Přejít na obsah

Samovolné zamykání auta

alpako

Doporučené příspěvky

Hledal jsem to tady, ale nenašel tak prosím nekamenovat jestli to tady někde je

Mám 1.4MPi 2002 s originál centrálem a dodělaným Jablotronem s dálkou asi před měsícem se mi stalo, že jsem vystoupil z auta abych oškrábal okno, auto bylo nastartované a najednou po zabouchnutí dveří se samo zamklo. Potom mi to udělalo ještě několikrát. Odemknu, nasednu zabouchnu a cvak auto se zamkne, někdy se zamknou všechny dveře kromě řidičových někdy všechny.

Co to je za závadu ?? (podle toho co jsem tady četl tak asi mikrospínač v zámku)

Dá se to opravit svépomocí ??? případně

Kolik za to chtěj v servisu ???

Neumí to opravit někdo z vás ???? (Praha)

Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...

Ahoj, mam problem. Posledni dobou si vsimam ze po otevreni dveri u spolujezdce se auto samo zamkne. Stalo se mi to prvne pred par tydny a do dnes byl klid. Dnes se mi to ovsem stalo asi 3krat, nastesti si vsimam.

Vypozoroval sem ze se to stava pri otevirani dveri ale ne az do maximalni polohy, nezavisle na tom jesli je klic v zapalovani nebo neni.

Premyslim v cem muze byt chyba, kdyby nekdo vedel tak prosim poradte.

Vim ze Vag nasel nejakou chybu v komfortce a nesla odstranit, neco ve smyslu chyba komunikace-vedeni po jednom vodici...nebo tak nejak. kdyztak to nactu a hodim sem.. Dekuju ;)

Fabia Comfort MR04

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...