Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No jasne,si pametam tu mafiansku octavku,hold debil je debil

už to nemůžu nikde najít :help:

takto to dopadne ked na parkovisku stretnes nervozneho sopliaka (chudacisko nevedel si najst miesto na park.). ospojlerovany peugeot, TUC TUC nehorazny v kufri a v hlave evidentne prazdno... pozoroval som ho asi 5 minut co som sedel v aute, ako chodil po parkovisku. pohynal sa z miesta prehrabavnim, brzdil na smyk proste debil... a ked som opustal parkovisko postastilo sa mi a zrazu sa ocitol predomnou. ked auto pred nim zastavilo asi ho to totalne dostalo proste hodil spiatocku a hybaj dozadu. aj napriek mojmu trubeniu si ten kokot nesimol ze stojim 2 metre za nim a prask(dakujem bohu ze nemal gulu nasadenu) suma sumarum maska. mriezka v narazniku vpc, naraznik doskriabany, kapota nesedi nad svetlom je dvihnuta asi o 1 cm :feve: ... uf trochu som sa rozpisal ale musel som vam to povedat a ukazat. vyhybajte sa soferom ktori su evidentne nervozny a patria skor na psychiatriu ako za volant

post-13010-1230571479_thumb.jpg

post-13010-1230571717_thumb.jpg

EDIT: som z toho taky nervozny ze som to napisal do zlej temy prosim o presunutie trebars do FOTOGRAFICKE ULOVKY Z ULIC

Upraveno od martino

A ako si to riesil? Takyx debilov je pozehnane...

no klasika volal som pojistovnu prisiel chlapik, pofotil, spisal si cislo pistky toho  debila jeho udaje a isli sme kazdy svojou cestou. ako vravim chvalabohu ze nemal gulu vzadu lebo by som tam ostal trcat s deravym chladicom a musel by som riesit odtahovku. len ma serie ze budem bez auta kym to servis spravi no co uz...

No co uz, ludia su svine...

Aj ked to patri do inej temy:

Mne sa uz 3x stalo, ze nejaky dement zazvoni v noci, ze nech si zavolam policiu, lebo mam hodenu tehlu v aute...nemusim hovorit ceny oprav(aj ked len u Facka)...

Upraveno od Cjoctavian

:kol-22: co z takovejma debilama chjo a že jich po světě jezdí... on si kliďánko mě dovolí předjíždět přes dvojtou plnou do zatáčky kam nevidí co to k tomu dodat kol4

To iste sa stalo i me este ked som mal hyndai-a,debil vydel volne misto zacal cuvat,trubim a rana,no co su to dementi niektory

Mne sa celkom paci prevedenie zadnej casti na tej cervenej,ale co som tiez nasiel sice nic ohladom decent ale peknej spostacik a tieto budiky sa davaju v ang.normalne do ORS1

si si isty?

post-3354-1230635585_thumb.jpg

si si isty?

No , nie do kazdej RS1 to davali myslim ze skor do tych prvych rocnikou,ale neviem to 100-pro,niektora to ma niektora nie

Dost dobry inzerát, ten se ale vyřádil :smich:http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6500793

To to tu uz myslim niekto daval uz davnejsie a ako vidim tak este stale sa nepredala,no ved kdo by to bral,taky humus,len idiot znici takto auto,lkolesa uplne brutal,nalepky vcetne toho kasliku ...atd,no humus

jj souhlas to už jsem tu také viděl, ale vážně musím říci kdo a hlavně proč tohle dokáže udělat :kol-95: tp je o nebe volající co ty lidi k tomu vede?

nádrž na palubce :palec2: mazééééééc :smich: :smich: :smich: :smich:

No , nie do kazdej RS1 to davali myslim ze skor do tych prvych rocnikou,ale neviem to 100-pro,niektora to ma niektora nie

plácáš nesmysly

plácáš nesmysly

No neviem co tym myslis placas nesmysli,

Tak mi to nedalo a badal som, su to budiky upavovane a kalibrovane pre policajne auta v anglicku

a je to :)

Top of the line :palec2: ale aspon kolesa ma celkom schopne...

Na můj vkus trošku přeplácaný, ale tak o 1000% lepší jak první kandidát této diskuse.

No jo ,on to zase predava a bez toho ze by nieco zmenil na tom inzeratu :wacko: 74kw cipla na 100 koni zadna tuctovka,mafianska :smich:

to by ho mohol zas niekdo rozobrat a dat mu .

TAK NEJVÍCE MĚ POBAVILA TATO PASÁŽ.......CELOČERNÝ VZHLED DODÁVÁ AUTU NA MAFIÁNČNOSTI...... :smich: :smich: :smich: SE SNAD POSERU SMÍCHY.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.