Chossse Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Zdravim hosi,jsme se chtel zeptat!Mel jsem pred 2 mesici nehodu,leva strana od svetla po svetlo potlucena a odrena!Ale taky leve predni kolo dostalo poradny kopanec az se ohla ta vodici tyc kola nebo jak se to presne jmenuje!Oprava probehla vsechno v pohode mam havarijko,takze mi to pojistovna vsechno zacalovala!Ale ujel jsem tak asi 400km a pri otoceni volantem do prava jsem zacal slyset zprvu male rany ale ted uz to je fakt moc!Jsou to rany jak svine v tom levem kole!Podle me to je vysypane lozisko,ale mohlo by to byt i neco jineho?A dalsi otazka byla to jejich povinnost vymenit to lozisko kdyz kolo dostalo takovou ranu muselo jim byt prece jasne,ze kdyz to nevymeni,tak se to v brzke dobe vysype,ne?Jestli by se to dalo reklamovat nebo proste poslo a ted oprava je na me?Dik za odpo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 No nic! Mate nekdo cenik na origo dily na skodu?Rekli mi,ze to lozisko stoji 168ecek,a to se mi zda nejake prehnane,tak by me zajimalo kolik to stoji u nas origo!dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Tak zkusil bych si sehnat FAG za cca 800,- je to kvalitativně stejné jako origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Zdravim hosi,jsme se chtel zeptat!Mel jsem pred 2 mesici nehodu,leva strana od svetla po svetlo potlucena a odrena!Ale taky leve predni kolo dostalo poradny kopanec az se ohla ta vodici tyc kola nebo jak se to presne jmenuje!Oprava probehla vsechno v pohode mam havarijko,takze mi to pojistovna vsechno zacalovala!Ale ujel jsem tak asi 400km a pri otoceni volantem do prava jsem zacal slyset zprvu male rany ale ted uz to je fakt moc!Jsou to rany jak svine v tom levem kole!Podle me to je vysypane lozisko,ale mohlo by to byt i neco jineho?A dalsi otazka byla to jejich povinnost vymenit to lozisko kdyz kolo dostalo takovou ranu muselo jim byt prece jasne,ze kdyz to nevymeni,tak se to v brzke dobe vysype,ne?Jestli by se to dalo reklamovat nebo proste poslo a ted oprava je na me?Dik za odpo! Rány a ložisko?. Ložisko se spíš projevuje hučením. Rány - to by mohl být i stejnoběžný kloub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Rány a ložisko?. Ložisko se spíš projevuje hučením. Rány - to by mohl být i stejnoběžný kloub.NEBO URVANY STABIK TO JSEM MEL JA PRI STEJE SITUACI (URVAL SE DRZAK SILENBLOKU NA NAPRAVNICI) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Prasklá pružina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 21. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 hosi nestraste,pristi ctvrtek to vymeni tak uvidim co rekne ze to bylo! :feve: :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Určitě se to pokus reklamovat. Buď a nebo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 hosi nestraste,pristi ctvrtek to vymeni tak uvidim co rekne ze to bylo! :feve: :feve: Lozisko pri lisovani musis stlacit pripravkom, inak pri lisovani hrozi ze sa posunie vnutorny kruzok a potom to ma velku volu alebo sa to hned vymlati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 No takze probehla vymena a je to opravene,celkova cena 236 ecek,no jak jsem se podivoval nad cenou tak jsem pochopil proc je to tak!Nemenili totiz jenom lozisko,ale vymenili uplne cely kineticky kloub i manzetou!No asi pro jistotu nebo tak!Reklamace neklapla,po nehode bylo vse v poradku,takze nebylo nutne to menit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.