vagi Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 octavia Ahoj potrebuju poradit,otevrel jsem auto dalkacem, strcil klicek do zapalovani a chtel nastartovat a ono to nejde. Na budikach nesviti zhaveni.Motor toci ,ale nechytneto,vse ostatni funguje. Cim to je svicky ,pojistky,imobilizer nebo neco u alarmu. Diky za radu. Vagi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponrepo Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 octavia Ahoj potrebuju poradit,otevrel jsem auto dalkacem, strcil klicek do zapalovani a chtel nastartovat a ono to nejde. Na budikach nesviti zhaveni.Motor toci ,ale nechytneto,vse ostatni funguje. Cim to je svicky ,pojistky,imobilizer nebo neco u alarmu. Diky za radu. Vagi a co na pojistky - díval jsi se? Občas vyndavám pojistku - jako takovej sichr, když mám plnou garáž a auto stojí přez noc před barákem. Bez pojistky se to chová přesně takhle - v poho otevřeš aluto startuje ale nenaskočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Jestli nesvítí žhavení tak nejspíš rele 109 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vagi Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Jestli nesvítí žhavení tak nejspíš rele 109 Ahoj mel jsi pravdu,bylo to rele 109. Diky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Nemáš zač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Zdarek kuciii, kdyz uz se tu pise o tom zhaveni, montuju alarm s dalkovym startem a potrebuju najit nekde signal od zhaveni jakoze az dozhavi, tak aby to alarm nejak poznal, nasel jsem nejspis to rele 109 (uz ho nekdo menil, takze neni popsany 109) pod volantem na boxu, ale to je sepnuty porad od otoceni klicem na kontrolky, da se nekde najit co potrebuju? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 podla mojich skromnych vedomosti by malo byt ta 109 napajanie RJ motora,...ci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Ano, to je napájení, sepnuté po celou dobu co je zapnuté zapalování. PatrickE3, ale potřebuje signál, který řekne, že je nažhaveno. Čili podle mně relé, které napájí žhavičky a když odpadne je nažhaveno. Něco mi říká, že J52. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 (editace) rele najdes v boxe na pozicii 4, hej je to ta J52... Podla schemy ho ovlada signal s RJ motora na pine č. 42, napojil by som sa na ten drat , ale cez diodu aby si nepustal nahodou nejake rusenie do toho kablu z RJ alarmu. Ja osobne mam podobne spravene z rele co spina ohrev chlad. kapaliny, dve rele, dva draty cez diody vyvedene na panel a ledky mi signalizuju ci su zopnute a ktore.. EDIT... jak tak na to kukam, hmm, k tomu rele je trvale privedene plus od poistky a ta RJ ho len vnutri spoji proti kostre ked treba aby sa zoplo.. takze tebe by jednoducho pomohlo zobrat signal co ide stava priamo k zhavicom od rele cerveno biely drat, je to plus, ktore nameras len ked je zopnut erele zhavicov..asi tak. Editováno: 15. Říjen 2013, autor: mysko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Dekuju vam, jak bude cas, tak se do toho zas pustim, jinak ty diody ohledne ohrevu vody jsem uz taky zamyslel udelat :-) mozna bych i pridal spinace, aby to hralo o neco dyl... A jeste se zeptam, dalsi je pak signal od otacek motoru nebo ze je nastartovano, mam tahnout drat od altiku nebo se da najit nekde u budiku na nejakym pinu? mam nejaky DP, ale schemata maloktery, spis skoro zadny... A pak me to jeste ceka to samy na O1 r.v.2010, tak jsem zvedavej v cem na ni budou zmeny :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Zkrz odkaz v tomhle vlákně se proklikej ke kompletní DP k OI. Koukám, že se Ti bude hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.