěj v servisu ??? Neumí to opravit někdo z vás ???? (Praha) Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 jestli se tak deje ciste nahodne, tak by to mohl byt jeden ze spinacu ve dverich (ridice zrejme) svepomoci se to vetsinou opravit da, ale je to drbacka, v instalacnich manualech je o tom sepsano kvantum textu.. v servisu to stoji dost, meni se celej zamek, cca 3-4k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 nemohla mu jenom prostě odejít jednotka centrálu ? kamoš to tak měl tak ji vyrval a koupil novou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Ahoj, mam problem. Posledni dobou si vsimam ze po otevreni dveri u spolujezdce se auto samo zamkne. Stalo se mi to prvne pred par tydny a do dnes byl klid. Dnes se mi to ovsem stalo asi 3krat, nastesti si vsimam. Vypozoroval sem ze se to stava pri otevirani dveri ale ne az do maximalni polohy, nezavisle na tom jesli je klic v zapalovani nebo neni. Premyslim v cem muze byt chyba, kdyby nekdo vedel tak prosim poradte. Vim ze Vag nasel nejakou chybu v komfortce a nesla odstranit, neco ve smyslu chyba komunikace-vedeni po jednom vodici...nebo tak nejak. kdyztak to nactu a hodim sem.. Dekuju Fabia Comfort MR04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 no bude to zamok dveri. asi skrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Chyba z Vagu je klasika co tady ctu na foru 01336 - Svazek datove sbernice komfortniho systemu 80-00 - provoz po jednom vodici Prepokladam ze problem bude v kabelech ve dverich, zrejme jsou tam jiny dvere takze by problem mohlo byt tam. Mrknu a napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Tak sem rozpojil stekry ze sloupku, prostrikal a zda se ze dobry, Dokonce uz i ta chyba sla smazat :-) tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.