Červenec 24, 200817 r diky, ale nemam problem s EN audiny a passaty svitia aj vtedy, a myslim ze to je sucast COMING HOMEu, preto sa pytam Upraveno Červenec 24, 200817 r od mcsolle
Červenec 24, 200817 r Nie, to co sa pytas sa vola "Leaving home" a to nie je obsiahnute v tomto... Comming home aktivujes tak, ze po vypnuti zapalovania pred vystupenim bliknes dialkovymi a po zabuchnuti dveri sa Ti rozsvietia svetla.
Červenec 24, 200817 r ok. diky to som chcel vediet original coming and leaving home je rieseni s jednou jednotkou alebo zvlast? rozmyslam nad tym, ale mozno o chvilku pride na to niekto ako dorobit aj leaving home... len aby som nekupoval 2x ...
Červenec 24, 200817 r Origo comming home je toto, viem, ze to davaju napr. do superba. leaving predpokladam, ze je riesene druhou RJ. Teda ak to skodovky maju vo vybave.
Červenec 24, 200817 r Leaving home se do OI nikdy nedával, ten coming home se dával do akčních provedení, serie ani doplatek nešel, bylo to spojeno jen s akč. prov. PS: momentálně nemám z čeho kabeláže dělat, takže kdo by ji chtěl, musí počkat a ať mi napíše PM
Červenec 24, 200817 r Ako píše rolbař, leaving home na týchto "starých" modeloch nebola a neni na to ani RJ. Nové modely to majú riešené v BSG ktorá rozsvedcuje svetlá takže ee.
Červenec 25, 200817 r Skus pohladat v Else, ak najdes potesi. V DP zapojenie nie je. Ja mam od rolbara zapojenie podla farieb kablov. Kabelaz vyfotim, aby bolo jasne ktory kabel kde ide. Bílozelený - svorka býlozelených ve svazku k pojistkové skřínce Žlutozelený - to samé hnědý - kostra kdekoliv černomodrý - spínané + jako je u tempomatu, najdeš to na pojistce č.5 hnědožlutý - dveřní kontakt, je ve svazku ke komfortce cca 5cm od konektoru komfortky červenohnědý (myslím) - je v černé svorkovnici na reléboxu nebo na pojistce č. 40
Červenec 25, 200817 r caute mam zajem o kabelaz vcetne relatka a schematu zapojeni mate nekdo na prodej dik
Červenec 25, 200817 r tak jsem nasel schema v Else nemate nekdo Etka cislo toho konektoru k relatku ? Jinak je tam jeden rozdil v tloustce dratu mexi normalnama halogenama a xenonama. a taky je tam jeste drobnej rozdil pokud mate jednotku na kontrolu prasklych zarovek
Červenec 29, 200817 r Keby niekoho zaujimalo, tu mam par foto kabelaze. Klik na obrazok pre vacsiu verziu... Trochu som upratal tie OT prispevky o postovnom... Upraveno Červenec 29, 200817 r od olisoft
Červenec 29, 200817 r v Etce jsem nasel 443 937 527 , ale uz ne jaky piny do toho patri. Ze by standartni ISO ?
Srpen 1, 200817 r To prijdu do Skodovky a erknu prosim dva piny ISO a pak zepar takovych specialek ) nemas Etka cislo tech pinu ?
Srpen 1, 200817 r Podľa Tejto stránky to podľa mňa je špeciál pin pin s číslom 000 979 114 (1,0 mm˛) 1,49 Euro zo sekcie 1,0 mm˛ tieto piny vlastne držia celé relé v pätici. Ostatné sú : 000 979 133 (1,0 mm˛) 1,49 Euro štandardný ISO PIN 000 979 135 (1,0 mm˛) 1,49 Euro PIN používaný na veľkých poistkách a taktiež na kontakty v pätici relé 443 937 527 (5,12 Euro) pätica relé do reléového boxu Inak TU je to vlastne aj popísané aké piny sú v tom relé bloku použité
Srpen 8, 200817 r tak jsem to namontoval a funguje to paradne bliknu dalkovyma a jakmile otevru dvere , tak to sviti ) Jedina divna vec je, ze mam sadu na denni sviceni a ted mi to sviti hned , jakmile zapnu zapalovani, nikoliv jako predtim , tzn. po nastartovani Asi to chce neco nekde zapojit jinak.
Srpen 10, 200817 r Ahojte. Prosim vas mohol by niekto popisat kde idu orginal piny /z relatka znacenie/na ktore vyvody v kablovacke auta, ak na relatku je popisane: TK 31 30 56a 56b 15 l56b Poteboval by som to provizorne na stole zapojit, a vyskusat pretoze mam tuna dve take relatka /3U0941597A/ a ni jedno neslo v aute.Tak bud su vadne , alebo je problem niekde inde. Vdaka. Jaro
Září 18, 200816 r dalo by sa to zapojit na mlhovky? a ked tak ako? myslim ze je zbytocne to zapojit na xenony
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.