Přejít na obsah

Odkládací "přihrádka" v kufru

Jirik.DC

Doporučené příspěvky

Tak jsem předevčírem vezl comp vś vyhořelým zdrojem do opravy. No a jak jsem ho jen tak položil do kufru, jedu si a v jedné zatáčce slyším ránu. když jsem pak juknul do kufru, tak jak sebou fláknul, praskl mi rámeček síťky, co je v bočním panelu za pravým kolem na odkládání potřebného bordelu. Koukal jsem do Etky jestli se nedá sehnat samotná a tam ji mají jen s celým tapecem za nějakých 1600,- :doh

Nemáte někdo zkušenosti, jestli se dá nějak demontovat a vyměnit samotná? :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem předevčírem vezl comp vś vyhořelým zdrojem do opravy. No a jak jsem ho jen tak položil do kufru, jedu si a v jedné zatáčce slyším ránu. když jsem pak juknul do kufru, tak jak sebou fláknul, praskl mi rámeček síťky, co je v bočním panelu za pravým kolem na odkládání potřebného bordelu. Koukal jsem do Etky jestli se nedá sehnat samotná a tam ji mají jen s celým tapecem za nějakých 1600,- :doh

Nemáte někdo zkušenosti, jestli se dá nějak demontovat a vyměnit samotná? :help:

Zkus uzivatele JendaT4 nebo maxi-l.cz ti by to mohli mit.

Co ten počítač? Ještě žije? Disk vydržel?

Ja vozím počítač na podlaze za sedadlem. :p

Odkaz ke komentáři

Co ten počítač? Ještě žije? Disk vydržel?

Ja vozím počítač na podlaze za sedadlem. :p

... proti klouzání věcí v kufru mám již 4 roky za cca 100,- kč koupenou protiskluzovou podložku co se dává pod koberce a compy a další krabice se ani nehnou :palec2: . Mám jí tam stále, stačí 1x1 m.

Tom

Odkaz ke komentáři

• o 11 měsíců později...

Ahoj,měl jsem taky takový malý problém s tou přihrátkou,mě ale zase se ulomil držák toho plastu co drží z druhé strany tapecu tu sítku.. . pokud se jedná o řešení jak to dát dohromady.. tak si kup dvou složkové lepidlo slep ty tři části k sobě a popř. to pak připevni přímo samořez.do tapecu.. :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...