Publikováno Březen 17, 200817 r Ahoj, díky za sobotní údržbu na káře! Auto lítá jak z praku, fakt supr práce. Zátah je famózní! Ještě jednou díky a ať se daří ... Tomáš
Březen 17, 200817 r co stojívyčištění turba? Včera jsem se bavil s elektrikářem o autech a padá mu to do nouzáku, možná zatuhlé lopatky. Nebo ventil. Odkud jsi, kolik to zabere času?
Březen 18, 200817 r Cestu do Blavy asi nemáš Mne to tiež každú chvíľku padá do núdzového režimu a už ma to SR....
Březen 20, 200817 r Vše co potřebuješ vědět je v podpisu a profilu tak cenu za vyčištění turba a podobně tam nevidím...
Březen 20, 200817 r tak cenu za vyčištění turba a podobně tam nevidím... Staci napsat SZ a cenu ti povi.
Březen 21, 200817 r Staci napsat SZ a cenu ti povi. tak stejně může tu sz napsat taky, jedinej rozdíl je v tom, že když mu to pošlu já, tak to bude o sz navíc...
Březen 21, 200817 r Pokud někdo něco po mě chce tak ať mě kontaktuje, nikomu se vnucovat nebudu. V profilu je tel., ICQ i kde mě má hledat. Na SMS nereaguji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.