TGM1917 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Ahoj, díky za sobotní údržbu na káře! Auto lítá jak z praku, fakt supr práce. Zátah je famózní! Ještě jednou díky a ať se daří ... Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Děkuji za pochvalu , hlavně jak jsi spokojený . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 co stojívyčištění turba? Včera jsem se bavil s elektrikářem o autech a padá mu to do nouzáku, možná zatuhlé lopatky. Nebo ventil. Odkud jsi, kolik to zabere času? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Vše co potřebuješ vědět je v podpisu a profilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TGM1917 Vloženo 18. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Spokojenost je maximální! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Slash ! Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Cestu do Blavy asi nemáš Mne to tiež každú chvíľku padá do núdzového režimu a už ma to SR.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tak to fakt nemám, se zastav jak pojedeš kolem OV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Vše co potřebuješ vědět je v podpisu a profilu tak cenu za vyčištění turba a podobně tam nevidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 tak cenu za vyčištění turba a podobně tam nevidím... Staci napsat SZ a cenu ti povi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Staci napsat SZ a cenu ti povi. tak stejně může tu sz napsat taky, jedinej rozdíl je v tom, že když mu to pošlu já, tak to bude o sz navíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Pokud někdo něco po mě chce tak ať mě kontaktuje, nikomu se vnucovat nebudu. V profilu je tel., ICQ i kde mě má hledat. Na SMS nereaguji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.