Publikováno Březen 15, 200817 r Tak jsem předevčírem vezl comp vś vyhořelým zdrojem do opravy. No a jak jsem ho jen tak položil do kufru, jedu si a v jedné zatáčce slyším ránu. když jsem pak juknul do kufru, tak jak sebou fláknul, praskl mi rámeček síťky, co je v bočním panelu za pravým kolem na odkládání potřebného bordelu. Koukal jsem do Etky jestli se nedá sehnat samotná a tam ji mají jen s celým tapecem za nějakých 1600,- Nemáte někdo zkušenosti, jestli se dá nějak demontovat a vyměnit samotná?
Březen 15, 200817 r Nezkoušel jsem to, ale určitě k tapecu nebyla přirostlá od narození, takže nějakej vrakáč a pak vyměnit, hm?
Březen 15, 200817 r kdysi to tu někdo nabízel okolo 600,- ale je to už delší doba, možná by ještě nějakou měl.
Březen 15, 200817 r Autor Původně jsem si říkal, co se dá dělat, kouknu do Etky, koupím novou mřížku..a oni to šmejdi mají jen vcelku Někde zkusím najít..
Březen 15, 200817 r Tak jsem předevčírem vezl comp vś vyhořelým zdrojem do opravy. No a jak jsem ho jen tak položil do kufru, jedu si a v jedné zatáčce slyším ránu. když jsem pak juknul do kufru, tak jak sebou fláknul, praskl mi rámeček síťky, co je v bočním panelu za pravým kolem na odkládání potřebného bordelu. Koukal jsem do Etky jestli se nedá sehnat samotná a tam ji mají jen s celým tapecem za nějakých 1600,- Nemáte někdo zkušenosti, jestli se dá nějak demontovat a vyměnit samotná? Zkus uzivatele JendaT4 nebo maxi-l.cz ti by to mohli mit. Co ten počítač? Ještě žije? Disk vydržel? Ja vozím počítač na podlaze za sedadlem.
Březen 15, 200817 r Autor Když já ho jinak nikam nevozím..tohle byla výjimka. Se pěkně vyplatila PC to kromě zdroje přečkal bez úhony, jen trochu zazlobil BIOS, ale zvládnul jsem to. O Disk jsem ale strach měl..hlavně o data
Březen 15, 200817 r Když já ho jinak nikam nevozím..tohle byla výjimka. Se pěkně vyplatila PC to kromě zdroje přečkal bez úhony, jen trochu zazlobil BIOS, ale zvládnul jsem to. O Disk jsem ale strach měl..hlavně o data já jsem si teď pořídil externí HDD a tak mám veškerá data zálohovaná a ZADARMO..
Březen 15, 200817 r Autor já jsem si teď pořídil externí HDD a tak mám veškerá data zálohovaná a ZADARMO.. Jasně Přemku Podlaho Spíš by bodlo, kdybys měl externě tu moji mřížku O.T. Kdes ho pořídil, že zadarmo?
Březen 15, 200817 r Co ten počítač? Ještě žije? Disk vydržel? Ja vozím počítač na podlaze za sedadlem. ... proti klouzání věcí v kufru mám již 4 roky za cca 100,- kč koupenou protiskluzovou podložku co se dává pod koberce a compy a další krabice se ani nehnou . Mám jí tam stále, stačí 1x1 m. Tom
Březen 15, 200817 r Mně to taky upadlo ( prasknul ten plastovej čudlík co drží ty plíšky se síťkou). Vrtačka, trhací AL nýty s velkou hlavou a je to OK.
Březen 15, 200817 r Autor To já bych těch nýtů asi musel použít bednu..ten plastový rámeček co v něm ta síťka je natažená, mám na tři kusy
Únor 19, 200916 r Ahoj,měl jsem taky takový malý problém s tou přihrátkou,mě ale zase se ulomil držák toho plastu co drží z druhé strany tapecu tu sítku.. . pokud se jedná o řešení jak to dát dohromady.. tak si kup dvou složkové lepidlo slep ty tři části k sobě a popř. to pak připevni přímo samořez.do tapecu..
Červenec 6, 200916 r Ahoj jeatli ještě řešíte ulomené sítky v kufru , tak mi pošlete fotky dílů které by jste chtěli možná bych je dokázal sehnat nové za TOP cenu mail jirkawrc@seznam.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.