HumanCZ Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Má s těmito tlumičemi někdo zkušenosti? Děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Má s těmito tlumičemi někdo zkušenosti?Děkuji za odpověd co potřebuješ přesně vědět? myslím že za dobrý peníze hodně muziky, jsou příjemně tvrdý, v kombinaci s pružinama Eibach naprosto super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 ja mam (teda ted uz mel..) cely ten snizeny set -35mm a spokojenost velka,mel jsem 16 kola a tvrdost v pohode,jen tak po 55 tkm byly tlumice KO,coz je pro me slusny vysledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 měl jsem na fábku štelovací a spokojenost!! na oktu pujdou taky jinak je tu o nich napsáno už dost!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Hp je nej!!!!!Vydrzi,super tuhost,doporucuji i s perama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Bratr má celý origo HP štelovací podvozek na Feldě a je to supr. Doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 HP je ok jako komplet , na Felicii v pohodě 100 tis. km , dají se repasovat u výrobce - levně. A pak se jazdí dál.....doporučuju !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frok Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 taky mám na fabce komplet štelovací HP a super naprostá spokojenost a jak už tady někdo psal dají se v pohodě repasovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.