Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tato fabia patri asi tomu istemu majitelovi lol

Tak to je neskutecny, jak dotycny majitel musi byt rychly. Toto auto neni v prodeji tak dlouho, aby ho stihl takto totalne oddelat... VYpada to, ze je to manzelky toho Hradeckyho Octaviana dvojaka s tem odrazkama!! Ufff :kuk: :kuk: :kuk:

Vloženo (editace)

Musím se chlapaci přiznat že sem pravidelným navštevníkem teto sekce. To co tady jde vidět, tak to snad nikde :feve: Vím, že žijeme ve státe kde panuje svoboda ale není tady to už nejaký mravni ohrožovaní..

Možná by nebyla špatná nějaka soutěž o nej natuzenýý auto z teto sekce. Vítezi by se mohlo za 500 koupit 100 metrů chrom pasky a spousta písmenek,nalepek,značek,odznáčku..

Editováno: , autor: ladja01
Vloženo
Tato fabia patri asi tomu istemu majitelovi lol

ach bože! ty chromový lemy jsou fakt mazec... už sem to psal u tý zm*vený OII alá "Lidl Kit" - kdyby mi to auto radši dal... :feve:

Vloženo

pánové tak tentokrát by to mělo být s hvezdičkou jak erotika za starých časů, nejdřív jsem se smál, ted jsi jdu pro skleničku, poslední "případy " jsou opravdu exoti, jen nechápu jak nekdo může zku*vit II oktu , vlastně chápu - ještě na ní nemám :)

Vloženo

jezisi mit na fabii II nalepku Tatra..tak to me po... a ta IIkova oktava to je masakr...to se fakt jen tak nevidi..majitel bude asi pekny maslo kdyz si dokaze tak zprasit pekny auto

Vloženo
Taky jednu přihodím taková decentka lol

to mě jako tuzing nepřijde, i když se mi to moc nelíbí ;) náhodou fólie ( dal bych tmavší ) a kola ( jiný ) a tím to hasne...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...