iks Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Láma se ptá, jak postupovat při výměně baterie v dálce s vystřelovacím klíčem.... 1. jak se dostat k baterce? ..... nechci někde něco ulomit ..... 2. nerozejde se při výměně dálka s jednotkou v autě? díky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Láma se ptá, jak postupovat při výměně baterie v dálce s vystřelovacím klíčem....1. jak se dostat k baterce? ..... nechci někde něco ulomit ..... 2. nerozejde se při výměně dálka s jednotkou v autě? díky..... ad 1) vem malej plochej sroubovak a vraz ho ze strany jak je logo v v prostredku do ty spary tam je to zajisteny pak oba kusy odtahni, pote normalne rozlomis tu cast s ovladanim na dve ad 2) ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iks Vloženo 12. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 díky moc, už jsem se tam dostal hledal jsem to v SD a nenašel.... Mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Vydělal jsem baterie z klíčů na výměnu.Teď při vsunutí nových to nefunguje. Jak jsou ty baterie přesně dány v klíčích,jestli to třeba nemám blbě dané? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Vydělal jsem baterie z klíčů na výměnu.Teď při vsunutí nových to nefunguje.Jak jsou ty baterie přesně dány v klíčích,jestli to třeba nemám blbě dané? Díky po výměně baterie musíš znova synchronizovat DO, dáš jeden klíč do zapalování a zapneš ho, druhý do zámku dveří a při zamčení klíčem současně zmáčkneš zamknout, pak odemkneš klíčem a současně odemknout. krásně popsané je to tu někde od Vaši v sekci návody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Spodní plíšek byl mimo ,už to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 pro sichr je návod tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=352 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Si přečti návod k autu "Synchronizace kódu klíče Nelze-li vozidlo otevřít dálkovým ovládáním, je možné, že nesouhlasí kód klíčku a řídicí jednotky. K tomu může dojít za předpokladu, že tlačítka na dálkovém ovládání byla vícekrát stisknuta mimo účinný dosah dálkového ovládání, anebo byla-li vyměněna baterie dálkového ovládání. Proto je nutné provést synchronizaci kódu stisknutím libovolného tlačítka na dálkovém ovladači. Do jedné minuty od stisknutí tlačítka odemkněte klíčem dveře". konec citátu - děkuji Vám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrca Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) Si přečti návod k autu"Synchronizace kódu klíče Nelze-li vozidlo otevřít dálkovým ovládáním, je možné, že nesouhlasí kód klíčku a řídicí jednotky. K tomu může dojít za předpokladu, že tlačítka na dálkovém ovládání byla vícekrát stisknuta mimo účinný dosah dálkového ovládání, anebo byla-li vyměněna baterie dálkového ovládání. Proto je nutné provést synchronizaci kódu stisknutím libovolného tlačítka na dálkovém ovladači. Do jedné minuty od stisknutí tlačítka odemkněte klíčem dveře". konec citátu - děkuji Vám Presne takhle to delam uz asi posty a furt to nejde. Dioda na klicich blika ale auto nereaguje :-( OII Editováno: 22. Březen 2008, autor: Smrca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Měnil jsem baterii v origo vystřelováku a nemusel jsem nic přizpůsobovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buum Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Měnil jsem baterii v origo vystřelováku a nemusel jsem nic přizpůsobovat. Ahoj, a jak to udelat v pripade, ze ma clovek VSECHNY zamky zaslepeny?? (vc. kufru).. Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Ahoj,a jak to udelat v pripade, ze ma clovek VSECHNY zamky zaslepeny?? (vc. kufru).. Martin Tak tam ti pomôže jedine VAG napíchnuť a prispôsobiť cez neho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buum Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Tak tam ti pomôže jedine VAG napíchnuť a prispôsobiť cez neho Hmhm.. ted jsem volal do Auto-Poly (autoriz. skoda) a clovek ze servisu mi rekl, ze pres diagnostiku to nejde (nebo ze o tom aspon nevi).. Mam tomu verit? Nabidl moznost vymeny zamku v kufru za neco kolem 1500-2000,- a pak synchro. pres kufr.. Poradite nekdo lepsi postup? ;-) Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Hmhm.. ted jsem volal do Auto-Poly (autoriz. skoda) a clovek ze servisu mi rekl, ze pres diagnostiku to nejde (nebo ze o tom aspon nevi).. Mam tomu verit? Nabidl moznost vymeny zamku v kufru za neco kolem 1500-2000,- a pak synchro. pres kufr..Poradite nekdo lepsi postup? ;-) Dekuju Blbost,přes počítač to