Wheel Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Ahoj všetkým, ospravedlňujem sa za trochu netradičný mail, no nemôžem inak. Dole v bazári som si vystavil inzerát na Fabiu Ambiente 16V, no naskytla sa mi príležitosť kúpiť výhodne veľmi zachovalú 1,2 Ambiente 47Kw s malým počtom Km. S motormi htp nemám vôbec žiadne skúsenosti, preto by som vás všetkých chcel poprosiť, ktorí máte krátku Fabiu s týmto motorom a palubným počítačom (na otestovanie spotreby v rôznych režimoch), či by ste boli ochotní poskytnúť malú testovaciu jazdu. Som z Brna. Samozrejme, benzín bez problémov preplatím. Vopred vďaka za prípadnú pomoc. S prianím pekného dňa Wheel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 (editace) no ja jsem z brna, mam i tu fabii, ale bohuzel ridit te nechat nemuzu, pac to mam od skofinu zakazany smluvne jinak asi takto, pokud jezdis hlavne po meste, bez obav ji ber.. ma vyborny tah hlavne v nizsich otackach a to je hlavne pri rozjezdu na krizovatkach znat vetsina lidi co jsem vezl dokonce neverili, ze je to 1,2ka.. jinak spotreba.. pri optimalni jizde, kdy se nemusis moc zastavovat a rozjizdet se dostanes i na 5,2l/100km (to se mi povedlo zrovna v patek, kdyz jsem vecer jel mestem, skoro bez jedineho stani na cervenou), vetsinou vsak jezdim tak za 7-8l/100km, nicmene ja jsem priznivec sportovnejsi jizdy, takze v klidu se dostanes niz.. co se dalnice tyce, tam je to tak kolem 9-10ti.. ale ani na dalnici moc problem s vykonem nemam, naposledy jsem si to frcel po d1cce 140kou, z kopce i 160 nejvetsi omezeni poznas pri predjizdeni, ale to je jen o zvyku, ze proste si nechavas vetsi rezervu.. dalsi omezeni poznas pri jizde do kopce (naprikald jak je ustredni hrbitov, nebo stoupani do kouhoutovic) .. jakoze jde to, ale jakmile ti tam vjede nejakej blbec, co te pribrzdi, tak uz prilis energie k zive jizde nepoberes.. jo a jezdim na v-power.. kdo rika, ze to rodzil neni, nevi o cem mluvi :DD Editováno: 16. Březen 2008, autor: mytrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Ahoj všetkým, ospravedlňujem sa za trochu netradičný mail, no nemôžem inak. Dole v bazári som si vystavil inzerát na Fabiu Ambiente 16V, no naskytla sa mi príležitosť kúpiť výhodne veľmi zachovalú 1,2 Ambiente 47Kw s malým počtom Km. S motormi htp nemám vôbec žiadne skúsenosti, preto by som vás všetkých chcel poprosiť, ktorí máte krátku Fabiu s týmto motorom a palubným počítačom (na otestovanie spotreby v rôznych režimoch), či by ste boli ochotní poskytnúť malú testovaciu jazdu. Som z Brna. Samozrejme, benzín bez problémov preplatím. Vopred vďaka za prípadnú pomoc. S prianím pekného dňa Wheel a proč se nesvezeš přímo s tou bazárnickou, aby jsi viděl spotřebu, tak by jsi musel najezdit tisíc km, což ti tady nikdo neposkytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Ahoj všetkým, ospravedlňujem sa za trochu netradičný mail, no nemôžem inak. Dole v bazári som si vystavil inzerát na Fabiu Ambiente 16V, no naskytla sa mi príležitosť kúpiť výhodne veľmi zachovalú 1,2 Ambiente 47Kw s malým počtom Km. S motormi htp nemám vôbec žiadne skúsenosti, preto by som vás všetkých chcel poprosiť, ktorí máte krátku Fabiu s týmto motorom a palubným počítačom (na otestovanie spotreby v rôznych režimoch), či by ste boli ochotní poskytnúť malú testovaciu jazdu. Som z Brna. Samozrejme, benzín bez problémov preplatím. Vopred vďaka za prípadnú pomoc. S prianím pekného dňa Wheel htp je citlivé na spôsob jazdy! Ideálny je na jazdenie po meste kde sa dá chodiť cca 7l/100km. V zime s kopou križovatiek a krátke trasy cca 9l/100km. V lete v meste s priebežným prejazdom 50-70km/h dá sa v pohode aj 5,5l/100km. Mimo mesto (90km/h) podľa podmienok 4(!) až 6,5 l/100km. Dialnica 130km/h cca 7-8l/100km. Z týchto parametrov si môžeš spraviť obraz. Myslím že v zmiešanom cykle je tých papierových 6l/100km objektívne číslo HTP je slušný motor vo svojej kategórií a rozumne nahradil staré 1,4MPI. Amen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 htp je citlivé na spôsob jazdy! to je velice trefne receno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 mám sice 40 kW HTP, ale sem sním nadmíru spokojen..jezdím převážně město a spotřeba cca 5l (průměrná na nejetých 13 tis. km. Což si myslím, že jde :-) Ale jak již tu bylo uvedeno..je to spotřeba na úkor výkonu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 co se dalnice tyce, tam je to tak kolem 9-10ti.. ale ani na dalnici moc problem s vykonem nemam, naposledy jsem si to frcel po d1cce 140kou, z kopce i 160 jj to je ozaj zavratna sportova jazda 140km/h (mozno na HTP), myslim ze uplne normalna, inak ze sa bavime o tacho rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 jj to je ozaj zavratna sportova jazda 140km/h (mozno na HTP), myslim ze uplne normalna, inak ze sa bavime o tacho rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 tu su nejake linky: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=37487 http://magazin.auto.cz/testy/skoda-fabia-1...ec-potreti.html http://magazin.auto.cz/testy/skoda-fabia-c...re-05-2003.html este mozes pozret testy na www.tipcars.cz tam testovali co viem tak nove HTP na spotrebu a su tam zaujimave vysledky, staci sa v tom pohrabat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 neviem co sa ti nepaci na tom co som napisal, jazda v CZ 50/90/130 je predpisova a nie sportova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 jj to je ozaj zavratna sportova jazda 140km/h (mozno na HTP), myslim ze uplne normalna, inak ze sa bavime o tacho rychlosti. sportovni jizda neni jenom o rychlosti.. a navic jsem psal o meste, ne o dalnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 sportovni jizda neni jenom o rychlosti.. a navic jsem psal o meste, ne o dalnici tak ak jazdis po meste 140km/h tak teba by som nechcel stretnut, jedine tak za volantom tatry vtedy si mozes ist aj 300, mne by si to neoskrel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 vylozenej prudic.. kdo chce me pochopi, kdo ne, jeho problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 tak ak jazdis po meste 140km/h tak teba by som nechcel stretnut, jedine tak za volantom tatry vtedy si mozes ist aj 300, mne by si to neoskrel No jo...s 1,4 a 55kW se moc sportovní jízda udělat nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 No jo...s 1,4 a 55kW se moc sportovní jízda udělat nedá to mas pravdu ten motor ma tak daleko na to aby sa dalo jazdit sportovo nato mu chyba tak 100kW potom by sa uz dalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.