Gumak.Ln Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Nemáte někdo zkušenost s vlastní výměnou brz. destiček + kotoučů na zadní nápravě? Nějakej foto-dokument? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koste Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Ahoj, mam objednany kotouce a desky zimmerman, tak vam potom poreferuji, jestli pocituji rozdil a stalo-li to za to. :-) Chtel jsem se ale zeptat, planuji to o vikendu vymenit. V predu kotouce a desky, vzadu jen desky. Muze tam na me cekat nejaka zaludnost v podobe potreby pripravku, bez kteryho ty brzdy nevymenim, nebo se to da udelat s bezne dostupnym naradim? A kdy je vhodny menit brzdovou kapalinu? S kazdou vymenou brzd, nebo casteji? Mam najeto 115000km. Diky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 (editace) No je ktomu potřeba běžný nářadí akorát si sežeň imbus M7 na vodící tyčky předního třmene.Jinak trocha šikovnosti. A vzadu bacha na šroubovací samostavný válečky musí se současně tlačit (s citem) a šroubovat.na to stačí dvoje sikovky a nebo origo přípravek na zašroubování.A co se týče brzdový kapaliny tak jednou za 2 roky. Editováno: 4. Březen 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koste Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 No je ktomu potřeba běžný nářadí akorát si sežeň imbus M7 na vodící tyčky předního třmene.Jinak trocha šikovnosti. A vzadu bacha na šroubovací samostavný válečky musí se současně tlačit (s citem) a šroubovat.na to stačí dvoje sikovky a nebo origo přípravek na zašroubování.A co se týče brzdový kapaliny tak jednou za 2 roky. Ahoj, díky moc.. Snad se s tím nějak poperem.. H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Není zač ať se daří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Chlapi, ten sup nebrzdíííí! 3x jsem brzdil dnes v tom vedru 220 - 90 :-( a po čtvrtý jsem málem nedobrzdil obyč auto. Takže otázka zní: Co je nejlepší na supu a brzdí to? - předpokládám ate power disc, ferodo nebo nejdražší brembo --- zimmerman ne, nemám dobrou osobní zkušenost. A AP racing taky ne, to už stojí moc :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 (editace) Nabízí se řešení přestat jezdit jako prase a nebo si aspoň koupit auto, které je na takovou jízdu dělané. Editováno: 14. Červenec 2010, autor: Merk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Já mám Zimmermany už rok a destičky Ferodo a nemám s tím žádný problém. Mám předek i zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 To Merk: já mám dálniční křižník :-) a občas pospíchá každý :-) To Žralok - Ferodo desky ty termaly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Jo jo ! Ferodo Thermo něco. Už nevím jak se to píše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 Dík žralok, tak tam půjdou Ate kotouč v power discu a Feroda desky ... uvidíme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 (editace) Vymena kotucov a platniciek, predna naprava: dierovane zimmermany sport + ferodo premier zadna naprava: klasicke zimmermany + ferodo premier Brzdenie take normal. Co ma ale trosku trapi, po vymene ked mam zatiahnutu rucnu brzdu a nastupujem do auta,popripade s nim pokyvem tak od zadnej napravy to skripe. Ked necham rychlost, tak nic. Vedel by niekto poradit? EDIT: Dnes som to kontroloval, ide to zrejme od toho plechu co je medzi kotucom a napravou, jakmile su brzdy povolene, tak to ani necekne, ale ked sa platnicka pritlaci na kotuc, tak to zacne vydavat vrzgavi zvuk. Pri brzdeni a dobrzdovani to nerobi, az ked sa auto uplne zastavi. Editováno: 9. Září 2010, autor: random Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 Kluci co vsichni tady uz mate zimermany sport je to lepsi nez orig ? pocitujete nake zmeny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 Já za sebe můžu říct, že tam ten rozdíl je. Ale musí k tomu být i kvalitní destičky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 Nu chci na to dat Ferodo Premium tzv thermoquite Nejde o setup na Superba ale na druhe auto ...presto se chci s vama poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Klucii nemate tel na Seba ? ma plnou schranku SZ....a na forum uz taky asi moc nechodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 732841615 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Diky Moc Viito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Cau urcite to tu víte.Dají se přední kotouče vyměnit při sundání třmenu anebo se musí sundat i ten držák třmenu?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 musíš odmontovat celá kopyta.Budou pak jen viset na hadici tak ať to není prověšené tak je třeba to podložit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 ok dik....doufam, že ty zarezlý šrouby teda povolím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 úplně lehce.Teda aspoň mi to šlo.Zarezlé to vypadá jen povrchově jinak by to mělo být naprosto zdravé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Všichni tu píšete, že mate destičky Ferodo....ty ja mam ted taky...ale chci zkusit jiný...asi Zimmermann.....mate je někdo???Jsou levnější než Ferodo, ale kvalita by mela bejt ok ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 no já mám komplet zimmermany včetně brzdových desek.Nestěžuju si.Zajely se mi už po 100km a brzdí to pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 ok dik za info taky dam Zimmer+ Zimmer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.