FruFru Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Že bych si taky zkusil nějaký podobný NASA RAKETOPLÁN tuning na kombíka? Co si pamatuju, tak Ostravak Ostravski říkal, že má jedinou felinu kombi s křídlem - tradice by měla pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 no proti gustu ziaden disputat ale karoseria je o nicom... s cim ma zladeny ten sakramensky nizky zadny naraznik??? vyzera to hrozne. vobec to na seba nenadvazuje me se ale hodne libi ta zluta s tou cernou kapotou... moc hezky... ako jasne vydno ze predek je jinaej jak zade a bez prahou a osobne sa mi lizatka vobec nepacia.. ale treba je porad auti vo vyvoji.. nekdo dela vsechno naraz nekdo postupne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 me se ale hodne libi ta zluta s tou cernou kapotou... moc hezky... ako jasne vydno ze predek je jinaej jak zade a bez prahou a osobne sa mi lizatka vobec nepacia.. ale treba je porad auti vo vyvoji.. nekdo dela vsechno naraz nekdo postupne podla mna je to uz dokoncene - ked je to nalakovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 včera jsem ji potkal v centru Phy, čuměl jsem na ni tak dlouho, až jsem to málem nedobrzdil osobně se mi teda vůůůůbec nelíbí, ale to je věc názoru Ty voe včera v Olomouci jsem viděl taky takovej hnus,čumím po tom a málem jsem trefil obrubník. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ty voe včera v Olomouci jsem viděl taky takovej hnus,čumím po tom a málem jsem trefil obrubník. lol Nebyla taky cervena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Mno jo něco podobně červeně zběsilýho jsem zahlídl v Přerově u Kaflandu Musel jsem vypadat krásně se spadlou čelistí pod volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Mno jo něco podobně červeně zběsilýho jsem zahlídl v Přerově u Kaflandu Musel jsem vypadat krásně se spadlou čelistí pod volantem Ja sem taky prave videla v OL cervenou silenou Octavku a vypadalo to teda fakt desne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 kol102 kol101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Nebyla taky cervena? Jo u pošty 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 nekdy udelam foto co me stoji pred barakem.bila okta stara typuju to do roku 99 max od shora az dolu nalepky sparco OZ tuning car OCATVIA RS atd...no sileny jak svina...a ma tam ale opravdu drsnacky poklice.asi meli v kauflandu vyprodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 To hoď foto jestli to konkuruje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Nadhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Nadhera jo jo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Fakt skvely,uplne nadherna a ten tuning to je na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Masakristicky zmasakrovany auta ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Takový hezký auto je ta Octavka a ty blbouni to takhle /vytuní/ FUUUUUUUUUUUJJJJJJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcuss Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Sice bych měl s chromovanejma zrcátkama a klikama mlčet, ale tohle je moc... Ještě, že jsem už dneska zvracel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 http://libim.aukro.cz/item342927090_skoda_...a_cip_100k.html hmmm auto pěkný,ale že by barva někomu přidala na "mafiánčnosti" ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 http://libim.aukro.cz/item342927090_skoda_...a_cip_100k.htmlhmmm auto pěkný,ale že by barva někomu přidala na "mafiánčnosti" ? :D Joo to sem cetla asi pred tydnem a strasne sem se nasmala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Tak to je hodně velká šílenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ty kraaaavo... :D to je supeeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 A co tahle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Az na to desny kridlo vzadu mi to jako tuzing moc nepripada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 (editace) Z venku ji moc nemusim ,ale ten motor co je vevnitr ,ten musim a hodne musim 2,8 Liter 24V Turbo Motor mit 480PS Nechcete ji nekdo koupit ???Je ted na prodej za smesnou castku 100,000 EUR Editováno: 20. Duben 2008, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.