Jirik.DC Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Tak jsem předevčírem vezl comp vś vyhořelým zdrojem do opravy. No a jak jsem ho jen tak položil do kufru, jedu si a v jedné zatáčce slyším ránu. když jsem pak juknul do kufru, tak jak sebou fláknul, praskl mi rámeček síťky, co je v bočním panelu za pravým kolem na odkládání potřebného bordelu. Koukal jsem do Etky jestli se nedá sehnat samotná a tam ji mají jen s celým tapecem za nějakých 1600,- Nemáte někdo zkušenosti, jestli se dá nějak demontovat a vyměnit samotná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Nezkoušel jsem to, ale určitě k tapecu nebyla přirostlá od narození, takže nějakej vrakáč a pak vyměnit, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 kdysi to tu někdo nabízel okolo 600,- ale je to už delší doba, možná by ještě nějakou měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Původně jsem si říkal, co se dá dělat, kouknu do Etky, koupím novou mřížku..a oni to šmejdi mají jen vcelku Někde zkusím najít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Zkus vrakoviste Vrsovice apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Tak jsem předevčírem vezl comp vś vyhořelým zdrojem do opravy. No a jak jsem ho jen tak položil do kufru, jedu si a v jedné zatáčce slyším ránu. když jsem pak juknul do kufru, tak jak sebou fláknul, praskl mi rámeček síťky, co je v bočním panelu za pravým kolem na odkládání potřebného bordelu. Koukal jsem do Etky jestli se nedá sehnat samotná a tam ji mají jen s celým tapecem za nějakých 1600,- Nemáte někdo zkušenosti, jestli se dá nějak demontovat a vyměnit samotná? Zkus uzivatele JendaT4 nebo maxi-l.cz ti by to mohli mit. Co ten počítač? Ještě žije? Disk vydržel? Ja vozím počítač na podlaze za sedadlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Když já ho jinak nikam nevozím..tohle byla výjimka. Se pěkně vyplatila PC to kromě zdroje přečkal bez úhony, jen trochu zazlobil BIOS, ale zvládnul jsem to. O Disk jsem ale strach měl..hlavně o data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Když já ho jinak nikam nevozím..tohle byla výjimka. Se pěkně vyplatila PC to kromě zdroje přečkal bez úhony, jen trochu zazlobil BIOS, ale zvládnul jsem to. O Disk jsem ale strach měl..hlavně o data já jsem si teď pořídil externí HDD a tak mám veškerá data zálohovaná a ZADARMO.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 já jsem si teď pořídil externí HDD a tak mám veškerá data zálohovaná a ZADARMO.. Jasně Přemku Podlaho Spíš by bodlo, kdybys měl externě tu moji mřížku O.T. Kdes ho pořídil, že zadarmo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Co ten počítač? Ještě žije? Disk vydržel? Ja vozím počítač na podlaze za sedadlem. ... proti klouzání věcí v kufru mám již 4 roky za cca 100,- kč koupenou protiskluzovou podložku co se dává pod koberce a compy a další krabice se ani nehnou . Mám jí tam stále, stačí 1x1 m. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cippis Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Mně to taky upadlo ( prasknul ten plastovej čudlík co drží ty plíšky se síťkou). Vrtačka, trhací AL nýty s velkou hlavou a je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 To já bych těch nýtů asi musel použít bednu..ten plastový rámeček co v něm ta síťka je natažená, mám na tři kusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David83 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Ahoj,měl jsem taky takový malý problém s tou přihrátkou,mě ale zase se ulomil držák toho plastu co drží z druhé strany tapecu tu sítku.. . pokud se jedná o řešení jak to dát dohromady.. tak si kup dvou složkové lepidlo slep ty tři části k sobě a popř. to pak připevni přímo samořez.do tapecu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Ahoj jeatli ještě řešíte ulomené sítky v kufru , tak mi pošlete fotky dílů které by jste chtěli možná bych je dokázal sehnat nové za TOP cenu mail jirkawrc@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Pánové tak je to tady, to je ten rámeček který sháníte...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nonius Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Máte někdo tip, kde by šla tahle přihrádka sehnat? Docela mi v autě chybí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.