Přejít na obsah

ThomasOFP

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli ThomasOFP

  • Narozeniny 15.7.1986

Oznámení ThomasOFP

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Predem se omlouvam ze pisu bez diakritiky, jsem na mobilu. Trapi metento problem: mam skodu octavii 1.8 20V 92Kw, pri rozjezdu na 1. 2. a 3. Rychlostni stupen vse zrejme ok pripadne to nepocituju diky velkemu zatahu, ale pokud mam zarazeno 4 nebo 5 a pridam trochu vice plynu tak auto jakoby zacne prokluzovat ( jako bych pridaval na snehu) jenze mam dobre gumy , sucha silnice a vim 100% ze auto neklouze, ze k prokluzu dochazi nekde v utrobach. Otacky vyleti z 2500 treba az na 4000 - 5000 a pomalu se vraci zpet na cca 3000 a pak teprve se zacne prenaset sila na kola a auto zacne zrychlovat. Toto se deje vzdy kdyz pridam trochu vice plynu. Auto bude mit brzy najeto 160k a ceka ho vymena rozvodu mohu poprosit o radu?
  2. Tenhle kombík je taky "krásnej" http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6844460
  3. Svítil jak vánoční stromeček. Pozorně si prohlédněte vejfuk
  4. ThomasOFP

    Nehody

    Očividně byl hodně šikovnej. Alespoň že malá je OK.
  5. Ahoj, pracuju v malinké a chudé firmičce Telefónica O2. Takže pokud někdo bude mít potíže s naším molochem, nebo potřebuje cokoliv ohledně pevné linky, internetu nebo TV (zřízení, zrušení, změna, poradit), jsem tu
  6. Tak toho červeno-bílýho hnusu bych se na silnici doopravdy lekl
  7. ThomasOFP

    Akcie

    Můj dobrý kamarád pracuje jako burzovní makléř v jedné pražské agentuře. 20000 je opravdu málo, to nemá vůbec smysl to zkoušet. A v této době bych vůbec nedoporučoval obchodovat s akciemi. Současná krize dělá divy.
×
×
  • Vytvořit nový...