Březen 1, 201015 r Nemáte někdo zkušenost s vlastní výměnou brz. destiček + kotoučů na zadní nápravě? Nějakej foto-dokument?
Březen 4, 201015 r Ahoj, mam objednany kotouce a desky zimmerman, tak vam potom poreferuji, jestli pocituji rozdil a stalo-li to za to. :-) Chtel jsem se ale zeptat, planuji to o vikendu vymenit. V predu kotouce a desky, vzadu jen desky. Muze tam na me cekat nejaka zaludnost v podobe potreby pripravku, bez kteryho ty brzdy nevymenim, nebo se to da udelat s bezne dostupnym naradim? A kdy je vhodny menit brzdovou kapalinu? S kazdou vymenou brzd, nebo casteji? Mam najeto 115000km. Diky Honza
Březen 4, 201015 r No je ktomu potřeba běžný nářadí akorát si sežeň imbus M7 na vodící tyčky předního třmene.Jinak trocha šikovnosti. A vzadu bacha na šroubovací samostavný válečky musí se současně tlačit (s citem) a šroubovat.na to stačí dvoje sikovky a nebo origo přípravek na zašroubování.A co se týče brzdový kapaliny tak jednou za 2 roky. Upraveno Březen 4, 201015 r od acek
Březen 4, 201015 r No je ktomu potřeba běžný nářadí akorát si sežeň imbus M7 na vodící tyčky předního třmene.Jinak trocha šikovnosti. A vzadu bacha na šroubovací samostavný válečky musí se současně tlačit (s citem) a šroubovat.na to stačí dvoje sikovky a nebo origo přípravek na zašroubování.A co se týče brzdový kapaliny tak jednou za 2 roky. Ahoj, díky moc.. Snad se s tím nějak poperem.. H
Červenec 14, 201015 r Chlapi, ten sup nebrzdíííí! 3x jsem brzdil dnes v tom vedru 220 - 90 :-( a po čtvrtý jsem málem nedobrzdil obyč auto. Takže otázka zní: Co je nejlepší na supu a brzdí to? - předpokládám ate power disc, ferodo nebo nejdražší brembo --- zimmerman ne, nemám dobrou osobní zkušenost. A AP racing taky ne, to už stojí moc :-)))
Červenec 14, 201015 r Nabízí se řešení přestat jezdit jako prase a nebo si aspoň koupit auto, které je na takovou jízdu dělané. Upraveno Červenec 14, 201015 r od Merk
Červenec 15, 201015 r Já mám Zimmermany už rok a destičky Ferodo a nemám s tím žádný problém. Mám předek i zadek.
Červenec 15, 201015 r To Merk: já mám dálniční křižník :-) a občas pospíchá každý :-) To Žralok - Ferodo desky ty termaly?
Červenec 16, 201015 r Dík žralok, tak tam půjdou Ate kotouč v power discu a Feroda desky ... uvidíme :-)
Září 4, 201014 r Vymena kotucov a platniciek, predna naprava: dierovane zimmermany sport + ferodo premier zadna naprava: klasicke zimmermany + ferodo premier Brzdenie take normal. Co ma ale trosku trapi, po vymene ked mam zatiahnutu rucnu brzdu a nastupujem do auta,popripade s nim pokyvem tak od zadnej napravy to skripe. Ked necham rychlost, tak nic. Vedel by niekto poradit? EDIT: Dnes som to kontroloval, ide to zrejme od toho plechu co je medzi kotucom a napravou, jakmile su brzdy povolene, tak to ani necekne, ale ked sa platnicka pritlaci na kotuc, tak to zacne vydavat vrzgavi zvuk. Pri brzdeni a dobrzdovani to nerobi, az ked sa auto uplne zastavi. Upraveno Září 9, 201014 r od random
Říjen 3, 201014 r Autor Kluci co vsichni tady uz mate zimermany sport je to lepsi nez orig ? pocitujete nake zmeny ?
Říjen 3, 201014 r Já za sebe můžu říct, že tam ten rozdíl je. Ale musí k tomu být i kvalitní destičky!
Říjen 3, 201014 r Autor Nu chci na to dat Ferodo Premium tzv thermoquite Nejde o setup na Superba ale na druhe auto ...presto se chci s vama poradit
Prosinec 2, 201014 r Autor Klucii nemate tel na Seba ? ma plnou schranku SZ....a na forum uz taky asi moc nechodi
Únor 7, 201114 r Cau urcite to tu víte.Dají se přední kotouče vyměnit při sundání třmenu anebo se musí sundat i ten držák třmenu?? Díky
Únor 8, 201114 r musíš odmontovat celá kopyta.Budou pak jen viset na hadici tak ať to není prověšené tak je třeba to podložit.
Únor 8, 201114 r úplně lehce.Teda aspoň mi to šlo.Zarezlé to vypadá jen povrchově jinak by to mělo být naprosto zdravé.
Únor 9, 201114 r Všichni tu píšete, že mate destičky Ferodo....ty ja mam ted taky...ale chci zkusit jiný...asi Zimmermann.....mate je někdo???Jsou levnější než Ferodo, ale kvalita by mela bejt ok ne??
Únor 9, 201114 r no já mám komplet zimmermany včetně brzdových desek.Nestěžuju si.Zajely se mi už po 100km a brzdí to pěkně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.