Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ja sem si jeste udelal z nerezu ochrany kryt chladice paliva co je pod spolujezdcem :palec2: jeste ho ale musim namontovat

To by se mi líbilo, nemáš foto ? Z čeho to máš ? ale problém bude uchycení, bo vrtat do podlahy není moc štastné řešení ... :feve:

Vloženo
To by se mi líbilo, nemáš foto ? Z čeho to máš ? ale problém bude uchycení, bo vrtat do podlahy není moc štastné řešení ... :feve:

normalne na origo sroubech co drzi ten chladic v patek to budu montovat tak to nafotim je to z nerezu

Vloženo
normalne na origo sroubech co drzi ten chladic v patek to budu montovat tak to nafotim je to z nerezu

No, pokud se mi to bude páčit a bude zachována 100% funkčnost chladice paliva, ta kto beru taky :palec2:

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdar,

funkcnost pripajania "zadku" na tvojej 4X4 mozes skusit, ked budes menit zimne kola za letne, ked bude auto na zdvihaku /vsetky styri vo vzduchu/ . Musis mat nastartovane a potocit prednym kolesom minimalne o jednustvrtinu otacky.Mozes aj "slapnut" na plyn.. Po pretoceni prednych o stvrt otacky by sa mal zopnut zadok /ak je vsetko OK/..

yoyo

• o 4 týdny později...
Vloženo
znamy vozi ctyrkoly z italie a ani jedna tam nikdy nemela plech

taky mam italii a mam tam klasicky plastak... jednou jsem uz prorazil i vanu, na jinym aute, takze si davam uz bacha :)

Vloženo
taky mam italii a mam tam klasicky plastak... jednou jsem uz prorazil i vanu, na jinym aute, takze si davam uz bacha :)

já ji mám už vařenou lol .. ale teď vozím plecháče :)

Vloženo

jo jo plech pod motor není standart 4x4 .. bylo za příplatek .. . docela paradox... jinak doporučuji .. u TDI spíše u normální verze človek prorazí vanu jedna dvě...

Ale je fakt ,když mi přijede nějaká octa co má ten plech ..tak nejsem moc happyyy .. je to docela posilovna.... lol

• o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...