jde určitě.Zrovna včera mi to dělal jeden týpek,měnil jsem baterku v klíči a ten pak nechodil. Jelikož na autě nemám ani jeden zámek tak se to dělalo přes počítač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buum Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Blbost,přes počítač to jde určitě.Zrovna včera mi to dělal jeden týpek,měnil jsem baterku v klíči a ten pak nechodil.Jelikož na autě nemám ani jeden zámek tak se to dělalo přes počítač. Ok, zkusim tedy jinej servis :-) Diky za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Hmhm.. ted jsem volal do Auto-Poly (autoriz. skoda) a clovek ze servisu mi rekl, ze pres diagnostiku to nejde (nebo ze o tom aspon nevi).. Mam tomu verit? Nabidl moznost vymeny zamku v kufru za neco kolem 1500-2000,- a pak synchro. pres kufr..Poradite nekdo lepsi postup? ;-) Dekuju 1.Vyber zaslepku z dveri 2.nahod zamok.3 nakoduj si kluc. 4.vyber zamok.5.nahod zaslepku. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 1.Vyber zaslepku z dveri 2.nahod zamok.3 nakoduj si kluc. 4.vyber zamok.5.nahod zaslepku. :palec2: když jsem měnil baterku v klíči tak jsem zamknul a odemknul přes páté dveře protože mám zaslepené zámky krom kufru a vše funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Cez tu diagnostiku (VAG) to chodí na 100% ja som tak prispôsobil X klúčov keď bol zaslepeny zamok a menil baterku, a tomu čo si volal do tej škodovky môžeš opäť zavolať a spítať sa ho čo tam vlastne robí keď nevie takúto primitívnu skutočnosť, a potom taký mechanici nám chcú opravovať naše autíčka ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 když jsem měnil baterku v klíči tak jsem zamknul a odemknul přes páté dveře protože mám zaslepené zámky krom kufru a vše funguje jak má Ale on ma aj ZASLEPENY ZAMOK AJ NA KUFRI!!!!! :prc: :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Jde nakodovat tím způsobem co tady uvádíte i neoriginální dálkové ovládání? Používám RC KEY a druhý ovladač nereaguje,respektive auto.Měl jsem ho před tím rozdělanej i baterku venku a až jsem to složil,tak jen svítí kontrolka a auto nic. Díky za odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 já mám opačný problém: čas od času mi DO přestane fungovat, tak musím vyndat baterii z DO, znovu ji vložit a ono to funguje. Bez přizpůsobování , zámky ani nemám. Už se s tím někdo setkal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Jde nakodovat tím způsobem co tady uvádíte i neoriginální dálkové ovládání?Používám RC KEY a druhý ovladač nereaguje,respektive auto.Měl jsem ho před tím rozdělanej i baterku venku a až jsem to složil,tak jen svítí kontrolka a auto nic. Díky za odpovědi! Nikdo nevíte jestli to stejný to kodování s těma mejma neorigoš dálkáčema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buum Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Nikdo nevíte jestli to stejný to kodování s těma mejma neorigoš dálkáčema? Ahoj, pristi tyden s tim pojedu do servisu, tak se tam na ty neorigos klice poptam, ale typoval bych (jsem auto diag. naprosto amater/uzivatel), ze to nepujde ne? ..musi to mit nejakou svoji RJ, ne? Pokud je to non-Skoda.. ale nevim M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Zkoušel sem to jak je to tady popsaný a nějak se mě to nedaří nakodovat.Už nevím co stím Nemáte někdo zkušemost??? Prosím napište. http://www.levnealarmy.cz/get_file.php?did...&download=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 paulmack to máš tohle dálkový ovládání, co jsi tam dal odkaz...? pokud jo, tak co řešíš...? máš tam návod jak naprogramovat ovladače...: Opatrnì odstranit kryt øídící jednotky. Tento drží na 4 šroubcích v rohu. Použijte menší køížový šrubovák. Po odstranìní krytu uvidíte plošný spoj. Z jeho druhé strany jsou osazené souèástky. Najdìte jumper SW-SPST podle pøiloženého obrázku. Pøepojte jeho dva piny. Od tohto momentu programujete nové ovládaèe. Do øídící jednotky mùžete naprogramovat nejvíc 6 ovládaèù. Pro naprogramování stlaète libovolné tlaèítko ovládaèe. Tento postup zopakujte pro všechny programované ovladaèe. Jak naprogramujete víc jak šest ovládaèù, pøemažete starší ovládaèe. Jak stlaèíte na jednom ovládaèi víckrát zasebou tlaèítko, bude tento ovládaè naprogramovaný tolikrát,kolik jste stlaèili tlaèítko. To znamená, jak stlaèíte na jednom ovládaèi 6x za sebou tlaèítko, tak v øídící jednotce bude naprogramovaný jen tento ovládaè. Pro ukonèení programování jednoduše zrušte pøepojku na SW-SPST. Zakrytujte zpìt øídící jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.